Új privát üzeneted érkezett!

Van volt férjed. Ez jóó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Csajok, adjatok tanácsot légyszi!!! :!: :!:
Nálunk 30 fok van és sötétség, Anyuméknál (too much kategória) 25 fok, kert.....
Azon gondolkozunk, hogy átköltözzünk-e erre a pár napra hozzájuk a baba érdekében??
TI MIT TENNÉTEK????? :?: :?: :?:

Zsu
svs

Kata, Lizu megint tündérke, és nagyon ügyesen fogja azt a poharat!!!!

Nelly, Szonja tényleg nagyon lányos!!! és ezek a szerkok nagyon tutik!!

Andi, mindig jól megnevettetsz a képekkel :) :) :) nagyon édes a kicsi Juliska!!! :lol: :lol: :lol:

Zsóka, édes a gyerköcök, én is cserélnék velük, amúgy most tényleg vagy az lesz, hogy Bendével bemászunk a kádba, vagy valóban lesz egy kis medencénk a nappaliban :lol: :lol: :lol: :lol:

Shames, engem Balogh doki egyszer vizsgált, akkor találkoztam vele és tök szimpatikus volt :) kellemes hüsit Nektek pocakosan is :)

Niki, sajnálom, hogy nem úgy alakult a kikapcsolódás, ahogy szeretted volna, szerintem majd ha Emma nagyobb lesz akkor apukád is tud majd vele foglalkozni, beszélgetni, játszani......

Zsófi, erről nem is meséltél, hogy ez van nálatok, pedig pont gondolkodtam, hogy milyen klassz lehet lf-n nektek ebben a melegben......

csajok! Bende ma megint 10-ig aludt!!!!! így én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: napközben viszont nehezen bírja a meleget, ő is!!!

Viky, nálunk meg pont nem nagyon akar inni Bende, de kínálgatom neki folymamatosan :)
mangó

zsu: én pont ezért vagyok 5 napja leányfalun...
kerekpocak

Zsu, szerintem igen!!! bár Te tudod, hogy mennyire bírnád, ha még nagyon nem bírod akkor még mindig haza lehet jönni, hm?
mangó

Niki, Zsófi, nekem CSAK volt férjem van, jelenlegi nincs. :lol: Laura apukájával mi élettársi kapcs-ban vagyunk.

Zsu, szerintem is menjetek.
közben meg tartsd szem előtt, h. te vagy AZ anyukája Emmának, és csak azt engedd, amit te jónak látsz.
jót fogtok hűsölni.

tényleg lányok, meddig tart ez a meleg még? holnap van a tetőpont, de lesz itt enyhülés?

Anzsi, akkor nagyon kipihent lehetsz.. :wink: 10-ig alvás ? az igen...

Marcsi

KépKép
alon

Lizi egy cukorfalat és gyönyörűséges!! Kezd növögetni a haja, ugye jól látom Kata? Mi volt a dokinál??

Maja de éééédes kis bohóc :lol: .

Emma nagyon szép kislány. Én is azt néztem, hogy ez most egy fülbevaló, vagy valami odalóg a fülecskéjéhez. Szerintem szebb nélküle. Gyógypuszik a pepe fülekre.

Zsu, én tuti mennék!!!!! :wink:

Köszi a dicséreteket, aranyosak vagytok!! :oops:

Én már megfőttem :? .

KépKép
logi

Jaj de hüle vagyok, Szonját akartam írni. :roll: Bocsánat, még meg kell tanulnom a neveket.
Szóval:
Szonja nagyon szép kislány. Én is azt néztem, hogy ez most egy fülbevaló, vagy valami odalóg a fülecskéjéhez. Szerintem szebb nélküle. Gyógypuszik a pepe fülekre.

Persze az Emmák is gyönyörűek. :wink:

KépKép
logi

szépek a gyermekek! borcsa milyen édesen néz rád zsóka! mármint a fényképezőgépbe, de akkor is.

marcsi sztem is sok az a mennyiség, de az összes édességet amúgy gyümölccsel is lehet helyettesíteni. igazából elég tanácstalan vagyok mert smau mostanában mindig éhes és ha nem akarom óránként etetni, akkor vmi táplálóbbat kellene adnom neki. de frankón beül a hűtő elé és mondja h hamamama- és egész nap hisztizik. amúgy is egész nap iszonyú hisztis. valami őrület. pelenkázóhoz már közelíteni se lehet úgy üvölt, valamint öltözés- vetkőzés, fürdetés, arctörlés, bármilyen "macerálás" iszonyú hisztit vált ki... remek napjaink vannak ilyenformán.....
kerekpocak

Köszi csajok, azt hiszem igazatok van! Valahogy csak kibírjuk a túl sok törődést, nem??? :roll: :roll:
Amúgy bocs, hog most csak magunkkal foglalkozom, de kikészít ez a meleg és aggódom Emma miatt is ezért! :oops: :oops:

Zsu
svs

Zsófi, én amilyen óvatos voltam mondjuk kajailag 1 éves koráig, pont úgy átestem (majdnem) a ló túloldára.
na jó, nem durván.. de azért néha kap olyanokat Laura, h. már szörnyülködnék itt a fórumon, ha más tette volna. :lol:
DE EKKOR LEGALÁBB ESZIK !! :wink:

nekem meg az a kérdésem a tapasztalt anyukákhoz, h. mikor változik az meg, ill. ti hogy változtattátok meg, h. a gyermek közvetlen lefekvés előtt eszik?
mert nálunk most még mindig az a menetrend, h. fürdés, sinlac - rögtön ágy és alvás.
mikor lesz az, h. leül velünk vacsizni mondjuk fürdés előtt vmivel, aztán úgy az ágyba?
és a sinlac-ot mikor lehet elhagyni? nekem egyszer aszondta a védőnő, h. majd akkor, ha tejet kap.
ez létezik?

Klári ti most nyaraltok, v. hol vagy?
Reni?

Marcsi

KépKép
alon

hihih, kunyizós Samu nagyon cuki lehet !!

ez nem hiszti, hanem tanulgatja a határait.. :wink: :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, és mit mond a védőnő? doki? de édes lehet, ahogy ül a hűtő előtt.....

lehet, hogy csak azért van hiszti, mert nehezen bírja a meleget ő is, nem lehet?

torta ügyben döntöttél? mindjárt itt a nagy nap!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
mangó

marcsi: samu már este fürdés előtt eszik főzeléket, kap egy pohár tápszert fürdés fogmosás és ágy.
de ha samu elmúlik 1 akkor én tejet fogok adni neki.

miket adsz neki??? léci léci mond el!!!! én nem vagyok megbotránkozós fajta.
kerekpocak

akkor te is tejjel váltottad ki a tápszert? nem is higítod?
nehéz volt a átállás? mármint az étkezés-fürdés sorrendben?

tehát főzelék-tápszer (tej) - fürdés a sorrendetek most?

fú..
múltkor fánkoztunk, meg palancsintát is kapott. meg a paprikás szalámit is szereti, meg fagyizunk gyakran. :oops: dehát gyerek... :wink:
ja, meg mézet kunyizik mindig az adagolóról v. mi az. akkor néha azt nyalogatja.

szal annyira nem gáz :?: , de előzetes elveimmel ellenkezik a sok édesség.

Marcsi

KépKép
alon

Kaja ügyben: tegnap a gyermek virslit kért este hétkor. Megfőztem egy négy darabos Füstlit, felkarikáztam, kapott hozzá csecsöpöt, mustárt! és leült nézni a mesét, majd arra lettem figyelmes (mert közben vasaltam másik szobában) hogy kiabál, hogy mégkérsz virslit. Az ötödiket is megfőztem, de nem akartam elhinni, hogy megeszi, és megette. Aztán megint akart enni, de akkor már nem adtam neki többet, mert féltem, hogy kipukkad. Úgyhogy utána fagyit ettünk :) Jajdedurva :)

Zsófi: Képzeld, több, mint valószínű, hogy szombaton kábé 9-14-ig a Leányfalui strandra megyünk :)

Puszmindenki, sokat dógoztam ma a gozonnában, úgyhogy azért nem jöttem csacsogni, meg nézelődni :)
M.
mircike

Sziasztok Jánososok!!!

Először is gratula mindenkinek a gyönyörű babákhoz!!

Októberben fogok szülni és Sóvágó dokihoz most mentem át. Van valaki aki nála szült vagy ismeri? És szülésznőt tudtok ajánlani?

Köszi,

szilvi
szisz77

Mircike hehe.. azigen, van huzatja Mirkónak. amúgy ez tök normális dolog.
2 éves korára majd én is megszokom már, h. anyatejen és natúr főzeléken kívül más is létezik.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

átállás: semmi nem volt. gyakorlatilag észre sem vette. tej: még nem keztdem el, még 2 hét akkor viszont igen!

szalámit már samu is evett, fagyiba is belenyalt!! ne aggódj, sztem se vészes!
kerekpocak

rohanok.

Zsóka ugyanilyen kiskádunk van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és aha, nő a haja vadul! foltokban sűrűsödik és hosszában is növöget... :roll: :lol:

neur.dokinál + volt, igazából itt mindig +
ezért imádom őt! egy kincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na majd jövök, csak átugrunk a dokinénihez oltásért.
lmkata

Csillik Szilvi merre vagy? Hova tűntél?

Kép
niki30

Sziasztok!

Sorry, hogy ismét eltűnve, de Anyuméknál vagyunk több okból is, s a gép ott "haldoklik".
Ma bejöttem Pestre gyest intézni, így itthonról feldobok nektek egy pár képet rólunk, hogy lássátok élünk, s jól vagyunk.
Úgyhogy bocsi, hogy most csak magunkról regélek, de Zsófi a múltkor úgy is ezt hiányolta :lol: .
Apa ma visszatér Bécsből :lol: , én kezdem kiheverni az elmúlt másfél hónapot, s próbálok minél többet lenni Balával, bár ez nem túl könnyű az építkezés körüli teendők miatt. Állandóan rohanni kell valahova, egyeztetni valakivel. A házikónk alakul, bár per pillanat a tökünk tele van a kivitelezőnkkel, mert csúnyán elcseszték az emberei az aljzatbeton egy részét, s fel kell majd vésni :evil: :? .
Holnaptól "nászutazunk" Apával 4 napot Egerszalókon :lol: .
Bala hihetetlen, hogy minden nap meglep minket valamivel :lol:
Huncut kópé, s pörög ezerrel egész nap :lol: Hogy honnan van ennyi energiája, még mindig rejtély, hiszen alig eszik. Illetve bocsánat: a gyümölcsöket nyeli mint kacsa a nokedlit, valamint a macikávé és a kakó jöhet bármikor. Kaják közül max a sütkrumpli csúszik le + főtt virsli. És ezzel zárul is az étlepunk. :? Bocsi, esetleg egy pár kanál gyümölcsleves és a borsóleves grízgaluskája.
Úgyhogy nem is csodálkozott a dokink, hogy 83 cm és 10,5 kg. Azt mondta, hogy nem gond, arányosk vagyunk, s így is felnő, de azért próbálkozzunk a főzelékekkel is. Én aztán próbálkozhatok bármivel. Ránézetre eszik az Úrfi. Ha nem tetszik neki, akkor eltolja, s nem is hajlandó megkóstolni. :evil:
Három hete megeredt a nyelvünk is, dumál ezerrel, bár néha nézünk rá nagy kerek szemekkel, hogy mit is akar mondani, de mint a szivacs, úgy tanulja a szavakat és a nyelvtant :shock: :lol: .

Elküldöm, hogy ne vesszen el az irományom, mint a múltkor, s jönnek a képek is...

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép
timtom

Timi, hogy megnőtt a fiad!! Annyira szép kislegény!! Tündéri.
...ééééééééés mégegy kisoroszlán :lol: de jó, van napozóban is :) 8) .

Niki, Szilviék Zalakaroson vannak nyaralni :wink: .Nincs újabb Emma-sorozat?

Kata, szuper, hogy ilyen pozitív volt a mai napotok a dokinéninél.
Olyan édes a lánykád abban a rózsaszín csíkos bodyban, már néhányszor visszatekertem. 8) Én már 10 hósan próbáltam adni vajaskiflikarikákat Marcusnak, de nemigazán nyerte el a tetszését, bezzeg most, ha lehetne, azon élne. Viszont tejet én még nem mertem adni neki tisztán. Nem tudom miért.. :roll: mondjuk nem is szorulunk rá egyelőre a boci tejcijére 8) .

Szia Szilvi!
Először is gratula a babához! Tudjátok már a nemét?
Én Sóvágó dokinál szültem, és csak ajánlani tudom, szuper orvos, teljesen rábízhattam magam mind a terhességem mind a szülés alatt. Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok akár priviben is. Választott szülésznőm nem volt, így ezen a téren nem tudok segíteni.

húúúú de meleg van...és ez még mindig nem a csúcs :roll: :oops: :?
(marcit teljesen letaglózza ez a hőség, ma a szőnyeg kellős közepén lefeküdt és elaludt :shock: . Lefotóztam, majd felteszem, csak még nincs átmásolva.)
puszi csajok

KépKép
logi

Zsóka, köszi, szal nyaralnak. Hm, nem tudtam:)
Jah, vannak fotók, de a gépen, az pedig az anyukáméknál maradt sajna.

Edus, Te is rég jártál erre. Vagy csak én vagyok figyelmetlen? :oops:
Hogy vagy? Pocak?

Kép
niki30

Hahó Csajok!

Iszonyat ki vagyunk! :( Tarek egész nap alig aludt! :( Ez a hőség teljesen kikészíti!!! Most levetkőztettem. Egy szál pelusban van! Ugye nem fog megfázni!?!

Éjszakára ki fogunk költözni a nappaliba. ott egy pár fokkal jobb a helyzet!

Na megyek, mert ordít!

fatima

Szia Fatima, tuti nem fog megfázni Tarek. :wink: iszonyat idő van, nem csoda, hogy szegényke nehezen viseli.

Na itt a kép, amiről írtam:
Marci így aludt a szőnyegen :shock: :lol: :,beájult a melegtől
(Bori azt mondta, olyan,mint egy kiskutyus :D )
Kép

KépKép
logi

[quote="timtom"]
írta:
timtom
Hogy honnan van ennyi energiája, még mindig rejtély, hiszen alig eszik.

Timi, ez ismerős ! :wink:
jó pihit és kikapcsolódást nektek ! ezek szerint a döntés az lett, h. kettesben mentek. mert asszem mintha a múltkor írtad, h. hezitáltok még.

oroszlános body.. :lol: Viky, tedd be a montázsba lécci !!

Kata, na akkor itt az a kép, amilyen Liza bodyja is.
tök jó, h. a dokinál rendben van minden.

ja meg felrakok egy kórházit is, h. a sapi ami több babánál járt, nálunk is volt.

Kép a body.. kicsit sírósan

Kép a sapi

Marcsi

KépKép
alon

jaj de cuki Marcus !!

istenem, tényleg hogy megviseli őket a meleg !

Laurának a fejecskéje izzad állandóan, tiszta víz a haja.

mikor lesz enyhülés?!?

Fatima, nyugodtan hagyd csak 1 szál pelusban szerintem is. a külső hőmérséklet magasabb már, mint a saját hőfokunk. borzalom ! :evil:

Marcsi

KépKép
alon

Laura gyönyörű kislány volt már picinek is .

Nálunk Bori izzad rettenetesen, a haja csurom víz :? .

Jó éjt csajok,

KépKép
logi

Viki: teljesen igazad van, amikor berakták a fülébe én is megdöbbentem rendesen, és azóta kerestünk neki valamilyen pici kis pöttyöt, virágot, bármit ami nem lóg, és nem az a 30 évvel ezelőtt is használt fajta, de egyszerűen nem lehet kapni! Ezért vártunk a kivétellel, hogy ne nőjön be a lyuk, de aztán betelt a pohár.

Mango, Logi: köszönjük szépen a sok sok dícséretet!!!

Fatima: Mi tényleg sorstátsak vagyunk! A SZonja sem aludt ma napközben semmit, egész nap csak balhézott, olyan fáradt volt már, hogy semmi sem volt már jó neki, végül fél7-kor kivittük sétálni akkor aludt 1 órát, és sikerült legalább megnyugodnia valamennyire, hogy utána fürdés és cici után el tudott aludni, és most úgy alszik mint a bunda.

Nelly

Kép
breeki

hahó lányok!

sajnos samut nem tikkasztja ki a meleg, állandóan nyűgös és alig alszik. én viszont... aludnék amennyit csak lehet..
tegna voltunk surányban, fürdött a kb 20 fokos dunában, úgy rohant be, alig bírtam visszatartani. viszont már 6-kor arra kelt h hamamamama, szal valamit tuti elcseszek, mert 9-6ig aludt csak- ennél sokkal többet szokott. megitta a 220 tápszert és utána még sírt mert éhes. most eszi az egy szelet (nagyon mini) vajaskenyeret sajttal és paradicsommal, 1dl szőlős joghurttal. leírom tegnap mit evett, sztetek kevés???

reggeli: 220 tápszer
tízórai: 1 szelet előreszeletelt barnakenyér (mini) vajjal, sajttal, 2 db pari, + joghurt + 1 barack
ebéd: 220 főzelék (lecsó csirkével)
uzsi: u.a. mint a tízórai , csak a végén egy kis dinnye
vacsi: 220 főzelék, 1dl tápszer

léci nagyobb fiús anyukák (bocsi csajszik, de marcsi tudod, pl laura most nem mérvadó...:) :)), pl marci, márk, farkó, mirkó tehát olyan súlycsoport azonos (kb) babaók anyukái nézzétek meg, vajon eleget eszik samu??? - ja mellette sok vizet iszik-
kerekpocak

Zsófi, bőőőőven eleget eszik Samu. Marci nem eszik ennyit egy nap, pláne most,hogy ilyen meleg van. Szinte csak iszik meg vajaskenyerezik. A paradicsomot hogy adod neki? Meghámozod, vagy úgy ahogy van?

Hát a mai éjszakánk nem volt valami pihentető, marcus elég sokszor felsírt, biztos nagyon melege volt, pedig csak egy szál pelusban aludt. Reménykedem, hogy hamarosan jön egy kis hűlés, mert ezt a meleget nagyon nem csípem.
Ki akartunk menni ma a telekre, de mégsem megyünk, mert a faházban ilyenkor kb 50 fok van, a kertben meg szintén megsülünk, szóval inkább maradunk itthon, pancsizunk a teraszon, és próbálunk valamennyire hűsölni a lakásban (bár tegnap a szobában is 34 fok volt :? .

puszik

KépKép
logi

Zsófi, miből iszik Samu?
logi

Zsófi: Elégnek tűnik nekem is, de lehet, hogy már szívesen enne reggel-este szilárdat inkább. Próbáld ki, hogy natúr cornflakest teszel valamibe, tápszerbe nem tudom, hogy lehet-e, vagy joghurtba, vagy majd tejbe-kakaóba pár hét múlva. Vagy kenyérdarabokat ugyanígy. Vagy a tápszer után még pár szem kölesgolyó, háztartási keksz, sztem simán mehet. A tízórai-uzsi szerintem nagyon szuper.

Marcsi: Teljesen fel lehet ismerni Laurát, a szeme ugyanolyan szép maradt, mint újszülöttnek :)

Zsóka: De édes a fáradt kiskutyus :)

Timi: Ránézésre teljesen arányos Bala, nagyon édi nagyfiú már ő is. A tíz kiló az nektek nagyon jó lehet, simán lehet cipelgetni, emelgetni. Én mindig irigyeltem a kis súlyú babák anyukáját, akik simán kenguruztak, meg ilyesmi, hát én már három hónaposan nem bírtam a súlyát a kis dömpernek. Most meg már 16 kiló :oops: És 98/104-es ruhákat hord. Már mehetne szinte iskolába is...

Mindenkinek pusz. M.
mircike

pohárból iszik /ill. sportkupakos üvegből.

most evett reggelire 220tápszert aztán egy kenyeret (ez nagyon kicsi szelet tehát 6db katona) sajtot, parit - csak kiszívja a belsejét a húsát nem eszi meg.
uzsonnára barackot kap de összeturmixoltam, tettem bele gabonát, remélem így táplálóbb lesz. ebéd u.a. mint tegnap, uzsira is szendvics dinnyével lesz. remélem ma nem lesz éhes :? :? mert már nem tudok mit kitalálni, nem akarok neki sokkal többet adni.

mircike: vacsira főzelék helyett is szendvics? de akkor nem fog túl sok kenyeret enni?
kerekpocak

az első uzsi az tízórai akart lenni.
kerekpocak

és állítólag nem lesz lehülés........ááááááá tud vki erről infót? samu is nagyon nyugtalan ebben az időben.. viszont mi maradunk lf-un. mondtam anyunak h egyszerűen nem megyünk vissza, addig amíg tart a hőség. megkattannánk.
kerekpocak

A 9 órás időjárásjelentés szerint szombattól lehül a levegő kb 8-9 fokkal, tehát csak :roll: :shock: 32 fok lesz :shock: .

A sportkupak az, amit úgy fel kell húzni? :roll:

Hát ja mircike, 18 kg az iskolába lépés súlyhatára :wink: . Éééédes kis vasgyúró ez a Mirkó gyerek :D :wink: . Marci most 10,8 kg csupaszon, úgyhogy szerintem ő is hasonló kaliberű lesz 1 év múlva, mint a fiad. :P 8)

Vacsira nálunk szendvics vagy tejbepapi van, bár utóbbit kezdi unni a fiatalember. Főzeléket csak ebédre kap, viszont akkor egy jó rendes adagot.

KépKép
logi

Sziasztok!

Iszonyat meleg van! Hogy lehet kibírni???!!! Mi nem mozdulunk a lakásból, mert még este hétkor a séta időben is 38 fok volt. Meddig lehet szobafogságban tartani egy kisbabát??? És az anyukáját??? És jót tesz nekünk, hogy napot napok óta nem láttunk???!!! Iszonyat!!! Párommal mobil klimán gondolkodunk, hogy legalább Maja szobáját kicsit hűtsük pár fokkal. Persze csak mikor nincs benn. De van ám áruk, és kicsit bizonytalan vagyok, hogy használ e.

Köszönöm a fényképekről a dícséretet. Szegény gyerekem, remélem ha felnő, nem fog megharagudni, hogy mindig csak idiótán fényképezzük. De olyan cukkancs. :lol:

Anzsi: kád a nappaliban???!!!! Én is komolyan gondolkodom. :lol: :lol:
Bár tegnap inkább beálltunk ketten a zuhany alá Majával. Egyszer próbáltam a kiskádat a nappaliban, és ott fürdettem, de én magam úgy leizzadtam, hogy majdnem elájultam. Szóval, marad a közös tusolás, úgy mindketten hülünk. :lol: :lol:

Zsóka
: ez az egy kád két gyerek nagyon tuti. Úgy nevettem. :lol: :lol: Olyan édesek. Azért nem szorultak be úgye?? :lol: :wink: Marci alvós képén, meg szerintem olyan, mintha ment volna, és menés kzben elaludt volna, és csak eldőlt. Szuper kép!!!! Hihetetlenül aranyos. Kidőlt. Hát nem csodálom!!!

Timi: Egerszalók!!! Csak nem a Shiraz???!!!

Marcsi: kicsi Laura, hihetetlen milyen édes volt. És tényleg volt ilyen picike?? Olyan csajos. Gyönyörű kisbaba, szép formás!

Zsófi: Megzabálom Samut!!! Édes lehetett, ahogyan a hűtő elé leült, és kérte a kaját. Hihetetlen!!! Miket ki nem talál. Lehet, hogy növésnek is indult, és azért ilyen éhes??!!

Ja, a kajáláshoz én csak azt mondanám, hogy én - szüleim elmesélése alapján - 3 éves koromig semmi mást nem voltam hajlandó enni, illetve inni, mint kakaót. És felnőttem. Anyuék izgultak, de egy gyerekorvos barátunk azt mondta, ne izguljon, és főleg ne tömjön, mert tudom én, hogy mi kell. Nem túl egészséges az tuti, de más nem kellett. Igaz, nem voltam egy husos gyerek, iskolába menetelkor alig bírtam el a táskát. És a súlyom miatt majdnem halasztanom kellett, de aztán eltelt 2 év, és még a fiúkat is lepipáltam, úgy megjött az étvágyam. :lol: :lol: És azóta is tart, pedig inkább élnék most kakaón, és akkor nem lennének kiló gondjaim. :wink:

Na, lassan ébredünk, megyünk tusolni!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

Ja, Fatima: mi is csak pelusban vagyunk. És minden pelenkázáskor legalább 20 percet pelus nélkül, és tegnap estefelé levettük a pelust, és legalább 1 órát anélkül volt. Élvezte. No mi is, mikor takaríthattunk utánna mindenfélét. :wink: :wink: :lol: :lol: Pedig direkt nagy dolog után vettem le, de azért mégis sikerült egy kicsi, csak azért is! :lol: Látszott rajta, hogy direkt csinálta. De nem baj, lényeg, hogy élvezte pelus nélkül. (Nem csodálom)

Viszont az lenne a kérdésem, hogy mi legyen szerintetek a zoknival? Nem tudom eldönteni. Mert ugye felfázhat, és eléggé kalimpál a lábaival, így mikor ébren van hideg tud lenni. Adjak rá zoknit??? :roll: :roll:

Honnét szedik a babák ezt a sok energiát??? Én legszívesebben ilyen melegben meg sem mozdulnék, még ez a gépelés is izzaszt. Ők meg, izegnek mozognak ezerrel. Maja tegnap egész nap a hátról hasra fordulást gyakorolta. Mókázott velem, mert egész nap, csak próbálgatta, és mindig úgy látszott, hogy már nem sok hiányzik, meg is tudná tenni, de inkább visszadőlt. Aztán mikor hazajött apja, na neki bemutatta, többször is. De úgy, hogy nem hittünk a szemünknek. Neki bezzeg produkálja magát, én meg csak kajára vagyok jó. :cry: :cry: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Túl éltük az éjszakát! El sem hiszem!!! :)

Tegnap amikor írtam bealudt Tarek kb 1.5 órára. Úgy kellett ébresztenem, mert a fürdetés ideje bőven eljött és hamizni is kellett. Mentünk is fürcsizni, ettünk (de nem ciciből, mert az rohadtul megizzasztja), kapott egy kúpot és úgy elaludt, hogy 10-től éjjel 3-ig nyomta! :) Persze nekem fel kellett kelnem fejni! :( Nagyon parázok egy újabb "gyulladástól".

Most reggel óta jónak tűnik a helyzet! Megint pelusban van a kis drága! Ja! És kiköltöztünk a nappaliba. A szobáink ugyanis olyan kicsik (félszobák), hogy ott konkrétan tényleg meg lehet gyulladni! :evil:
Remélem kibírjuk valahogy a mai napot is!

Nelli! Remélem nektek is jól telt az éjszakátk! Bárcsak jó dolgokban lennénk sorstársak!!! :wink: Ami a fülbevalót illeti jó hogy kivettétek. Amikor megláttam a fotót akartam is írni, hogy túl nagy és nehogy belekapjon Szonja. De hát akkor magatok is rájöttetek, csak egy kicsit későn! :( Na sebaj! Mostmár ezen is túl vagytok! :)
Ja! Meg azt akartam kérdezni, hogy ti hol laktok??? Csak mert nálunk Zuglóban este 1/2 7-kor még ugyanolyan hőség van, mint délelőtt. Ezért már 2 napja nem voltunk sétálni! :evil: Istenem! Mikor lesz már enyhülés???????

Andi! Amit anyudról írtál nagyon "vicces"! Mintha az anyósomról írtál volna. Ugyanazt csinálja egy az egyben! :) Szomorú, ha alszik a gyerek, mert akkor a szoba közelébe sem engedem. Ha meg ébren van, akkor az többnyire evés idő és akkor meg folyamatosan mondja a magáét neki. Még akkor is jön utánunk amikor büfiztetem és a vállamon van! :) És ilyeneket mond, hogy " Gyerünk Tarek! Büfizz! Büff-büff!" :lol: :lol: :lol:
Nem semmi. Ugye????
Maja viszont iszonyat cukkancs!!! Azt mondjátok már meg nekem, hogy hogy tudta így összefosni magát!?! :roll: Hogy tud előre csurogni a kaki??? Nem értem! :oops: :oops: :oops:

Viki! Gratula Beninek!!! Nagyon ügyes!!! :)

Zsóka! A gyerkőceid továbbra is gyönyörűek! Olyan édes Marcus ahogy kidőlt! :)

Zsu! Szerintem is menjetek! Majd csak túlélitek valahogy! :)

Timi! Bala írtó helyes! Ahogy bújiuk az apukájához! :)

Marcsi! Laura ugyanolyan édes picinek mint most! :)

Niki! Ha beszélsz Andiékkal, akkor mond meg nekik, hogy sok puszit küldök! :)
Ti jól vagytok? Emma hogy bírja ezt a meleget??? :roll:

Na léptem, mert a számítógép is csak fűűűűt! :)[/b]

fatima

Jó reggelt!

Zsófi, olvasom, h. még adsz tápszert Samunak. Hogy-hogy?
Ilyenkor már el lehet hagyni, nem? Vagy ti nem akarjátok?

Andi, örülök, h. felvetetted a zokni kérdést. Én is dilámmában vagyok. A tegnap napig szigorúan feladtam rá kiszoknit, ugyanolyan meggondolásból (hideg láb, felfázhat alulról). De tegnap este levettem róla, egyszerűen olyan nagy a hőség. Ma sincs rajta, és nem is hideg most a lába.
Maja nagyon ügyes már!

Kép
niki30

Csajok!

Én nem adok rá zoknit pár napja! Szegénykém úgy izzad a melegtől. Én inkább attól félek, hogy akkor fog megfázni amikor kiüvölti magát és csurog róla a víz! :roll:
Szerintetek???

fatima

Hát ma már én is 2x cseréltem a feje alatt a textil pelust. És nem nyálas volt, az tuti...
Kora délutána intézek egy kis frissítő fürcsit.
Fatima, Breki, Viki, Andi, Ti nem szoktatok délutánonként ebben a melegben?
Emma nagyon szeret pancsolni. Na jó, túlzás, h. pancsol, de borzasztóan koncentrál és élvezi.

Kép
niki30

niki tápszert 1 éves korig minimum szoktak adni. vagy mire gondolsz?
kerekpocak

Igen erre.
Azt nem lehet mással pótolni?
Vagy a túl sok főzeléket nem bírja el a kis gyomruk?
Mert mi nem tápszerezünk egyelőre, és mindent megteszek, h. ne kelljen később se.
Persze, ha más választás nem lesz, akkor kiegészítésképpen muszáj lesz adnom. De amíg tudom tejci, a 4. hónaptól meg akkor mehet egy két főzelék.

Kép
niki30

hát ez nem így működik niki, szerintem. kell nekik a tápszer v anyatej min fél liternyi mennyiség 1 éves korukig, ami utána tehéntej lesz.
a tápszer nem mumus, ugyanaz mint az anyatej csak nincsenek benne az immunanyagok. szerintem te azt gondolod h a tápszer az valami nagyon rossz dolog amit el kell kerülni, de ez nem így van. persze jó, ha anyatejet kap a baba amíg csak lehet, de a tápszer az nem helyettesíthető 100%ig pl főzelékkel. van egy minimál tej v tápszer adag amit meg kell kapniuk.4. hónaptól meg még bizti nem tudsz főzeléket adni, az az ami legkésőbb mehet. 4. hónaptól óvatosan kezded majd (ha nem bírjátok 6 hónapos korig kihúzni, mert az lenne a legjobb) a gyümiket adni, iszonyú fokozatosan, lassan és majd egy bő 1-2 hónappal később a főziket fokozatosan bevezetni és amikor már szép lassan eszik 1 et akkor utána egy idővel mehet a második. szóval a tápszer az nem gáz! csak azért él így a köztudatban mert az anyatejre szavaz (egyértelműen) mindenki. de ha nincs tejci akkor KELL!!!!! tápszer.
kerekpocak

ja és még annyi, h ha nincs elég tejed, akkor sztem SOKKAL INKÁBB adj tápszert mint h 4 hósan leterheld a gyomrát gyümikkel. az is lehet 5 hósan kezdeni- ha tápszeres a baba.
kerekpocak

köszönjük szépen mini-Laura dicséretét !

Niki, nekem azt mondta a védőnő, h. tápszert addig kell adni, amíg nem iszik tejet (bár itt senki nem reagált erre..).
tejet nekünk 2 éves korig nem ajánl amúgy - de persze ki így, ki úgy.

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?