Sziasztok!
Túl éltük az éjszakát! El sem hiszem!!!
Tegnap amikor írtam bealudt Tarek kb 1.5 órára. Úgy kellett ébresztenem, mert a fürdetés ideje bőven eljött és hamizni is kellett. Mentünk is fürcsizni, ettünk (de nem ciciből, mert az rohadtul megizzasztja), kapott egy kúpot és úgy elaludt, hogy 10-től éjjel 3-ig nyomta!
Persze nekem fel kellett kelnem fejni!
Nagyon parázok egy újabb "gyulladástól".
Most reggel óta jónak tűnik a helyzet! Megint pelusban van a kis drága! Ja! És kiköltöztünk a nappaliba. A szobáink ugyanis olyan kicsik (félszobák), hogy ott konkrétan tényleg meg lehet gyulladni!
Remélem kibírjuk valahogy a mai napot is!
Nelli! Remélem nektek is jól telt az éjszakátk! Bárcsak jó dolgokban lennénk sorstársak!!!
Ami a fülbevalót illeti jó hogy kivettétek. Amikor megláttam a fotót akartam is írni, hogy túl nagy és nehogy belekapjon Szonja. De hát akkor magatok is rájöttetek, csak egy kicsit későn!
Na sebaj! Mostmár ezen is túl vagytok!
Ja! Meg azt akartam kérdezni, hogy ti hol laktok??? Csak mert nálunk Zuglóban este 1/2 7-kor még ugyanolyan hőség van, mint délelőtt. Ezért már 2 napja nem voltunk sétálni!
Istenem! Mikor lesz már enyhülés???????
Andi! Amit anyudról írtál nagyon "vicces"! Mintha az anyósomról írtál volna. Ugyanazt csinálja egy az egyben!
Szomorú, ha alszik a gyerek, mert akkor a szoba közelébe sem engedem. Ha meg ébren van, akkor az többnyire evés idő és akkor meg folyamatosan mondja a magáét neki. Még akkor is jön utánunk amikor büfiztetem és a vállamon van!
És ilyeneket mond, hogy " Gyerünk Tarek! Büfizz! Büff-büff!"
Nem semmi. Ugye????
Maja viszont iszonyat cukkancs!!! Azt mondjátok már meg nekem, hogy hogy tudta így összefosni magát!?!
Hogy tud előre csurogni a kaki??? Nem értem!
Viki! Gratula Beninek!!! Nagyon ügyes!!!
Zsóka! A gyerkőceid továbbra is gyönyörűek! Olyan édes Marcus ahogy kidőlt!
Zsu! Szerintem is menjetek! Majd csak túlélitek valahogy!
Timi! Bala írtó helyes! Ahogy bújiuk az apukájához!
Marcsi! Laura ugyanolyan édes picinek mint most!
Niki! Ha beszélsz Andiékkal, akkor mond meg nekik, hogy sok puszit küldök!
Ti jól vagytok? Emma hogy bírja ezt a meleget???
Na léptem, mert a számítógép is csak fűűűűt!
[/b]