Sziasztok!
Zsuzsu, így más. Akkor mindenképpen vinnék lázcsillapító kúpot, amidazofenest (azt nem kell vagdosni, és nálunk azt javasolja a doki), Fenistil cseppet, orrsprayt, és az orrszívó ketyerét, porszívót meg kunyiznék. Bocs nem emlékszem apartmabna vagy szállodába mentek? Ja és van hasfogó táp, valami répás szötyi, de ezt a gyerekdoki írja. Ilyet is íratnék. Meg szerintem érdemes megkérdezni a gyerekorvost, de szerintem nem lesz baj, többet meg nem érdemes.
Kinga sem marad nyugiban, egész nap jár fel-alá. Mi csak este megyünk ki, olyanok vagyunk, mint a vakondok.
Montana!
Mi Zamárdi Siófok felőli részén leszünk, úgyhogy akár randizhatunk is, kivéve, ha bicózásra akarsz rávenni.
A részleteket addig még kiókulájuk! (Bár még mindig nem válaszoltam a privire, de majd élőben... én lusta dög most hamut szórok a fejemre, és megtépkedem ruháimat bocsánatkérésem jeléül)
Ez az álom elég rosszul hangzik, de tudod, aki elmeséli nem válik valóra. Na meg a tudatalatti nagyon aktív, ezért nem is emlékszünk az álmaink jó részére, lehet, hogy most ezzel egy nagyot ugrottál az események feldolgozásában. Vagy csak már mindjárt megjön piri
Nehéz néha Kingával, de szuperjó. Aki két hós gyerekét otthagyta a munka miatt nem tudja miről mondott le. Sorolom: a vigyorairól, elkezd mozogni, beszélni, sikongatni, mászni, bizerálni, játszani, rendetlenkedni, és bújni. Kinga a hajmeresztő dolgai mellett hihetetlen, átkarolja a nyakamat, belémcsimpaszkodik, mint egy kis majom, olyan huncutul vigyorog, hogy elolvadok. Persze ő is egy önálló személyiség, külön akarattal, ami nem mindig egyezik az én elképzeléseimmel. Ha belefér a szabályokba mehet, ha nem, nem és akkor hiszti van. Persze a fegyelmezés is olyan, hogy akkor dörögsz, utána meg sündörögsz a budiba vigyorogni.
Senki nem állítja, hogy könnyű, de ezt a pár évet nem lehet kihagyni, ez soha nem tér vissza, és ezt nem pótolja sem a meló, sem a karrier. Ha mennem kellene, mert nem lenne elég a pénzünk, nagyon nehéz szívvel mennék, de így örülök, hogy nem kell, és már várom a második kisKovácsot.
Pont a napokban beszéltünk Kofával -az örök optiPistával- hogy vajon a harmadikat bírjuk-e majd anyagiakkal. Aszondta, nem ez az első szempont, hanem, hogy szeretnénk-e, és én szeretném-e első sorban. Ha igen, és a sors is úgy akarja, akkor lesz harmadik babánk is. De sosem késő meggondolni magunkat a másodiknál, hogy mégis nehezebb dió, mint gondoltuk. Olyan bizakodó, pedig eleinte tartott attól, hogy nem lesz jó apa, hogyan fog viszonyulni a gyerekhez, most meg tanítani lehetne.
Meg a gyereket hordani is nagyonjó pedig nekem itt is kijutott sokminden, és akkor majd ha nagyobb kesz, jön a gyerekszáj, a tini kor, aztán meg az uncsik sorra.
Betti!
Ilyen korai vetélés nagyon sok van, örülj, hogy a szervezeted tette a dolgát, úgyhogy hajrá, csak előre, nem lesz semmi baj! Mi itt már kidrukkoltunk két babát, jön majd a többi is. A Margitszigeten múlt hétvégén a kis állatkertben rengeteg gólya volt, küldtem is a helyes címre őket-> babanet/társalgó/fogamzás/"vetélős" babára éhes topik. Úgy láttam vették az adást!
És én is megcsodálnám Rékát.
Kacika!
Hát igen pettyes lett Kinga. Először a nyaka, majd a hasa, de most már az egész teste tele van melegkiütéssel, a hajlatok és a nyaka pedig nagyon csúnya, már-már tarjagos. Megmutattam a védőnőnek, szerinte is melegkiütés, majd elmúlik, ha egy kicsit alábbhagy a meleg, addig is hűs vízzel zuhanyozom naponta többször.
Ja és van rajta egy-egy nagyobb folt is, ez pedig egy apró ekcéma, de még idejében elkaptuk. Valamint a fejét tegnap megtalálta egy szúnyog, én meg sápogva mesélem Kofának, hogy nem tudom hová ütötte be ennyire, mert ott egy nagy púp, mire megnézte, és közölte, hogy az egy szúnyogcsípés.
Bekentük Fenistyl géllel, és ma már lelohadt a búbos vöcsköm búbja.
Peti hogyan bírja a forróságot gipszben? Nem viszket neki a bőre?
Na megyek, sokat locsogtam, most megyek pocsolni
Kitartás, már nincs sok hátra!