Új privát üzeneted érkezett!

Drumka,
Örülök, hogy minden rendben van és az az ásítás igazán nem semmi! :D Élőben nagyon érdekes lehetett, hogy láttátok mozgás közben is :D

Kriszti,
Én anno is kifejtettem (és tényleg senki ne vegye magára, mert ez csak privát vélemény), hogy én azt olvastam nem egy helyen és úgy is érzem, hogy valóban nem igazán szeretik az UH-t a babák. Egy metrószerelvény megérkezéséhez hasonlította az egyik cikk a hangerősséget amit hallanak vizsgálat közben folyamatosan.
Persze nagy élmény nekem is ha láthatom és fontosnak tartom a terhesgondozás során, de mi megbeszéltük a férjemmel, hogy csak annyi UH lesz, amenyit muszály. Eddig kettőn voltunk (8. és 13. heti) és legközelebb a 18.-on fogunk. Nekem a doktornőm sem akar többet igazán, mert pl. a nővéremnek a 12. hétig két hetenként nézegette az orvos.
Na mindegy, szóval mindenkit megértek aki gyakrabban jár és úgy gondolom, hogy ez teljesen szubjetív dolog, de mi így döntöttünk. Így nem megyünk 4D-re sem. Talán van bennünk egy kis izgalom is azzal kapcsolatban, hogy igazán csak akkor lássuk meg a pofiját, amikor kibújik majd és egy ideig a nemével kapcsolatban is így voltunk. Lehet, hogy maradi a gondolkodásunk, nem tudom. Ettől függetlenül a következő Uh-n azért megkérjük az orvost, ha látja mondja meg kisfiú vagy kislány, bár még picit vacilálunk rajta (milyen fura ez a szó így leírva :D ).

Jaj, és a nagy hírt nem is írtam, már két napja érzem a a babót. Tegnap még nem voltam biztos benne azért nem írtam, de ma már ugyanaz az érzés volt és tuti hogy Ő az. Olyan minta egy ici-pici halacska érne hozzá a hasamhoz belül. Tudjátok, amikor a vízbe lógatod a lábad és ici-pici halak érnek egy-egy pillanatra hozzá. Tuti hogy ő az, mert eddig ilyen érzeteim sosem voltak és hát a tartó-szallagok fájása és a méh növkedésének érzéseit már egy ideje tapasztalgatom.
Persze csak nagyon ritkán érzem, ha éppen figyelek rá, ma is csak 2x volt, de volt!
Annyira boldog vagyok!!!!! :D :D :D

Réka

Kép
solymosy

Sziasztok!!!

Ma voltam UH-n!!!Szuper minden!NEm is pici a babóóóm...szerintem múlt héten mértek el valamit,mert az tuti,hogy 1 hét alatt nem nőtt duplájára.
CRL 68mm,BPD 20mm,nyaki redő 1,3mm. Minden rendben vele,ficánkolt,nagyon édes.Imádom. :D :D

Kép

És a pocifotó,hogy ne maradjak le. :wink:
Kép

Köszi a tippeket szobatisztaságra...bár most hagyom picit...lehet egyik napról a másikra kijelenti majd,hogy neki bizony nem kell pelus...

MA vettem 2 nacit,már muszáj volt.Hát nem volt túl olcsó,de kaptam 10%-ot (szimpi voltam az eladónak). :lol: 2in1-ben rövid farmer,meg egy fehér,nyári hosszúnaci (ez mammystic-fele annyi volt mint a farmer.... :? ).

Visszaolvasok és jövök még,ma lánykám nyaral anyósnál. :roll: Nem tudom hogy bírja majd az elalvást. :roll:

LEgo
Vendég

Drumka!
Mennyire helyes ahogy ásít!Édes!
KKriszti!
Jobbulást!Vérnyomid milyen?Nekem kötelező 3hetente UH az ikrek miatt!
Réka!
Grat a mocorgáshoz!Olyan jó!Nekem már jeleznek ha rosszul fekszem,de csak szerintük!És apa érezte a fiát vasárnap!Azóta nagy a szerelem kettőjük között!A lánnyal is ez lesz!De cselesek,mert ha szólok apának most jöjjön,odateszi a kezét és nyugi lesz rögtön,majd odarakom én és bugiznak ezerrel,kb.5percig,majd rájönnek,hogy ez én vagyok és irány az ágy,alvás van!Tök helyesek!
Lego!
Szép a pocid és a babó is!Hol vettél Mammistyc rucit?

Tegnap voltam UH-n éás nagyon ficeregtek még a doki is mondta,hohgy ez nem semmi!Koruknak megfelelően nőnek,de nem mondott méreteket,csak hogy kb.17cm!Nem mérte,mert nagyon szar az a gép és kép sincs!De legalább jól vannak!Jövőhéten lesz a genetikai UH!
Vendég

sziasztok! :)
Köszönjül a bókokat :) a fiam szerint még mindíg inkább kis UFO mint baba, de azt m ondta már csak híznia kéne. Most 219 gramm mint egy jó adag reggeli párizsi. :lol:
Hogy bírjátok a meleget? :?
Én nem tudom, hogy hallják vagy sem az uh-ot de ha olyan hangos lenne nem szunyálnának olyan békésen alatta. Sokszor úgy kell felrázni őket. De ez csak az én véleményem. Valszeg valami hang van, de nem hinném, hogy annyira erős lenne. :roll:
Aszem már csask holnap dolgozunk és 5 napra lemegyünk Badacsonyba. 3 éve nem voltunk szabin :cry:

drumka

Drumka!
Egetértek az UH miatt!Irigykedem Balcsi miatt!
Vendég

Jó reggelt!

Drumka,megnéztem én is a képeket.NAgyon-nagyon tündér a bébike. NEm is ufóóó-s. :D Inkább szép baba formája van már. :wink: Hova jártok 4D-re?

Benszi
17cm,szuper. :wink: Milyen gyorsan megy az idő...meglátjátok hamar beköszönt a tél és potyognak majd a bébik. :lol:
A ruhákat Zalaegerszegen vettem,nem hinném,hogy lejönnél ide. :lol: Pesten nem tudom hol tudnál venni,de neten nézz utána,viszonylag jó áron vannak.

Ősszel kinézünk Au-ba,majd ott beszerzem a vastagabb rucikat.
Vendég

Lego!
köszi a tippet!Mi is megyünk majd Ausztriába,babakocsiért meg ilyenekért!Olcsóbb kint!
Vendég

Benszi!
"mammystic" kismama ruházat

Cím: 1088 Budapest, József krt. 9.
Tel: 338-43-44
E-mail: info @ kismamaruha.hu
Web: http://www.kismamaruha.hu/

Babakocsit mi is kintről szerezzük be,lehet Olaszo-ból...már nézegettem a kinti lapokat is.
Vendég

Lego: :)
http://www.4dultrahang.com/launch.php
ide járunk 4D-re. Nagyon kedvesek és alaposak. Tegnap kb 5-6 percig vadászta az uh-os csaj a pocaklakó talpát, mert a fiam azt akarta látni. Aztán az arcával szenvedtünk hosszú perceket, mert fejjel lefelé van és egy olyan kitekert pózba volt, hogy csak "csontos" arckép volt mert nem lehetett jobban "befogni" ezért lett kis UFO-ka. De mindent elmagyaráz, mindent elmutogat. Még 2X biztos megyünk, a következő kb 7-8 hét múlva, és majd aztán a 33-34. hét körül.
Tegnap a nagyi megnézte a DVD-t és kijelentette, hogy biztos lány, hisz nézzem meg milyen lányos az arca. Itt van az amikor valaki azt látja bele a dolgokba amit nagyon szeretne. :lol: :D :lol: :D

drumka

Lego!
Köszi az infót!Ari vagy!
Vendég

Sziasztok!
Na jobban vagyok, most jövök a védőnőtől, minden oké, bár vérnyomi kicsit magas 136, 138, most 139, az afp 1.12 MoM, állítólag ez jó, pocifájás reggelre elmúlt (lekopogtam), vszleg a főtt kukkero (ebéd után 2, este plusz 1) :shock: :shock: :shock: , holnap uh.
UH-val kapcs.-ban megnyugodtam, mert titkon én is azt mondom, hogy az emberi fül sem hall ultrahangokat, a babuci akkor hogyhogy ? Na mind1, nem érdemes ebbe belemenni...
Megyek, mert lejárt a mosó :x

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Réka Gratula a mozgáshoz!

Én már naponta többször is érzem Manót. Éjjel arra keltem, hogy valami fáj.... szerencsére csak pár pillanatig..... valamit jól eltalált mocorgás közben :wink:

Lego és Benszi
Örülök, hogy minden rendben.......

Drumka Jó pihenést a szabi alatt és jó utat!

Kriszti
Vigyázz a vérnyomásodra!
Nyugalom, pihenés.........
Az AFP nekünk is hasonló érték volt (1.2) .

....és további kitartást a melegben Mindenkinek!

Itt most a lakásban 30 fokot mutat a hőmérő ....és a klíma még most is ott pihen az egyik erkélyen a dobozokban ! :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Megvolt tegnap a gen. UH. minden Ok. Valami hihetetlenül mozgékony a babóm, még a doki is meglepődött rajta. Az egyik kezét mindig eldugta a feje mögé, forgolódott ide-oda, meg rúgkapált. Még a kukacát is megmérte, 0,573 cm. :D Mostmár nyugodt vagyok, de napokig nagyon ideges voltam, tavaly ugyanezen az UH-on derült ki, hogy kromoszómavizsgálatra kell mennünk. Viszont ami nem jó, hogy nagyon mélyen tapadt meg a lepény, eléri a belső méhszájat, így ismét veszélyeztetett terhes vagyok. :( Nem emelhetek nehezet – a kicsi fiam 8 kg! – sokat kell pihenni – 9 hós gyerek mellett? – no sex :oops: , ülőfürdő tilos, ne köhögjek, ne tüsszögjek :) :shock: . Bár a doki szerint a méhlepény még mozogni fog felfele, de azért ügyeljek magamra, és ha görcsölök, vagy ne adj Isten vérzek azonnal kórház, mert akkor elkezdett leválni a méhlepény. Mondtam neki, hogy kb. két héttel ezelőttig szinte folyamatosan görcsölt a hasam. Ja és szerinte nem marad benn decemberig, az ő tapasztalata az, hogy ilyen esetben kb. 3-4 héttel hamarabb szokott megindulni a szülés. Mindegy, csak ne kelljen befeküdni, meg a 36-dik hétig maradjon a helyén. Végül is Manó is 37 hétre született.

Réka! Egyet értek veled, a hízással is ugyanúgy paráztatnak bennünket, mint ezzel a sok vizsgálattal. Én elhiszem, hogy ezek a mi hasznunkat szolgálják, meg az is igaz, hogy sokkal kevesebb beteg, vagy sérült gyerek születik, mit akkor mikor még nem voltak ilyen részletes vizsgálatok, de szerintem anyáink és nagyanyáink sokkal gondtalanabb kismamák voltak, mint mi. Én legalábbis minden vizsgálat előtt napokig idegbajos vagyok. :roll: De jó, már Te is érzed a picurit! :)

Benszi! Az AFP-m: magzati 64, anyai 2,1. Azt mondja a doki: azért ilyen magas, mert fiú, és mert rendellenesen tapadt a méhlepény. Nem akartam neki mondani, hogy Manóval 31 és 1,7 volt és ő is fiú. Bár mikor tavaly nála voltunk a 31-re azt mondta, hogy az alapján kislány. Hát, nagyon nem az! :lol: Nálunk is így volt Manónál, mikor szóltam a páromnak, hogy most mocorog jöjjön, azonnal abbahagyta. Huncutok már a pociban is. :wink:

Kia! Cukros víziváshoz nem tudom mondta-e a védőnőd, hogy limonádét készítsél, kb. 3-4 dl vízből, és úgy sokkal elviselhetőbb. Én 4 dl vízhez öntöttem hozzá a szőlőcukrot, és egy csomó citromlevet, így egész iható volt. Ja, és amit nekem nem mondtak, csak a második cukros vizes vérvételkor, hogy a két óra nem onnan számít, mikor az első vért leveszik, hanem onnan, mikor az összes lötyit megittam. Ja, és közölték, hogy ne kortyolgassam, hanem igyam meg egyhúzóra. Na, persze! :?

Drumka Viki! Nagyon édes a picurkád ahogy ásít. :) Mi Manóval voltunk így, hogy egyszer lehetett csak látni az arcát, nincs is róla képünk. :( A meleget csak úgy bírom, hogy bugyiban-melltartóban vagyok itthon – nem vagyok egy épületes látvány – és nem megyek ki, csak estefele. Tegnap 39 fokot mutatott az autó hőmérője, mikor mentünk Kecskemétre az UH-ra, hát légkondi nélkül nem tudtam volna elviselni.

Lego! Örülök, hogy nálad is minden OK. Nekem is volt olyan, hogy Manót „elmérték” tiszta para lettem, de mondta a dokinőm, hogy ne aggódjak, mert a babák csak a 16-18-dik hétig fejlődnek egyformán, aztán már ugyanúgy különböző fejlődési ütemet mutatnak, mint a születésük után.

Kriszti! Az APF 2,7-ig jó, tehát a tied is bőven határértéken belül van. :) Főtt kukkerből én is be bírok kajálni, aztán csodálkozom, hogy mitől szenvedek. :roll: :)

Az UH témának én is utánajártam, mikor Manót vártam, és azt olvastam, hogy a passzív felhasználás esetén az UH energiája kicsi, mivel az UH egyik közegből a másikba lép, és csökken az energiája, iránya megtörik, visszaverődik. Ilyen passzív felhasználás az orvosi gyakorlatban használt UH is. Az aktív felhasználás esetében erősebb rezgéseket használnak, az már okozhat fejfájást, rossz közérzetet.

Na megyek, dobok valami kajcsit a Pocaklakónak. :D

Mindenkinek hőguta mentes szép napot.

Anita

goodfairy

Sziasztok!
Végignéztük a CD-t amit a 4D-n kaptunk, és találtam egy elég jó arcképet. Igaz van egy folt a fején, de az azért van mert a méhlepényt ahogy eltűntette a csaj egy folt lett ott. :)
Kép

drumka

Kriszti!
Óvatosan a kukoricávaal,felfúj!Vérnyomira vígyáz!
Kia!
Köszi!Én is felébredek,ha a babák szerint rosszul fekszem,mert azonnal szétrúgdosnak!
Goodfairy!
Grat a jó eredményekhez és a nagy kukachoz!Pihizz amennyirea lehet a fiad mellett!

Ma is megyek strandra,mert a vízben nagyon megnyugstzanak a skacok meg én is!
Vendég

Sziasztok!

Anita, nagyon sajnálom, hogy te is veszélyeztetett vagy. Ugyanezeket tiltotta meg nekem is az orvos, mondjuk, kivétel a tüsszögés-köhögés. Hisz azt úgysem tudod megakadályozni. :roll: megértem, hoyg nehéz betartani a pihenést-nemciplelést, hisz még Krisztát is ölbe kell vennem, hát aztán te a kismanódat! Drukkolok, hoyg ne legyen semmi gond, és a kisebbik manó is a lehető legtöbbet maradjon a pociban. Na, azért nem a 42. hétig gondolok, mert én Krisztát akkor szültem. Az már kész idegbaj kezdete volt. :roll: :oops:
És egyetértek azzal, hoyg régebb gondtalanabbak voltak az anyukák. Mondjuk, én inkább természetesebbeknek mondanám, hisz terhesség, szülés, egy természetes folyamat, csak amit nagyon kiszorítottak az otthon, család, rokonság köréből a kórházakba.

Hát, lányok, nem tudom, de én nem érzem Manót mozogni. Ma egy hete hajnali fél 6-kor éreztem valami érdekeset, furcsát, valami mocorgás, és azóta is figyelem, és mintha néha-néha ismét érzem, de attól félek, csak bebeszélem magamnak, mert nem nyilvánvaló a mozgás. Kezdek félni, hoyg minden rendben van-e? Csak 2 hét múlva kell orvoshoz mennem. De remélem, addig beindul rendesen. :roll:

Benszi, jó, hyog mondod a főtt kukoricát, én elfeledkeztem eddig róla! :P :lol: Engem nem szokott felfújni!

Jaj, és tegnap reggel nagy "örömre" ébredtem. A felső ajkamon, mindkét szélén egy-egy herpesz virított. Hát azt hittem nem látok jól. NAgyon rég nem volt, és hoyg kettő egyszerre, ilyen még soha. A hátam közepére sem kívánom. MA reggelre jól meg van duzzadva a két szájszélem, úgy nézek ki, mint akit megvertek! :evil: :roll:

Nekem nincs bajom a meleggel... bent. Nincs túl meleg a lakásban, így egész nap bent ülünk. csak estefelé megyünk ki, amikor megyünk. Még jó, hoyg nem nagyobb a pocakom.

Puszilok mindenkit, legyetek jók. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Íme a sztárfotó Pocaklakóról:
Kép Sztárfotó
Az van a képre írva, hogy "Király vagyok én is". A doki írta rá. :D

És kettő Manó babáról:
Kép Banánevés, először egyedül
Kép Pancsi a kis barinőjével

goodfairy

Sziasztok4

Nagyon sokat írtatok alig bírtam visszaolvasni, és előre is bocsi, ha vmire nem reagálok.

Anita!

Grat a kiskukachoz :) Sajnálom, hogy lent tapad a placenta, de reméljük feljebb vándorol a méh növekedésével. A kisfiad nagyon tündéri. Az Afp-m nekem is ilyen lehet Afp: 71 Mom: 2,1, de nekem vszínűleg attól, hogy ciszták vannak a placentán, mert tovább nem küldtek a Klinikára, vagy máshová, hát remélem jövő héten kiderül, hogy kezd felszívódni.

Drumka!

Édes a pocilakód :)

Lego!

Örülök, hogy jó lett az eredményed, csini kismama vagy :)

Edith!

Ne aggódj a mozgás miatt, én igaz idősebb terhes vagyok, de még nekem van olyan, hogy egész nap nem érzem, még akkor se ha este lefekszem, engem is aggaszt, hogy most ilyenkor mi van, és minden rendben van-e, de másnap megmutatja, hogy ő is ott van, de elég lightosan.

Nem bírom ezt a meleget, még bent a lakásban sem. Igaz van egy medencénk, de nem merek belemenni.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Most fő a kukorica...... :wink:
Még szombaton vettem a piacon egy kis gyümivel együtt 4 csövet...

Anita
Remélem hamarosan javul a helyzet! ....nem lehet könnyű betartani a sok tiltást.
A védőnő nem mondta, de azt már mondták, hogy vigyek citromot... viszek majd!
Jó lehet ott pancsizni a kis medencében ebben a hőségben. :P

Edith
Jobbulást herpeszügyben!
Én szerencsére még nem találkoztam magamon herpesszel (koppkoppkopp).

Nekem most a melegtől visszajött az ekcéma :? A hajlatokban - hónalj, kar, mell között....... még jó, hogy tudott a bőrgyógyász felírni kenőcsöt.... bár nem olyan hatásos, de csak ezt szabad használni.

Drumka
Szépen kivehető a bébi arca a képen...
De jó lenne már látni....... :oops:

Benszi
Vigyázz a bacikra, vírusokra a strandon!

Megyek zuhizni, bár nem sokáig van hatása.........

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Húúúúúúúú nagyon jók a képek, drumka nagyon kis cukipofi a babucid!!!!!
Goodfairy ilyen szép tiszta (fekete lyuk-mentes) képet nekem még nem csináltak, a dokid pedig nagyon vicces figura :lol:

Mi is most jöttünk az uh-ról, mostmár jó helyen tapad (3 hete mélyen volt), méretei is jók (most nem fárasztalak ezzel benneteket), képeket majd teszek fel, apa szed le a filmből párat...
Viszont én nem tudom mi van velem, de olyan rossz a közérzetem, semmi nem tud felvidítani, hányingerem van, nem esik jól semmi, tüsszögök, folyik az orrom (allergiavizsgálatra is el kéne mennem), mert kb 3 hónapja nem múlik, állítólag a terhesség hozta ki belőlem. Ráadásul tegnap esti tusoláskor intim helyeken nagyon nagyon csípő érzések támadtak :oops: , és egész éjjel nem aludtam a viszketéstől, de a doki 1 hét múlva lesz csak, én meg nem merek rákenni semmit, kúpot pláne. Mostanra kicsit jobb, de ez is nyugtalanít... :cry: Szóval minden bajom van, ja és a garázsból egyedül hoztam be egy bazi nagy dinnyét, mert megkívántam, és hát nem volt annyi eszem, hogy gurítsam, ahol lehet, hanem becipeltem, és most olyan lelkifurdim van, remélem nem csináltam bajt, dehát ugye ez sem derül ki egy darabig...
Ja és olvastam a neten (én marha) a toxémiáról, és hát a tünetek közül néhány megvan nálam is: iszonyú fejfájás, magas vérnyomás (állítólag a görögdinnye jó rá, azóta is eszem egyfolytában), alhasi fájdalmak (bár ez már alábbhagyott), mondjuk a tegnapi vizeletemben nem volt fehérje, és ödémám sincs, és hirtelen súlygyarapodásom sincs, ááááááááh kivagyok teljesen.

Lőjjetek le nyugodtan :cry:
Megyek és nézek vmi jó kis dvd-t, aztán hátha kialszom ezt a sok rosszat. Pedig még a melegre sem foghatom, éjjel-nappal megy a klíma kellemes 25 fok van...
Legyetek jók, helyettem is...

Kép
kkriszti77

Bocsanat, hogy eltuntem, de nagyon sok a munkam, es eppen ezert rendesen kivagyok. :shock: Felhaborit, hogy hogy lehet az embernek ennyi munkaja nyar kozepen! Tavaly tiszta pangas volt… Csak olvaso uzemmodban vagyok jelen minden nap, de ma ugy dontottem, irok.

Koszonjuk szepen mindenkinek a szulinapi gratulaciokat! Edes volt a csajszi, nagyon orult az ajandekoknak (vegre vehetettem neki Duplot, mert koranal fogva belenott), es nagyon elvezte (az anyaja is)! Azota is csak azzal jatszik es szorja tele a lakast, mar csak Duplo-darabokkal a zsebeben indul el otthonrol.

Cas!
Szuper ez a WC-fellepo-uloke. Hol lehet ilyet beszerezni Magyarorszagon? Esetleg vkit meg tudnek kerni, hogy vegye meg, es juttassa ki…

Edith!
Tunderi a kiscsaj! Tenyleg nagyon aranyos!

Kia!
Gratula a felidohoz!

Drumka!
Klasszak a kepek, az asitos meg egyszeruen elbuvolo! Furcsa latni, hogy mi mindent muvelnek ezek a picurkok a hasunkban, a mi tudtunk nelkul! A profil is nagyon helyes!
Jo szabit neketek, Badacsony nagyon jo hely!

Barbus!
Nem lehet, hogy a jatszoszonyeg azert nem jott be Emmanak, mert meg tul kicsi volt hozza. Rebeka 5 honaposan kapott egyet, es 1-2 honapig "hasznalta", aztan gyorsan kinotte. De akkor nagyon jo volt neki. Szoval en meg tennek egy kiserletet, hatha megszereti…(Vagy lehet, hogy ijesztonek talalta? Mert akkor talan nem eroltetnem a dolgot...) :cry:

Lego!
Nagyon orulok, hogy minden rendben van veletek, es hogy vegre megnyugodtal! A legtobbet az idegeskedes art a babanak! Szep a kep, es tenyleg valoszinusitheto, hogy egy het alatt nem nohetett a duplajara a babo! Vagy ha megis, kossd fol a gatyadat!!! :lol: :lol: :lol:

Benszi!
Az uszodaval, stranddal tenyleg vigyazz. Gondolom, en is csak oda kivankoznek, ha itt is 40 fok tombolna (hal`Istennek csak 25 van). Nagy a fertozesveszely!!! :roll:

Babakocsi-tema:
Rebeka masfel eves volt, amikor megkapta az elso (es eddig utolso) babakocsijat. Addig kendoztunk. En mondjuk ugy 1 eves koraig, a ferjem tovabb birta. Nekunk nagyon bejott a kendo, de ezzel nem akarom azt mondani, hogy babakocsi-ellenes lennek. A mostani picivel is kendozni fogok egy jo darabig, foleg mert Rebeka meg mindig kocsifuggo lesz, testverbabakocsira meg inkabb nem neveznenk be. Meg tenyleg szeretem a kendot, kulonleges erzes, mind babanak, mind mamanak. Csak ajanlani tudom. (Talan Benszinek nem, mert kettot egyszerre nem kotnek magamra.) :roll:

Goodfairy!
Mindket manod csodaszep! Jo elmeny lehet ez a 4D!

Amaryl!
Minden rendben veletek? Veled?

Ma kezdtem a hatodik honapot! Ez mar nagyon komolyan hangzik, ugye!

Puszi mindenkinek, probaljatok valahogy tulelni ez a kanikulat, es nyugtasson titeket, hogy nyar kozepen 20 fokban kimenni a tengerpartra sem tul nagy elmeny, foleg, ha meg az eso is elered :twisted: :twisted:

Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

helyzetjelentés............

a lakásban jelenleg 33 fok van :evil:

Kriszti
észrevetted, hogy megtaláltalak az iwiw-en?
Jobbulást neked!

Gem
Gratula a 6. hónaphoz!
Kevesebb munkát és több pihenést kívánok!

A babakocsi nálam is az utolsó helyen van, amire szerintem szükségünk lesz.
Itt Bp-en nem szívesen tologatnám a kocsik között.... a levegő sem tiszta..... vidéken másabb. Egy délutáni, esti sétához elengedhetetlen.

Kellemesebb, hűvösebb estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Kiaaaaaaaa, hogy csináltad, nagyon ügyi vagy, hogy megtaláltál!
Kép

Kép
kkriszti77

Csak tegnap nem írtam és már így is annyit írtatok :D

Lego, nagyon aranyos a babó az UH-n és pocid is helyes nagyon!
Látod, tényleg semmi gond a méretekkel, csak nyugalom :)

Anita, örülök hogy a babó jól van amit a nagy mocorgás és ficánkolás is mutat. A méhlepény elhelyezkedését pedig sajnálom. Anno amikor megtudtam hogy a menső falon van nekem, gyorsan utánanéztem hogy milyen helyeken lehet és olvastam erről is. Ettől függetlenül elvándorolhat még a hetek folyamán ugye? Vagy legalább is olvastam ilyet is, de én nem tudom.
Ja és gatulálok a kis kukacoshoz!

Edith, nem lehet hogy csak azért nem érzed, mert most ő máshogy helyezkedik el a méhedben, mint az előző baba. Persze én nem értek ehhez, mert első babás vagyok, csak mint ötlet. Vagy esetleg ő nem olyan mozgékony, olyan is lehet esetleg.
Biztos semmi baj nincs vele.
Milyen ez az egész várandósság. Alig várod, hogy érzed a babát és persze izgulsz ha nem és utána ha már egyszer-egyszer érezted, akkor meg azon izgulsz hogy miért nem érzed gyakrabban.
Hát ilyenek vagyunk mi és ez így is marad azt hiszem :D

Amaryl, én sem bírom ezt a meleg. Mindehol borzasztó, nálunk a házban is. Mostmár nem csak éjszaka, hanem napközben is nyomja le az amúgy üres, de baromi nagy padlás a forró levegőt és hát ami kint van kegyetlen.
Ma be kellett mennem a munkahelyemre, előtte egy másik céghez munkaügyben és reggel pedig AFP-n voltam. Fél négyre értem haza és ki voltam mint a liba (pedig a férjem reggel félúton elvitt és haza is hozott, csak hát a köztes séták).
Meg is fájdult a hasam egy kicsit és rögtön le kellett feküdnöm. Még egy picit nyilal, de már jobb, nem érzem olyan keménykének.
Szerintem ez a meleg a "normál" embernek sem való, nemhogy egy olyan megváltozott fiziológiájú (hű de hivatalos lett :) ) emberne, mint egy kismama.
Remélem estére teljesen elmúlik a kicsi nyilalás is, igazából már alig érzem.

Kriszti, örülök, hogy az UH-n minden rendben volt, de azért a dinnyéket tényleg ne te cipelgesd, ha lehet. Én ugyan ilyen rossz kedvű és közérzetű voltam múlt héten. Lelkileg és fizikailag sem voltam a toppon, aztán szombatra mintha elvágták volna. Azóta sem tudom mi volt pontosan, de valami betegség az biztos.
Pihenj amennyit csak tudsz és biztosan jobban leszel.
Mivel a vizeletedben nem volt fehérje, így fertőzés sem lehet és szerintem ne is olvasgass (bár én is azt teszem, de mindig lebeszélem magam róla), mert az ember néha képes túlságosan is megijedni, amikor egyáltalán nem kéne.

A babót azóta is érezgetem, de max. 1 nap még mindig kb. 2-3 alkalommal. Ettől függetlenül nagyon jó érzés és próbálok nem izgulni, ha pl. egyik nap (mint ma), csak du. érzem először. Állítólag még az is normális ha úgy telik egy pár nap hogy egyáltalán nem érzem, mert olyankor esetleg nem kifele, hanem befele rugkapál és egyébként is olyan picurka még :D .

Kitartás a melegben, aki szenved, sajnos már kitolódott jövőhét hétfőig a szombat helyett. Keddre már "csak" 33 fokot mondtak ma.

És most megyek bevágok egy nagy adag dinnyét és egy főtt kukoricát :wink:

Réka

Kép
solymosy

Sziasztok Lányok!

Hááát, nem semmi, hogy mennyit írtatok, s nem is tudtam otthonról olvasni, így most, hogy visszajöttem, próbálom behozni a lemaradásomat, de mire azt hiszem, hogy képben vagyok, írtok még egy oldalt :lol: ....

Nem tudok névre reagálni, de minden babó nagyon szép, s gratula Nektek hozzájuk!! (gondolok itt a kintiekre, s a bentiekre is :wink: )

Kriszta, azt hiszem, hogy te azóta csatlakoztál, mióta én hazautaztam, így üdv itt! Bár ez most bután hangzik, mert sokkal inkább képben vagy szerintem, mint én :D :shock:

Nagyon jó volt otthon, ettem sok málnát, ribizlit, rántott sajtot, s tökfőzeléket..nyamnyam :) otthonról a párom hiányzott, itthonról a fiam, s a szüleim :?

Voltunk 4D-s UH-n, nagyon nagy élmény volt, kaptunk két képet, s mindene rendben találtatott....197 gramm, s kb 18 cm volt 17 hetesen...azt mondta a nő, hogy mindene rendben van, s ez nagyon megnyugtató volt....hmmm metrószerelvény, háát ha így van, akkor nem lehet kellemes, de az sem lehet nekik jó - szerintem -, ha anyuci aggódik.

Görcsök: nekem is voltak a 14-17-dik hét körül, s most, hogy írtátok jutott eszembe, hogy elmúltak, nem érzem őket, mióta hazamentem (kb. így tudom időzíteni)

Viszont már én is érzem Mütyür, Manó, Marcell, Roland, Levente, Gerő, Gergely, Bálint Babát :lol: :D (nagyjából ezen nevekből választunk, de apucinak a fele nem tetszik - még harcolok :wink: ). Múlt hét hétfőn éreztem először határozottan, s azóta naponta párszor, de csak ha pihenek, s nagyon halovány...hát még picurik, mit is várunk tőlük, igaz?? :roll:

Babakocsi téma: mi biztos, hogy veszünk, de nagyon nem tudom, hogy milyet, most otthon körülnéztem, s még jobban összezavardotam....majd kialakul szeptember végéig...akkor szeretném megvenni. Úgy gondolom, hogy akkor elkezdeni a vásárlást, már remélhetően nem korai :roll:

Nagyfiam egyre többször emlegegi, s egyre pozítivabban, aminek borzasztóan örülök....mégiscsak 14 éves, s hááát nekem ez a második kapcsolatom (bár jelzem, hogy nagyon jól kijönnek a párommal, aminek én örülök a legjobban :lol: )

A meleghez én is csak kitartást tudok kívánni, itt is jó idő van, de azt gondolom, hogy otthon elviselhetetlenebb!!! Bújjatok be a hűvösbe, ha van rá lehetőségetek, s igyatok sokat!!!

Kilók: én már sajna 5 kg-nál tartok, nem mondom, hogy néha nem bűnözök, de igyekszem nagyon odafigyelni, hogy így 35 évesen ne hízzak túl sokat....vettem otthon egy-két gatyót, s felsőt, s bízom benne, hogy azzal kihúzom a végéig (főleg, hogy itt nyári cucc kell még novemberben is :wink: )...én a Kenguru Gold-os gatyikból vásároltam (Árkádban), s felsők, mint már valamelyikőtök írta bármelyik üzletben vannak...szintén Árkád második emelet 3.000 ft/db :wink: :lol: , s tök sok szinben volt még a múlt héten :oops:
A kismama üzletekre anyukám is azt mondta, hogy még ő sem venné fel némelyiket, s mindez horror áron... na egy farmert vettem a Brendonban, persze, azt hittem, hogy eladót leütöm (bocsánat, de nagyon bunkó volt), de abból viszont nem láttam sehol olcsóbbat, s az mégis melegebb, mint a vászonnadrág...na eldugultam divat ügyben :)

Anita, Goodfairy, vigyázzatok magatokra!!! a lepényre nekem is azt írták, hogy ralatíve lent van, de azt mondta a csaj, hogy az felfelé húzódik a méh növekedésével...s nem mondta, hogy valamire vigyáznom kéne

Szombaton úgyis megyek itt a dokimhoz, aki persze megnézi UH-n, s remélem, hogy minden ok lesz. :roll:
Én most nagyon fittnek érzem magam, igyekszem naponta tornázni egy kicsit RR dvd-re, s most a kocsim is szerelőnél van, így már két napja hegynek le-hegynek fel gyalogolok :lol: kipp-kopp, lekopogom, hogy nagyon jól bírom :D

Most hirtelen ennyit tudtam írni, még felrakom a képeket...
Akinek, vagy amire nem reagáltam azért elnézést kérek, még majd visszaolvasok, s most már igyekszem sűrübben jönni!
Kép
Kép

Mondják a büszke nagyszülők, hogy már látszik, hogy milyen okos...fogja a buksiját :wink: apukám szerint azért fogja, hogy "úristen hova kerültem"persze viccből :lol:

Jó pihit Nektek!!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Réka köszi a bíztatást, remélem gyorsan elmúlik, de sztem ez a pihizés is betett már nekem, mert ugye kimozdulni nem lehet ebben a hőségben, és párom is mindig este későn jön haza a munkából, és én sem voltam nagyon sehol, csak itthon takarítgatok, tv-zek, és unom már...
Most egy kicsit jobb, ettem hideg lecsót hideg tejjel :lol:
A kukoricával csak óvatosan, mert amikor eszed nem érzel semmit, sőt utána sem, de másnap!!!!!! :roll:

Többiek?

Mostmár tényleg lőjjetek le, annyit irogatok :oops:
Kép

Kép
kkriszti77

Szilvi!
De jo, hogy te is "visszajottel"! Gratula manohoz, nagyon jok a kepek!

Ezt a kepet meg a delutan akartam feltenni, csak nem volt meg a benti gepemen.
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Jó estét! :)

Solymosy, biztos, hogy úgy van ahogyan írod, hoyg másképpen helyezkedik el. És nem kell mindig mondanod, hoyg első babás vagy :P , mert bár én másodbabás vagyok, mégis minden olyan újszerű. Igen, sok inden ismerős, sok mindent tudjuk, miért van, hoygan lehet esetleg kiküszöbölni, de nekem, legalábbis eddig a két terhességemben abszolút, de abszolút semmi egyforma nem volt. Talán csak épp, hoyg baba volt/van a pocakomban. :lol: :lol: :lol: krisztával rosszul voltam, hánytam, az elején fogytam, későn nőtt a hasam, savam, gyomorégésem volt szinte állandóan, most már van rajtam vagy 5 kiló, a hasam akkora, mint ezelőtt 6 hónaposan, csak apró rosszulléteim émelygéseim voltak. Sőt, amit ma egy hete éreztem, és Manóként könyveltem el, az is másként volt, mint Krisztával. azóta is éreztem feszülést, itt-ott apró keményedéseket a hasamban, mintha épp azon a ponton lett volna akkor valamije, csak épp konkrét mozgást, rebbenést, boxolást nem éreztem. Végülis nem idegeskedek, csak tudod, a kisördög állandóan ott bújkál. :roll: :oops: :oops:

Szilvia, megírnád légyszi, hogy neked hol van az "itthon"? :wink: Ahol még novemberben is nyári nadrág kell? Valószínű, írtad, amikor csatlakoztál, de nem tudom visszakeresni.
NAgyon édes Mütyür a képeken, a kis gondolkodó! :) Mi még nem gondolkodtunk neven, majd csak akkor, ha a doki már tud valamit nyilatkozni a neme ügyében. Azért nagyon szeretném, ha most fiú lenne! :wink: :oops: Bár fiúnevet sokkal nehezebben fogunk majd választani. Nekem tetszik az Áron Levente, de a férjem nem akarta ezt a kombinációt múltkor sem, Krisztánál. :roll:

Ruhák: Én nem igazán akarok kismamaruhákat venni, hisz ezeket csak időszakosan használja az ember. Persze, kell, d eamit lehet, én próbálok valami csellel kikerülni. Pl. egy hónapja lagziba kellett mennünk, és már nem volt jó semmiylen elegáns ruhám. Dögmeleg is volt, így inkább egy gumis derekú, (az anyagot nem tudom megnevezni, de hasonlít a gézhez, mindenesetre, tiszta cérna, semmi műszál) bő szoknyát vettem és ugyancsak egy bő, gézblúzot. Ez olyan hogy kisebb és nagyobb hassal is felvehetem, egész nyáron használhatom. És akkor is jó volt/lesz, amikor hasam sem lesz már. Télire pedig vannak a Krisztától megmaradt kertészgatyóim, meg egy elegáns fekete bársonynadrág, nyúlós betéttel, ami Krisztával is végig jó volt. Itthon meg a rendes ruháimban járok. Még. :P

Én ma pizzát sütöttem, úgy belaktam, hoyg csak na. Azóta egy barackot és vagy 6 pohár vizet megittam, vacsora nem is kell. De általában így vagyok a vacsorával. Igaz, általában későn, 4-5 körül ebédelünk.

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Goodfairy!
Milyen helyes pofi!Gratula!Édes a fiad is!
Sedith!
Sajna terhesség alatt sok minden felfújja az embert!űKia!
Negatív volt a vizeletes baci vizsgálatom és zárt a méhszájam,ezért vagyok ilyen bátor!
Kriszti!
Jobbulást neked!Gemini!
Óvatos vagyok!Mennyire klassz ez a kép,ahogy apával mennek!
Szilvi!
Grat az eredményekhez!Helyes a pofikája!

Ma este fél9-re megyek fogdokihoz!Szombaton Földvárra úszkálunk egy kicsit családostúl!Már várom!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti :lol:
Aranyos malacka!
Már megtaláltam Benszit, Szilvit (észrevetted?) és
Vkhajnit, edith-et, csak őket még nem jelöltem be....
Keresgélek, ha nem baj.
Én tegnap ettem délelőtt 6 db szilvát, du 3 cső kukoricát....és semmi nem fáj , semmi nem kellemetlen :wink:

Szilvi
Remélem kellemes volt az út.
Örülök, hogy jól vagytok....
Szépek a képek!

Gem
Jó a képre nézni, látszik rajta, hogy ott hűvösebb van...

Bevetettem a vizes ruha trükköt.... kis nyári ruha be a csap alá és úgy veszem fel.. kellemes, de 1-2 óra alatt meg is szárad :?

Tegnap este már Apa is érezte a kis rúgásokat! :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Edith :D
Tenerife, az "itthon", itt szinte mindig jó idő van, ezért van szerencsém a ruhatárral...

Kia :D
De jó, hogy már a párod is érzi a babát, én azt hittem, hogy az csak jóval később a 28-30-dik hét körül van :roll:

Benszi :D
Jó uszizást Neked! Nagyon klassz kismama vagy, de az a lényeg, hogy minden rendben legyen, s valószínűleg akkor szinte normális életet lehet élni :lol:

Gemini :D
Köszönöm a kedves"visszafogadtatást"! Jól esik :oops: :lol:
Az a kép........valami fantasztikus...akár kiállításra küldhetnéd!!Nagyon édesek..apa és lánya a parton :lol:
Nektek hogyan telt a vakáció? Bocsi, ha már írtad!

Lányok, most hogy itt ülök a gép előtt már olyan jól érzem a babucit!!! Annyira jó érzés...úgy tapasztalom, hogy többet van fent nappal...este amikor lefekszem nem szoktam olyan sokat érezni :lol: ..hát jó lenne, ha megtartaná ezen jó szokását :lol: Annyira hihetetlen, hogy 1 hét múlva félidőt töltöm én is :roll:
Na eldugultam...sziasztok!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kia :D
Visszaigazoltalak :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi!
Ugye milyen klassz ez a ficergés?Tényleg nagyon jól bírom a meleget,úgyhogy nincs akadálya a strandnak!
Kia!
Ez izgi az apuknak!

Ma este fél9-re fogdokihoz megyek ellenőrzésre!
Vendég

Sziasztok!
Régieknek is üdv , én "új" vagyok :)
Iwiwen megtaláltok, Kiának is sikerült, bár nemtom hogy csinálta, de profi volt, az tuti :)

Tüneteim még vannak, plusz jött hozzá iszonyú hátfájás a jobb oldalon, sztem vese!!!! Most bandázsban ülök, mert apa szerint éjszaka kitakaróztam, és ugye ebben a melegben nálunk mindig megy a légkondi, ami bár nem a hálóban van, hanem az előtérben (így az egész lakást hűti, és nem közvetlenül ránk jön), de ettől függetlenül vagy megfázott a derekam tényleg, vagy nagyobb a baj.
Napokon belül kiderül, mert ha nem múlik, akkor doki lesz.
Ja, és nagyon rafkós, mert csak a bal oldalamon fekve nem fájt egész nap, amint felültem stb. fél perc sem tel el, és újrakezdte...

Nemigazhogymindigvanvalamibajom!!!!!!

Gemini apa-lánya fotóra ránézve, máris hűvösebbnek érzem kint az időt, nagyon kellemes lehetett a ott a parton :)

Szilvi Tenerife úúúúú nagyon irigy vagyok :roll: :lol:
3 éve mi is voltunk, és nagyon jó volt, Loro Park és az a vulkán, ha jól emlékszem costa adeje-n laktunk a sol sun beach nevű aparthotelben. Te mit csinálsz kint? Merre laktok? egész család? Mióta? (bocsi, ha tolakodó vagyok :oops: )

Na mék, mert megszáradt a maszkom :lol:

Kép
kkriszti77

Benszi jó neked, hogy bírod a meleget!
Fogorvos úúúúúúúááááúúúúúúúúú!
Gondoltam rád 9-kor :lol:

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Végül csak ideültem pár percre, hoyg illendően is elbúcsúzzak tőletek. NAgyon zsúfolt lesz a hétvégénk, és a sok erre meg arra pakolás, szülinapozás, disznóvágás, horgászás és kirándulásba indulás mellett, már nem valószínű, hoyg még tudok jönni.

Mindenkinek sok-sok egészséget, kis enyhülést, de nem lehűlést , gyönyörűszép napokat kívánok. Legyetek jók, és amíg visszajövünk írjatok sokat, sokat!!!!!
Vigyázzatok magatokra és a pocakmanókra! És persze, a már kint lévőkre is! :wink:

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith!
Nem semmi program hétvégére,csak óvatosan!

Kriszti!
Édes vagy!Semmi nem volt belenézett a számba és már ott sem voltunk!Minden ok!Majd szülés előőtt egy hónappal bekukk újra és szülés után lesz röntgen!Addigra majd kilukad valamelyik,de amíg nem fáj,nem nyúl hozzá!Sajnálom,hogy szarul vagy!Jobbulást!

Ma én is a seggemen maradok,mert keményedik a pocak rendesen és nem kockáztatom meg a holnapi Balcsit,hogy nem mehetek el!Akkor inkább ma pihi!No meg házidoki táppénzes papperért!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én teljesen ki vagyok a melegtől. Megmértem tegnap és a szobáinkba 33-34 fok van állandóan!!! (máskor ennyit mondanak kinti hőmérsékletre nyáron az árnyékban). Estére még rosszabb lesz, mert a padlás lenyomja a meleget és van vagy 35-36 fok. Fél négyig bírtam utána úgy érzetem nem kapok levegőt és kimentem az udvarra, ott ücsörögtem vagy 3 órát, így most hulla vagyok.
Kétségbe vagyok esve hogy még keddig ez lesz, Ti hogy bírjátok?
Persze ez egy nagyon régi és borzasztóan rossz szigetelésű ház, így nem csak télen van elég hideg, hanem nyáron bejön a nagymeleg. Ráadásul a rolónk is elromlott, így sűrgősen meg kell csináltatni, hogy le tudjuk húzni.
Most kicsit sajnálom hogy nem dolgozom, mert ott van légkondi.
Tegnap este hallottam a legszörnyűbb mondatot a tévében, hogy jelenleg melegebb van nálunk, mint Észak-Afrikában!!!! Afrika, no biztos nem a sivataghoz képest, gondolom itt a tengerparti részre gondoltak.

Szilvi, nagyon édes a kisbabó kép és Gemini, azért a tengarpartért most nagyon irigy vagyok :) . Egyébként tényleg aranyos kép nagyon!

Edit, köszi a bíztatást az első babás dologgal kapcsolatban. Az az igazság, hogy néha olyan határozottan tudtok írni dolgokról, hogy az ember úgy gondolja, hát persze hiszen már van egy kis rutin, tapasztalat. Én még attól is meg vagyok picit ilyedve, ha belegondolok, hogy majd milyen lesz az első fürdetés, pelenkázás, amikor majd először lesz beteg vagy egyáltalán a szülés után látni fogom és a kezembe tartani. Annyira új az érzés és az egész jövőkép előttem, hogy ez néha az embert eléggé bizonytalanná tesz. Így hát köszi, mert tényleg jól esett :)

Ma hajnalban azonban volt egy csodálatos érzésem amikor kint ücsörögtem. Egész határozottan éreztem a babót. Háromszor is egymásután szinte odabökött a pocimhoz kb. 5-6 cm-el a köldököm alá (talán a lábával). Annyira egyértelmű volt és jó érzés, hogy elmondani nem tudom. Ma a védőnőnél voltam és mikor elmeséltem neki habozás nélkül beírta az első magzatmozgás időpontjának. Olyan jó!!!
Szerdán amikor bent voltam a munkahelyemen egy idősebb kolléganőmnek említettem, hogy nagyon-nagyon picit (akkor még olyan volt) érzem a babát, mire rávágta hogy az lehetetlen, mert ilyenkor én még nem érezthetem. Hát kicsit szarul esett, de aztán úgy döntöttem nem érdekel, mert én ismerem a testem. A mai nap végül igazolt is, mert ugyanaz az érzés volt, csak erősebben. Már alig várom, hogy újra érezzem, de azóta csend van :wink:

Vigyázzatok magatokra és kitartás ebben a melegben. A légkondisok pedig postázhatnak nekem egy kis hideg levegőt, ha van kedvük. :D :D :D
Most megyek és letusolok, mert az az egyetlen ami igazán segít úgy kb. 10 percre.

Réka

Kép
solymosy

Solymossy!
Grat a baba mocorgáshoz!Annyira fantasztikus érzés!
Nyakadra tegyél hidegvizes zsebkendőt és a bokádra is.
Vendég

Köszi Benszi, ezt is kipróbálom. A vizes törülköző és ruha tippet szoktam még alkalmazni, csak persze vigyázva, hogy főleg vese tájékon ne legyen vizes a ruhám, mert megfázni azért nem akarok a ventillátor mellett.

Van valaki akinek még alacsony a vérnyomása? Nekem 95 környékén szokott lenni a felső érték (most a védőnőnél is 96 volt), de múlt héten mértem itthon egyszer 85-öt is. A legfurább, hogy még akkor sem szédültem vagy fájt a fejem, csak talán kicsit nyomottabb voltam az átlagosnál, de semmi komoly.Persze nem szoktam ám állanódan mérni, csak egy héten egyszer azért ránézek.
A magas vérnyomásról olvastam hogy milyen hatása lehet a terhességre, de az alacsonyról nem. Erről tud valaki valamit vagy nem érdekes?

Réka

Kép
solymosy

Réka!
Nekem 90/60 vagy 100/70 szokott lenni és az jó,mert a babát nem zavarja!A magas sokkal rosszabbat tesz neki!Nekem kifejezetten jól jött az alacsony vérnyomi,amikor hematomám volt az elején!Én sem szédülök!A magasnál gondold meg,hogyan dübörög a vér és milyen vérbőséget csinál a méhedbe!UHHHHHHH,nem kell az!
Vendég

Sziasztok!

Már megint termeltetek, győzek mindenre reagálni. :D

Egyszerűen nem fog az agyam, elolvasom, hogy mit írtatok és rá fél percre már elfelejtem, ez nem normális dolog. Szeintem ez a melegtől van, iszonyú, tegnap nagyon szarul voltam tőle, de. rókakoma visszatért, du.-ra elmúlt.
Hétfőn megyek a dokihoz, remélem minden rendben lesz, mert én nagyon aggódok most, a pocakom nem nőtt szerintem, és alig érzem a mocorgását, sőt van olyan nap mikor meg se mozdul. Tényleg igaz, hogy minden terhesség más.
jaj ne haragudjatok, hogy panaszkodok.

Ma volt egy hapsi megnézni az ülőgarnitúránkat, mert eladjuk foglalja a helyet, este telefonál vissza hogy mit akar, remélem elviszi, szekrényt szeretnénk venni + heverőt a Bencének.

A képek nagyon jók, tetszenek.

Na most megyek lepihizek

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok! :)
Szeretnék csatlakozni Hozzátok. Első babámat várom, január 30-ra várható az érkezése. Nem terveztük, de az első pillanattól szeretettel várjuk. Hogy őszinte legyek, nem is gondoltam, hogy egyszer mégis lehetek Anyuka. Tavaly áprilisban megműtöttek egy 10x12 cm-es (újszülöttfejnyi) cisztával, ami a bal petefészkemre volt ránőve. Mivel azt is kellőképpen megrongálta, ki kellett venni a 90%-át. Úgyhogy nem nagyon reménykedtem. Dehát úgy látszik mégiscsak vannak csodák. :)

Kép
tittina1982

Köszi Benszi, akkor megnyugodtam. Azt sejtettem, hogy szerencsésebb az alacsony vérnyomás, de így örülök is.
A védőnőtől el is fejeltettem megkérdezni, de hát ez a hülye meleg mindenbe bezavar most.

Kedves Amary, biztos a melegtől voltál esetleg rosszúl. Ma nekem is volt néha hányingerem egy kicsit, pedig én eddig tényleg egyáltalán nem éreztem semmi ilyet. Nem normális ez a hőguta az biztos.
A pocaknövekedés nem rapszódikus dolog? Biztos nincs semmi baj. Olyat is hallottam, hogy ugyan a magzatvíz egy állandó hőmérsékeltet tart odabent, de ha túl meleg van vagy szélsőséges az időjárás akkor megérzi a baba is a mamán keresztül. Lehet hogy csak ezért mozgolódik kevesebbet.
Drukkolok, hogy tényleg semmi probléma ne legyen és próbálj kicsit megnyugodni, mert akkor még feszültebbé válasz és az is biztos kihatással lehet rá.

Üdvözlünk kedves Kriszti! Gratulálunk a babához.
Látod, nálatok meglepetés volt a baba, mi jó sokat küzdöttünk érte az érzések mégis ugyanazok. Hát bizony azért ez mégis a világ, sőt számunkra az univerzum legfontosabb és csodálatosabb élménye, nem igaz :D
Volt egy barátnőm, akiknek már gyerekkori rendellenessége volt, hogy az egyik petefészke egyáltalán nem működött, a másikat pedig valami vírus fertőzte meg és hónapokig kezelték el nem mondom milyen módszerrel, mert nem akarom hogy bárki is rosszúl legyen. A kezelések után azt mondták max. 10% esélye lehet a babára, ha úgy döntene. Hát mivel 1 éves kapcsolata volt még szóba sem jött a baba, majd kb. 3 hónap múlva teljes meglepetésben megfogant.
Szóval csodák vannak és én is hiszek bennük !!!!

Most tudtam egy kicsit nedves ruhában aludni egy kicsit, ami nagyon kellett, mert az éjszakai küzdelem és a kb. 4,5 óra alvás után ez életmentő volt.
Most azt hiszem megyek újra tusolni :lol:

Ma azt olvastam a meteorológia honlapján, hogy Szo, Vas 38 fok, He 34, Ke 30 (már alig várom) és Sze 35, utána végre lehülés.
Ezek budpesti adatok (elnézést, mert tudom vannak vidékiek is köztetek, de ahogy nézem most is szinte Bp.-n van a legmelegebb és egyébként sem biztos hogy akarnátok, hogy az egész időjárásjelentést országosan lejelentsem nektek :lol: )

Bocsi, mostmár tényleg eldugulok!

Réka

Kép
solymosy

Sziasztok!

Szia Kriszti (tittina)! Üdv itt közöttünk! Gratulálok a bébihez!
....és csodák vannak! Az biztos!!!! :wink:

Gratula mindenkinek a mocorgáshoz!
Én éjjel 3 után ébresztést kaptam. Biztos boxmeccs volt bent a pocakban :lol:
Egyre többször jelzi, hogy jól van... :P

A meleget már lassan megszokom, pedig nehéz ezt a 33 fokot elviselni......

A szgép sajna ismét vacakol. Lehet megy szervízbe hétfőn vagy kedde, így nár napig ismét nem fogok tudni jönni :cry:

Kriszti
Vigyázz Bencére és magadra!! Jobbulást!!

Edith és Benszi
Érezzétek jól magatokat a hétvégén!

Vigyázzatok a pocaklakókra és magatokra!
Kitartást a meleg elviseléséhez!

Megyek, mert éhesek vagyunk.........
ha tudok, még jövök.....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Amaryl
Remélem a róka hamarosan vissszamegy az erdőbe és nem fog zaklatni!!

Én is várom már a 30 fokot!!!! :roll:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Tittina!
Üdv közöttünk és gratula a babához!
Amaryl!
Ne aggódj minden ok a babával csak neki is melege lehet odabenn!
Kia!
Remélem jó lesz a meleg Balcsi!Most már egyre többet jeleznek az enyémek is!
Vendég

Sziasztok!
Üdv itt Tittina, huh ciszta, nem lehetett könnyű, de aztán az élet kárpótolt :)

Solymosy, Benszi jó nektek az alacsony vérnyomi miatt, nem adhatnék egy picit az enyémből (139/76) :lol:

Tapasztalt kismamik! Lehetséges, hogy attól fáj a jobb vesém, de nagyon (nem sokáig bírom már itt ülve a gép előtt, pedig most jöttem), mert túl sok dinnyét eszem kb. napi 3/4-1 darab :shock: :shock: :shock: , és nem bírja a vesém???????
Nagyon idegesít ám, de ilyenkor hétvégén hova menjek dokihoz :roll: , ráadásul csüt.-nél előbb nem tok menni a dokimhoz se, mert szabin van :evil:

Ja! A változatosság kedvéért iszonyú fejfájásom van :cry:

Kia remélem hamar megjavul a gép...:)
Solymosy ha már végképp, de végképp nem bírod tusolás után sem, plusz rajtad a hideg törcsik, és ventillátor, akkor már csak egyvalamit tudsz kipróbálni, kinyitod a hűtőszekrény ajtaját, és kicsit odaállsz :lol: :lol: :lol: most jutott eszembe :)

Na eddig bírtam, kitartás mindenkinek!
Strandolósok vigyázni!!!

Kép
kkriszti77

Sziasztok Kismamák!

Eladó egy alig használt kifogástalan állapotban lévő travel system (sportkocsi, autós babyhordó, textilmózes) Graco babakocsi.
Színe: kék-fekete
Megtekinthető:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=3&whid=7

Ár: 80.000 ft

(Új ára: 110 ezer)

Akit érdekel, írjon privit!
Vendég

Sziasztok!

Tittina :D Üdv a csapatban! Gratula a vízőntő bébihez :wink: !

Kriszti :D Lehet, hogy jó lenne, ha bemennél egy megbízható ügyeletre, hogy halld mit mondanak a dokik...én nem tudok tanácsot adni, mert nálam nem sok nagyobb hypohonder (így kell ezt írni :roll: ?)van....

Én tegnap óta pöttyöket gyűjtök a karomon, kézfejemen, négyet a pocakomon, s párat a "koponyámon" :wink:
Tegnap felhívtam dokimat, mondta, hogy majd ma lát, s megnézi...vártam, hogy mond is valamit, de közölte, hogy a terhességtől van :roll: , s jelentkezzek be a bőrgyógyászhoz....ezt majd csak hétfőn tudom megtenni, s a jó ég tudja, hogy mikorra kapok időpontot.....nem mondom, hogy milyen magas szinten vagyok mérges, már elmondtam őt itthon mindennek, csak rendes embernek nem :cry: nagyon remélem, hogy semmi komoly. Tegnap a másik fórumon közvéleménykutatást végeztem, nézelődünk a párommal az interneten, s úgy látom, hogy nem lehet sem bárány, sem rózsahimlő...s remélem, hogy ezen kívül bármi más is legyen nem ártalmas a babóra....mert gondolhatjátok, hogy nem magamat féltem :( Egyébként uh-on minden ok, szívének négy kamráját látta a doki (én csak láttam a szívét), mutatta a veséit is, s természetesen kezét, lábát, fejét, mindent rendben talált. 20 cm hosszú a drágám. Ja, és adott két képet, majd holnap felteszem, mert most nincs idő, s mutatta, hogy láthatom a profilját :lol: , ha-ha, nem akartam neki mondtani, hogy otthon 4d-s uh-n már láttam :wink: Még felhúztam magam azon is, hogy ő közölte, hogy neki már szülésre nincs ideje, s látom, hogy itt nem úgy fognak menni a dolgok, mint otthon, vagy ahogy én azt elképzeltem. Egy a lényeg, hogy minden rendben legyen a babóval, s hát nem árt ha én is túlélem :wink: Bocsi, egy kicsit hosszú voltam! Tudnék mit irni, csak lassan mennem kell, mert megyünk el este, de majd még jövök holnap!

Benszi :D Jó lubickolást!

Réka :D Tök jó, hogy te is érzed a babót!! Nagyon jó érzés!! Vérnyomás ügyben én sem panaszkodhatok 90/60 vagy 100/70 körül szokott nekem is lenni, mióta babó a pocakomban van. Előtte sem volt több - 4-5 kávé ellenére, mint 120/80 :)

Mindenkinek kellemes szombat estét! Meleghez kitartást!

Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?