[quote="svs003"]M írta:svs003i most próbálunk családdá formálódni, és ehhez nyugalom kell!! Szóval a kettő között kellene valami középutat találni, de ez a legnehezebb!!
Bocsi, de én is szeretném leírni, hogy nálunk mi van. A családdá formálódással teljesen egyetértek, csak azt nem értem, hogy ezt a nagyszülők miért nem látják.
Nálunk az imádat kategória játszik. Anyukám mikor megjön, kezébe veszi, és le sem teszi, nem adja oda csak enni (de ha tudná etetni akkor arra sem), és még aludni sem teszi le, vagy ha mégis, akkor a kiságya mellett áll, és próbálja felébreszteni. Ha szóvá teszem, akkor megsértődik, és duzzog, hogy én ki akarom rekeszteni az unokája életéből. Megsértődik, hazamegy duzzog, sír, én meg engesztelhetem, aztán jön, és megint ugyan ott tartunk. Szóval, én már inkább kezdem irigyelni Zsófit. Sajnos. Nekem - most úgy érzem - ez lenne a helyes út, hogy inkább ne legyenek rá kíváncsiak.
Vagy találnánk valami középutat. De nem. Pedig anyám nem volt ilyen, el sem tudtam képzelni, hogy ilyenné válhat. Aztán tessék.
Nehéz, remélem, én soha nem leszek ilyen nagyszülő, és megtalálom a helyes utat. Mint ahogyan most is, mint szülő keresem.
Más:
Zsófi: nem semmi Samu. Minden nap produkál valami újat. Hihetetlenül beindult!!!
Kata: Lizus ülős képei beszarás. Annyira ügyes a kiscsaj. És minden egyes alkalommal, mikor képeket raksz fel, elájulok mennyire változik. Hihetetlenül nagy már a lány!
Fatima: éljen, éljen a szopi. Szerintem próbálgassátok minél többször. És a barátnőm csak ilyen hónalj tartásban szoptat. A szoptatós párnát teszi a baba alá, így nem kell tartania, és azért is jó, mert így tényleg tudtok szemezni. És ezáltal meghittebb az egész.
Nelly: olyan nagyon csajszid van!!!! Annyira csajos! Őt atán nem nézik fiúnak!!! Nálunk fiúnak nézték, pedig RÓZSASZÍN volt rajta!!!!!!
Niki: hogy fogják bírni a babócák??? Hát jól, hiszen már trécseltek, megvitatták az élet nagy dolgait, szóval jóban vannak!!!
Letöltött a fényképező, teszek fel képeket:
Emmácska után szerintem mi lehetünk a második helyezettek bekakilás versenyben.
És ilyen picike az én tündérem, valahol ott van ám ő is!!!!