Jó reggelt!
Tegnap már nem tudtam jönni sajnos...
Bende nagyon szépséges!!!
S/Niki! Majd gyertek, ha lesz egy kis időd. És ide is kérünk ám fotókat!
Mircike! Köszi a jó tanácsokat!
Nálunk amúgy nem az a baj, hogy nem akar szopizni, hanem az, hogy nem jól szopizik. Van úgy hogy jól bekapja és akkor nem fáj és szopik, de legtöbbször iszonyat fájdalmat érzek és tudom, hogy olyankor csak a mellbimbómat csócsálja.
De nem adjuk fel ám!!!!
Zsófi! Mindenki azt mondja, hogy rám hasonlít Tarek, pedig a szemei tisztára az apjáé. Mondjuk az is igaz, hogy az enyém is hasonló, de pl az orra az tényleg az enyém!
Marcsi! Köszi a biztatást!
És gyönyörű a kis szandi!
Niki! Ezekszerint te is szenvedsz a csomóktól! Pedig neked ugye nincs is annyi tejed!?! Akkor sejtheted mi a helyzet nálunk!
Zsóka! Marci nagyon édi ahogy kidőlt!!!! Gondolom a nagy meleg is kifárasztotta!
Zsu! Tényleg állati jól nézel ki!
Mondjuk nem csodálkozom... Már terhesen is nagyon csini voltál!
Emma nagyon cuki!!!! Még képeket!!!
Viki! Nem tudom, hogy írtam-e már, de Beniben látok valamit ami Tarekban is van. Nem tudom mi az, de ott van! Talán a kis fejük formája!?!
Nagyon gyönyörűűű! És tök jó, hogy már önállósodik!
Nelly! ÉDES VAGY!!!!!! Nagyon örülök, hogy segíthettem! És szuper, hogy eltűntek a csomók! Mostmár vigyázz nagyon és ne hagyd eldurvulni a helyzetet!!!!
Amúgy képzeljétek nálam is esemény volt tegnap! Délután észrevettem, hogy megint ugyanott alakulóban vannak a csomók, ahol a múltkor!
Még elmentünk sétálni a városligetbe, aztán itthon neki álltam masszírozni! Felhívtam a csecsemős nővért és jeleztem, hogy ma megint lehet, hogy jönnie kéne. Abban maradtunk, hogy ma hívom, ha baj van!
DE NINCSEN!!!! Hála Tareknek, aki tegnap ügyesen kiszopizta a csomókat!!! Nem szopott sokat, de nem fájt!!!!
Utána üvegből kínáltam még neki 20ml-t és képzeljétek aludt este 10-től éjjel 3-ig!
Na kérdem én: ha nem szopott volna, akkor kibírná este 7-től éjjel 3-ig 20ml-vel????? Ugye nem!!??!!
Ma fogunk még próbálkozni! Drukkoljatok, hogy nem fájjon és egyen a kis drágám!
Ma nagyon pozitív vagyok!!!! Hála a sok biztatásnak, amit tőletek kapok!!! KÖSZÖNÖM!!!