Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Györesz :)
Nagyon tetszik a konyhád! Örülök, hogy minden jól alakúl köztetek. Úgyis annyi válás van, jó végre egy ilyet is látni!
Ketteskét mikor tervezitek? :wink: ÓÓÓÓ minden gyerek akaratos! :wink: Olikám is tud ám alakítani, bár ahogy másoktól hallom, Ő elég lájtosan csinálja!

Melinda :)
Krupp! Vazze én se gondoltam, hogy ez még nyáron is van!! :shock: :shock: Az első éjszaka után megnyugodtam, hogy mindig csak egy éjjel tart, de persze most két éjszaka fulladt. :evil: Úgyhogy éjjel fél háromkor kint álltam vele a teraszon. (kint egész jó hűs volt, meg is nyugodott) PErsze közbe a házunk mellett állt egy sötét kisbusz járó motorral, úgyhogy befostam rendesen, hogy most ezek tuti hozzánk akarnak betörni. Két fulladozás között, füleltem le, hogy hallok e valami zajt! Na mindegy, ez is elmúlt! És nem hozzánk akartak bejönni! :D
SZerintem Marci pikk-pakk szobatiszta lesz! HOgy bírtad eddig emelgetni a rácsos ágyba??? Oli azért került ki belőle anno, mert alig bírtam kihalászni belőle!!
ANgol: az első tanfolyás már lejárt, de befizettem a következőt. Amit el is kezdtünk, de a srác akivel járok (csak ketten vagyunk) állandóan vizsgázik, így sorra mondta le az alkalmakat. VOlt, hogy egyedül mentem, de akkor meg ő lemarad. Most épp a tanár nyaral, aztán mi, úgyhogy most egy kicsit lazább. De nyaralás után, megyek megint. AZ a röhej, hogy hiányzik is! :oops:
Beni: hogy tudsz tőle csinálni bármit is??? Ha ébren van akkor elfoglalja magát egy kicsit, vagy a tesót? Mert így még takarítani és főzni is elég gáz lehet.
Nu, mit akartál kérdezni???
Nem tudom, hogy mikor jutunk el Éviékhez!! :( Tegnap a kórházba mentünk, olikukit mutogatni, ma meg útlevelet kellett neki csináltatni.
Kuki: SZerencsére nem tapadt vissza neki a bőr!!! :D Viszont relatív szűkűlete van!!! :shock: Ebben az a röhej, hogy tök simán teljesen hátra lehet neki húzni, simán vissza. Nem is értem, hogy mit mond a doki! Szeptemberben vissza kell menni.

Kismamik, hogy bírjátok a meleget???

psuzi

KépKép
gigi28

Hahó!

Jelentem Saxi kismami eléggé kivan a melegtől.
Persze közben dolgozunk gőzerővel, úgyhogy napi 5-6 tusolás minimum becsúszik, mert különben elviselhetetlen a dolog.
Tegnap barátnőm pesztrálta a lányokat, ma meg apu jött értük már reggel, így remélhetőleg vasárnapra készen leszünk a hálóval.
Tegnap akkora vihar és jégeső volt nálunk, hogy a lányok majd be tojtak.
Lilike rajtam, Bogus meg az apján csimpaszkodott, mert annyira féltek.
Bár bevallom őszintén néha én is azt hittem, hogy fejünkre dől a ház.
Az előtetőt szépen össze is verte a jég, pedig nemrég csináltattuk, és az egész utca úgy néz ki mintha háború lett volna, minden szana szét, ágak, levelek, meg minden amit a szél összehordott.
De a lényeg, hogy fincsi hűvös szellő fujdogál.
Már éjjel is jobban aludtunk, minden ablakom nyitva, hogy átjárja a hűvös a lakást.
Hát ennyi van velünk, most megyek mert a mester (Isti) hiányol.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!
Csak gyors hajnali bejelentkezés:megvagyok,csak hajtós a vizsgaidőszak,alig van időm valamire.
Fiúk jól vannak.Patrik egy igazi kis ördögfióka.Raul kitűnően végezte az első osztályt.
Visszaolvasni nem volt időm,csak a képekben gyönyörködni! :wink:
Már csak két vizsgám van,utána nem szabadultok tőlem!!! 8)

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Katához hasonlóan csak gyorsan bejelentkezem, mert még nagytakarítok az átalakítás után.
Készen van a hálószobánk, végre.
Jelentem felevattuk, és szuper jó. :lol: :lol: :lol: :lol:
A fáradtság kevésbé jön be, mert már nagyon kivagyok.
Istikém már dolgozik, apukám elvitte reggel megint a lányokat, én meg ezerrel takarítok, és végzem az utolsó dekorálásokat.
Szerintem még így is vagy két nap mire minden végleg a helyére kerül.
Minden szekrényt, polcot le kell pakolnom, és lemosni, mert mindent ellepett a por.
Hiába takartuk, le, meg csuktuk a ajtókat, így is bejött egy csomó por a többi szobába is.
Ablakaim, függönyeim már megvannak, de még van mit csinálni bőven.
Hát röviden ennyi, teszek fel ilyen volt, ilyen lett képeket.

Mindenkit puszilok, Saxi

Kata!

A vizsgákhoz egy nagy kalappal, már várom, hogy ne szabaduljunk tőled! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép Kép
saxi

Saxi :)
Ti aztán ügyesek vagytok! Ez a szoba eddig is meg volt, vagy most választottátok le? És az a kis ablak, átadó volt régen?
Tavaly amikor festés volt nálunk, mi is próbálkoztunk erős színekkel... mert, hogy tökre tetszik. Aztán felkenték és kiderült, hogy csak mások lakásában tetszik! :mrgreen: Valami hasonló volt az egyik festék ami nektek van. Igazán nem tudom,hogy hogyan működik ez - azt tudom, hogy a szinek nagy hatással vannak az emberre- de ha másnál látom, tetszik, itthon meg majd megőrűltem, hogy fessék át mert ideges leszek tőle! :shock: Úgyhogy nálunk minden krém, és púder színű. Bár a fenti hálóban sárga a festés, idegesít is rendesen, de V. óhaja volt.
Dokinál nem voltál??? Jó kis uh, ilyenek??????

Kata :)
Hajrá vizsgák!! Várunk ám! Nagyfiadnak gratula!

Tegnap voltunk a gyerekorvosnál, hogy utazás elött nézze már meg a gyerököt és mondott egy érdekes dolgot. Amennyire tudom, Olikán kívűl nincs más kruppos, de biztos olvasnak mások is, hátha valaki használja.
Szóval a kruppra van a rectodelt kúp és kiderült, hogy allergiás rohamra is jó. Azt mondta a dokinő, hogy ha Olit megcsípí pl egy darázs és kezd neki durvulni, akkor nyomja egy kúpot, mert olyan hatása van mintha ő adott volna neki intravénásan valami szert. :shock:

Ha minden összejön ma megyünk Éviékhez! Viszek fényképezőt!
puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Ez a helység régen konyha volt, és az ott tényleg az átadó ablak helye. De úgy gondoltam, hogy szupi lenne ilyen kis polcocskának meghagyni, és így lett olyan színű mint felül a fal, hogy egy kicsit kiemelje.
A konyhánk beköltözött az étkezőbe, és a viszonylag nagy nappaliból lett egy étkező nappali, így sokkal nagyobb helyünk van, és van egy külön hálófülkénk.
A kisszoba meg a lányoké.
Nálunk eddig minden fehér volt, de én már azt nem bírtam, annyira ridegnek tűnt, hogy már alig vártam a festést.
Most már csak az étkező nappali fehér, de jövőre az is kap egy kis színt. A lányok szobája, erős rózsaszín, a konyha vanília sárga, a hálónk, meg mogyoró, és tűzliliom.
Dokinál voltam pont ma, de nem csinált Uh.-t csak megnézte a leleteket és vérnyomit mért. Nálunk sajna nem olyan egyszerű bejutni egy Uh.-ra így csak akkor csinálnak ha kötelező.
Két hét múlva megyek Afp.-re és utána lesz egy gerincellenőrző, Uh.
Kérdezte a doki, hogy megyek-e genetikára, hát nem tudom mit csináljak, a magzatvíz vételt nem engedem, de az Uh.-lehet, hogy megcsináltatom.
Hát röviden ennyi.
Rectodelt kúpunk nekünk is van itthon mindíg, mert ha nagyon fullad Bogus, akkor az hat a leggyorsabban.Tényleg nagyon jó de vigyázni kell az adagolással mert elég erős.
Éviéket puszilom, várom a képeket.

Puszi, Saxi
saxi

Amikor Olit vártam, én egy többmarkeres (húúú lehet,hogy most tök hülyeséget írtam) vérvételen voltam az Istenhegyi klinikán. Nekem nem a korom volt a gond, hanem a lombik. Az ára húzós volt, de szuratni nem engedtem magam.
A kúpot mi még sosem használtuk. Hallottam róla, hogy bika erős és ameddig lehet csak húzom, hogy ne kelljen Olinak adnom. Abban bízom, hogy ha már eddig megúsztuk akkor már nem is fog kelleni, mert ahogy növekszik Oli, úgy a garata is egyre nagyobb lesz és egyre kevésbé fog fulladni. Ami eddig be is jött, mert bő egy éve, sokkal brutálabb módon fulladozott... :(
Uh: de nyakiredő mérésen gondolom voltatok?

Sok fénykép nem készült Éviéknél, mindig mindeki mozgásban volt. Noémi nagyon édes "nagylány" lett. Szépen elücsörgött az ölemben! Vigyorgott össze-vissza! :D
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Jól elmaradtam, de majd pótlok (remélem).

Először is, hogy miért nem jöttem... hát Marcikám alakított hatalmasat :( Épp 1 hete szerdán, Benit etettem kora du., amikor Marci hirtelen ordítva sírni kezdett az "alvása" közben :arrow: átrohantam hozzá, hát mutogatja, hogy az orrában gumi van :shock: A rohadt matchboxról leszedhető a gumikerék és az egyiket feldugta a bal orrába, amiben még láttam, így egy hullámcsattal :shock: ki tudtam piszkálni. Megnyugodott, majd aludt 2 órát, de azért volt, hogy felsírt, mert folyt az orra. Du. szintén folyt, sőt éjszaka és elkezdtem agyalni, hogy lehet, hogy van még ott valami. Reggel leleltároztuk a kerekeket (du nem tettük, mi hülyék!) és csak 3 volt :( Irány a kórház, ahol a fül-orrgégész kisebb küzdelmek, Marci lefogása után kipiszkálta az a qrva gumit a jobb orrából. Hát ez volt a nagy kalandunk a múlt héten :( , remélem az orvosi tortúra mély nyomokat hagyott Benne és soha nem fog ilyen hülyeséget csinálni.

Kata!
Akkor küldök még egy rakománnyit a vizsgákhoz!!!
Raul nagyon ügyes a kitűnőjével :D Patrik ördögmivoltához pedig fogadd együttérzésemet 8)

Gigi!
Krupp: épp ma olvastam, hogy az őszieknél Judyéknál mindkét kisfiúnál előjött a krupp az elmúlt napokban. Lehet, hogy ez az erős meleg is rátett.
Rácsoságy: vígan elvoltam vele, abszolúte nem volt nehéz emelgetni. Na jó, amikor Benivel terhes voltam, az azért kicsit gáz volt, de akkor ugyebár még Érden laktunk.
Beni melletti tevékenység: eléggé leszűkülnek a lehetőségeim, pláne ha azokhoz az időkhöz mérem, amikor Marci volt ennyi idős. Mellette (M) bármit megcsinálhattam, és a jó kis alvásidőkről ne is beszéljünk. Benyó egy teljesen más kör, egybefüggően 5-10 perceket tudok valamit csinálni, mert addig lehet őket együtt hagyni. Aztán megy a csetepatá, Marci épp azt az egyetlenegy játékot veszi el, amivel Benyó tök jól elvan, M lovagol B-n, M eldönti B-t, M b@szogatja B-t. Na meg B is cirkuszol, ha kell, ha nem. A lényeg, hogy elég gázos velük a napközben, de ahogy Gábor hazajön (cirka 6-1/4 7), akkor megkapja a Srácokat, én meg tüzet oltok a lakásban. Már egészen hozzászoktam :roll: De épp tegnap gondolkodtam el, hogy hogy is lesz így bárminemű nagytakarításom stb. Sőt én még tanulni is szerettem volna :shock:
Hihetlen nagy csaj lett Noémi :D Én hülye egy fekvő babáról készült képre vártam, aztán tessék egy nagylány :D A fiúk is édesek ott körülötted, és Te is jól nézel ki :wink: Éva hogy van?
Mikor mentek nyaralni?

Saxi!
Nagyon klassz lett a hálótok! Az "átadó" is nagyon hatásos. A színe is nagyon tetszik, és bár mi nem próbáltunk ilyen erős színeket, de valszeg úgy lennék vele, mint Gigi, hogy idegesítene 8) Ügyesek vagytok!!!
A dokid miért kérdezte a magzatvízvételt? Nem vagy még 35?!

Mica?
Ti hogy vagytok?

Mennem kell, Benike itt szenved az ölemben :?
Puszi Mindenkinek: Melinda

ui: a múlt héten behatangozott kérdésemet nem felejtettem, de most megint nem tudom felvezetni...

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!

Képzeld, nem csináltak nyakiredő szűrést!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Emiatt baromi ideges vagyok, de nem akartam nagyon cirkuszolni.
Mióta bejött ez a vizitdíj ökörség, hihetetlen, hogy milyen káosz van mindenhol.
Multkor több mint 4 órát kellett ülnöm, hogy egyáltalán bejussak a nőgyógyászhoz.
Az Uh.-meg olyan, hogy át kell jelentkezned, egy utcával odébb egy rendelőbe, és amíg nem érkezik meg az infó a hálózaton, hogy te már jártál a nőgyógyásznál, addig az Uh.- sem kerülsz sorra.
Szóval bazi nagy tortúra, és gondolom ezért szeretik elódázni.
Most nem tudok mást tenni várok két hetet, hogy meglegyen a gerincellenőrző, és sűrűn imátkozom, hogy minden rendben legyen.

Melinda!

Idén szepteberben leszek 34.(látod milyen fiatal vagyok?), így nem kötelező a genetika, de a dokim azt mondta, hogy fel kell ajánlania és az én döntésem, hogy elmegyek-e vagy sem.
Nem szeretem az ilyen dolgokat, de hát ez az amikor felelősséggel tartozol.
Esetleg a genetikai részletes Uh. jöhet szóba, de szuratni nem engedem magam.
Hát hallod nem irigyellek, Benike rendesen lefoglal, és amint látom Marcikának sem kell ötletekért a szomszédba menni. :) :)
Szerencse, hogy még így ki tudták szedni az orrából azt a kereket.
Nekem még nem csináltak ilyesmit a csajok, hála az égnek, bár vannak kisautóik, de majd ezentúl megszámolom a kerekeket.
Várom a kérdést, már egészen felcsigáztál. :)

Most megyek uzsiztatni, mert vércsepalánták, éhen akarnak halni.
Bogikám megrendelte a sülthurkát, és már bőven van illata, így ott toporzékolnak a konyhában. :lol: :lol: :lol:

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Azért ez tényleg gáz, hogy elfelejtették az uh-ot :evil: De akkor sem lesz semmi baj!!! Engem - elsősorban Marcinál, mert Beninél sokkal kevésbé izgultam - egy alapos 4D-s uh nyugtatott meg :wink:
A gumi kipiszkálásával "szerencsénk" volt, mert ha nem sikerült volna, vagy egy picit feljebb csúszik, akkor altatni kellett volna Marcit :(

Csajszik!!!
A kérdés azért nem olyan izgi, csak azért jár az agyam egy bizonyos dolgon. Kicsit titokzatos leszek :wink:
Adva van egy 3 éves kisfiú (márciusban töltötte be), akit tavasszal megpróbáltak óvodába járatni, de a beszoktatás - az anyuka szerint - elég rosszul sült el: egy idő után csak feküdt és egy szót sem szólt senkihez. Ezt csinálta otthon is. Ezáltal abbahagyták a szoktatást és az anyukája továbbra is otthon maradt vele.
Másodszor adva van egy óvoda, ahol az egyik óvónéni panaszkodik, hogy több, mint 20 éves praxisa alatt nem történt olyan, hogy valaki ne lett volna megelégedve vele, sőt olyan szinten nem, hogy kivegyék a gyereket a csoportjából és kategórikusan kérjék az óvodavezetőt, hogy teljesen más csoportba kerüljön a gyerek. Az óvónéni szerint az ominózus kisfiú anyukája nehezen tudja "elengedni" a kisfiút.
És végül adva vagyok én, aki azt látom, hogy egy kisfiú vígan eljátszik magában, vagy a kortársaival, de az anyukája ott ül a szoknyája mellett és figyeli - gyakran bamba tekintettel -, hogy a kisfia magában vagy más gyerekekkel eljátszik. Olyan mintha csak a gyerek létezne számára.

Mindez egy anyuka és kisfia esete, csak három szemszögből "vizsgálva".

Ti lennétek a negyedikek! Szerintetek én vagyok fóbiás, hogy valami gebaszt érzek az egészben? Vagy egyszerűen csak nyugtassatok meg! :wink:

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!

A kérdés tényleg nem egyszerű, és szerintem látatlanban csak találgatni lehet, hogy kinek van igaza.
Egy biztos, olyan dolog létezik, hogy az anyuka annyira bele van pistulva a gyerekébe, hogy el sem tudja képzelni, hogy rajta kívül más is el tudja látni a gyerekét.
Olyan is van, hogy annyira ráerölteti magát a gyerekre, hogy azt az érzést kelti benne, hogy nem tud anya nélkül létezni, persze ha ezt esetleg még otthon mondogatja is neki akkor még gázosabb a helyzet.
És van egy olyan véleményem is, hogy bizony vannak olyan gyerekek akik 3-évesen még nem óvodaérettek, és mivel állandóan az anyukájukkal voltak nagyon nehezen szakadnak el tőle.
Persze adódik a kérdés, hogy apuka hol van, hogy ennyire csak anyaközpontú a gyerek?
Ez az én magánvéleményem, messze nem biztos, hogy igazam van de én így látom azok alapján amit leírtál.
És persze a saját tapasztalatom alapján,mert nálunk is volt Bogikámmal óvodaváltás, és akkor én is nagyon sokat filóztam, hogy lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, hogy ennyire nem jön be az az ovi.
De aztán kiderült, hogy a mostani oviban minden okés, és imádja a gyerek, úgyhogy én is megnyugodtam.
Hát ennyi, bocsi ha hosszú voltam.

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok,

Még én is megvagyok, csak szokás szerint időm semmire, pedig a fiaim még mindig nyaralnak a nagyinál :D Persze ezt használom én ki, és most próbálom elintézni a rohangászós dolgaimat, mert 2 gyerkőccel a nyakamban már nem fog így menni.
Jövőhéten eltűnünk, mert közös nyaralásra megyünk a másik nagyihoz :)

Hogy azért legyen kép, íme:
Kép

Kép

Pociklakó:
BPD: 21,1mm (12hét1nap)
CRL: 53 mm
Nucha: 1,9mm
Hasfal zárt, anomáliára utaló jel nincs.

Bocsánat, hogy az egyéb írást hanyagolom most, de ezen iromány közben is 3 telefonom volt (főnököm szabin, így én vagyok az intézkedő...)

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok :D

Mica :)
Örülök, hogy minden rendben van a babával! Azért pihenj egy kicsit! :wink:

Húúúh nem semmi Marci, hogy ilyet csinált! Szerncsétek van,hogy ennyivel megúszta. Nekem a nővérem volt ilyen, hogy minden szart az orrába dugott. AMikor meg már megunta akkor az én orromba dugdosott!! :mrgreen: Úgyhogy tessék Benit is nézni! :wink:
Kifiú:
Teljesen egyet értek Saxival, hogy azért mert óvodába hivatalosan 3 éves kortól vesznek fel gyerekeket még nem azt jelenti, hogy minden gyerek ennyi idősen érett az ovira. Én biztosan megvártam volna legalább a szeptembert, és akkor kezdtem volna szoktatni. Fekszik és nem szól egy szót sem.... :( Én azt gondolom, hogy ez nem egészséges dolog. Nyílvánvaló, hogy minden gyereket megvisel az ovi, bölcsi és látszik is a viselkedésükön. De annyiban fejeződik ki, hogy sírnak, nem akarnak maradni. És leginkább az anyukának adják elő a nagyhalált, ha anyuka nincs ott, meg tök jól játszanak. És most, hogy nem jár oviba, nincsenek már ilyen tünetei?
ANyuka: ismeretlenül nem nagyon akarok róla véleményt alkotni, de szerintem valamit rosszúl csinál. Tényleg az lehet, hogy rátelepszik a gyerekére. Lehet, hogy kéne találnia valami másik életcélt is a gyerekén kívűl, mert lehet, hogy a kissrác ezt a nyomást érzi az anyja felől és ösztönösen így viselkedik, hogy anyukának megfeleljen.
Ha Oli van társaságban vagy játszótéren én mindig csak annyira vagyok ott amennyire ő igényli. Ha balhé van a barátaival nem is szoktunk az anyukákkal beleszólni, mert az nem jó ha mindent elintézünk helyette. Most kell megtanulni a társas létet. Persze ha búnyó van, rögtön megjelenek! :wink: Biztos, hogy számít, hogy Oli látja, hogy jól érzem én is magam és neki is meg van a saját élet tere.
Anyukának az óvonővel volt konkrétan baja??? Ezt nem is értem?? MErt ha csak az óvonő személye lett volna a gond, akkor most vígan járhatna a gyerek egy másik csoportba....
Én felkeresnék egy szakembert, biztos ami biztos!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Ne haragudjatok, hogy nem reagálok most semmire, csak megköszönni jöttem Nektek, hogy írtatok :D

Sajna nálunk tiszta gáz minden nap cirka 4 napja: Marci nem vagy alig alszik nappal :arrow: nem lehet Vele bírni, este is nehezen alszik el :arrow: állandóan pisilni akar menni a WC-re (nem írtam, de 90%-ra szobatiszta a Kisördög 8) ), meg "fél" (???) a szúnyogtól. Beni valszeg fogzik, éjjel visítva ordít, többször kel ismét, nappal is tiszta zizi, vacakul eszik.
Ergo mi Gáborral tiszta idegbajosak vagyunk, hullafáradtak stb.

Bocsi, hogy panaszkodok, csak már annyira, de annyira bíztam benne, hogy idővel könnyebb lesz Velük, de frankon egyre sz@rabb a helyzet és az erőnk egyre inkább fogy :(

Mica!
Helyes a Babóca :D

Bocsi, hogy csak ennyi és pláne negatív voltam. Amint normalizálódik nálunk a helyzet, jelentkezem!

puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!

Nagyon sajnálom, hogy ennyi gondod van, ha bárhogyan tudok segíteni (régebben írtam róla), kérlek jelezd.
Nem akarok nyomulni, sem téged idegesíteni, de szerintem nem normális dolog, hogy ennyire leamortizáljon benneteket a két lurkó.
Én is sokszor nagyon ki tudok rájuk akadni, mert az enyémek is ezerrel alakítanak,de még úgy érzem, hogy az én kezembem van a "gyeplő", és tudok rájuk hatni. Nem azt akarom mondani, hogy a neveléssel van gond, szerintem Benikénél valami más dolog lehet a háttérben.
Marcikám meg lehet, hogy már Beni hatása alatt áll, és azért vannak ilyen dolgai.
Remélem nem haragszol meg, hogy ezt leírtam, eszem ágában sem áll bántani vagy bírálni, csak annyira szeretnék segíteni valahogy, mert egyre nagyobb tehetetlenséget és szomorúságot látok az írásaidban, és ez nem jellemző rád.
Sok erőt és kitartást küldök az éteren át!!!!
Sok puszi, Saxi
saxi

Melinda!

Ezt még neked küldöm!

Puszi, Saxi
Kép
saxi

Sziasztok!

Mizu, lefagyasztottam a topicot???
Hol vagytok, mindenki szabizik???

Saxi
saxi

Azért teszek fel pár képet hátha idetéved valaki.
Vasárnap volt Liliána keresztelője, és a mi egyházi esküvőnk.
Istikém hat év után másodszor is megkért. :lol: :lol: :lol:
Nagyon szuper volt, a lányok is aranyosak voltak.

Puszi, Saxi

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
saxi

Na megjöttünk mi is. Tegnap este érkeztünk meg a nyaralásból.
Nagyon jó volt, Oli is jól érezte magát. Igaz kissé fárasztó volt a drága, de hát ez van :mrgreen:
Képet nem tudok felrakni mert a gépem betojt, most anyuéknál vagyunk, de valamiért nem tudom a képek ide feltölteni.

Basszus eddig legalább Marci alvókája jó volt... Sajnálom, hogy ennyire fárasztóak a fiúk. Bízom benne, hogy mihamarabb túl lesztek ezen.

Nagyon kedves dolog, hogy Pisti újra megkérte a kezedet! :D Ti olyan szép család vagytok!! :D AFP ?

Jövök amint tudok, de halomban a piszkos ruha!

Ja még valami:
Melinda! Én a helyedben megkérném egyik hétvégén anyukádat, hogy vigyázzon a fiúkra és elmennék Gáborral kettesben valahová. MÁr Beni is "nagy". Nem csak anyatejen él, most már rá lehet bízni másra. szerintem igazi felüdülés lenne ha legalább egy délutánra másra bíznád őket. Ha vannak "felnött" élményeid sokkal türelmesebb és stapabírobb vagy utána. És a fiúkhoz is nagyobb türelmed lenne. Menekülj ! :wink: 8)

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Megfogadtam magamnak, ha valamikor, akkor ma tutira írok, mert talán tegnap láttam, hogy Saxi írt, de képtelenség volt gép közelbe kerülnöm. Száz szónak is egy a vége, itt vagyok :lol:

Saxi, Gigi!
Annyira, de annyira köszönöm, hogy próbáltok segíteni, tanácsokat adni!!! Nagyon jól esik! Jöhetnék még közhelyekkel, de akkor is tök jó, hogy vagytok nekem :oops:
Valamennyire változtak a dolgok, vagy csak én képzelem be, totálisan nem tudom. A lényeg, hogy Marci alvókája, jobban mondva elalvókája még mindig elég vacak (Gigi, tényleg ha valamit, hát aludni legalább jól tudott Marci! Eddig :evil: ): délután van, hogy 1-1,5 óra is van, mire elalszik. De muszáj "beletuszkolnom" az ágyba, mert legalább, ha Ő csöndben, ágyközelben van, akkor Benit is nyugodtan tudom szoptatni, altatni, sőt én is alszok 15 percet (többet azé' már még sem!!!) + no alvás mellett még zizibb lesz :roll: Meg a röhej az, hogy csak elaludni nehéz Neki, utána alszik, mint a bunda :shock: Kapott foszforeszkáló csillagokat a lámpájára, így este talán már valamivel jobb az elalvás :arrow: lehet hogy csillagokat számol :lol:
Benike alvókája a múlt hét második felében isteni volt - már a körülményekhez képest -, mert Gábornak kellett csak 2-3-4 alkalommal visszaaltatnia, nekem pedig csak hajnalban, sőt volt, hogy csak reggel kellett szoptatnom :D Napközben sem gáz annyira. Persze Ő még mindig nagyon-nagyon anyás :roll: Van,hogy 10-15-30 perceket is simán eljátszik, aztán drága Bátyja megzavarja, lecsapja, elveszi a játékot stb. és akkor ismét el kell terelnem magamról a figyelmet.
A lényeg, hogy a múltkori kibukásom óta valamelyest jobb a helyzet, de ennek ellenére nem vagyok túl happy mostanság...

Én még nem tudom itthagyni Benit, valahogy nekem Ő még annyira kicsi, meg annyira anyás :roll: Tudom, hogy ez az én hülyeségem, de akkoris. Ja meg cici nélkül nem tud aludni :shock: Gondolom, most hülyének néztek, de én még ilyen szarul alvó gyereket képzelni nem tudtam, nem hogy megszülni 8) , meg nevelni :lol: Ja és a mellem szétdurranna :arrow: reggelre kőkeményen kelek :oops: De tudom, Gigi, hogy Nálad az igazság, kettesben kellene lennünk Gáborral, de az még várat magára egy kicsit.

És most már Rólatok is, mert lassan átnevezhetnénk a topikot "Bujka gyötrelmei a két kölkével" címűre :lol:

Saxi!
Nagyon szépek vagytok és gratulálok!!! Mind az esküvőhöz, mind a keresztelőhöz :D Tényleg annyira szépek, békések vagytok.
Pocakbaba hogy van? És a kedves kismama?
Épp a napokban filóztam, hogy Nektek kisfiúért kellene drukkolni, Micáéknak meg kislányért. :lol: Persze tudom, hogy az egészség a legfontosabb, de azért...

Gigi!
Hú, Ti nyaraltatok! Én el is felejtettem :oops: Képeket csalogassátok elő, bárhonnan is és kérünk sokat-sokat!!! :D És mesélj-mesélj sokat, hogy hol voltatok (tudom, hogy ott ahol tavaly, csak konkrétumokat kérnék), mit csináltatok, mit etettek, milyenek voltak az illatok stb., hogy egy kicsit behunyva a szememet, én is ott lehessek 8) Mi 2 éjszakára merünk a Srácokkal elmerészkedni Szilvásváradra, de még ettől is tartok :roll:

Mit is akartam?! :roll:
Ja, visszatérve Benyó alvására: ma délután 3-tól cirka 3-szor akartam mellőle, alóla kislisszanni, de mindannyiszor sikerültelenül :arrow: 2 percen belül felkelt. 4. visszaaltatás olyan jól sikerült, hogy negyed 7-kor (!!!) kelt, és előtte cirka 1-1,5 órát aludt önállóan. Röhej, de ez nálunk Guinness rekord-számba megy.
Ilyenkor meglátom a fényt az alagút végén!

Bocs, hogy ennyit írtam magunkról, de Ti legalább megértitek. DE ÁLLÍTSATOK LE, HA MÁR SOK VAGYOK!!!

Puszi Nektek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!

Nekem is jól esett, hogy apa megkérte a kezemet, de azért azt hozzá tette, hogy nem fog ez hatévente megismétlődni. :lol: :lol: :lol: :lol:
AFP.-re pénteken kell mennem, majd akkor írok bővebben, hogy mi volt.
Hol voltatok nyaralni?
Ha megjavul a géped, én is kérek képeket, és beszámolót, szeretek töltődni egy kicsit abból amit leírtok, hogy merre jártatok. :) :) :) :)

Melinda!

Sajnálom, hogy nem tudsz legalább fél napra kikapcsolódni Benikétől.
Ha csak cicin alszik azt tényleg nem lehet cumisüveggel pótolni.
Nálunk annyiból volt könnyebb, hogy Lilikém 4 és 1/2 hónaposan kiköpte a cicit, és így szabadabban le tudtam adni anyunak.
Bár nem sokszor, de néha egy pár óra is csodákra képes kettesben apával.
Pocakbaba jól van, a kismama is nagyjából, csak ne legyen hőség mert azt nagyon nem jól viselem, ilyenkor leesik a vérnyomásom és bedagadnak a lábaim.De ha hűvösebb van nincs semmi bajom, már a hányinger is rendeződött inkább délután jelentkezik, és csak nagyon enyhe, ilyenkor bekapok egy-két falatot és elmúlik.
Ami nagyon érdekes, hogy édeset nem tudok enni, egyáltalán.
Most is volt egy nagy csokitortánk vasárnap, és még csak meg sem tudtam kóstolni, annyira nem esik jól.
Viszont a tej, kefír, meg a gyümölcsök, jöhetnek ezerrel, dinnyéből tonnaszám tudnék enni, de csak akkor eszem ha nem megyünk sehova, mert különben mobil wc.-t kell vinnem magammal.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megyek főzni, atán egy kicsit pihizek mert vendégeim lesznek, a barátnőm kisfia és keresztlánya jönnek délutánra mert nekik temetésre kell menniük, és én leszek a pesztra.
Úgyhogy lepróbálom milyen négy gyerekkel, aztán eldöntöm, hogy elég lesz három, vagy bevállalok még egyet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Ma voltam dokkernál, de nem vagyok feldobva mert szinte semmit nem tudtam elintézni.
Doki szabizik, a védőnő meg nem volt túl jó passzban, ma jött vissza szabiról, és látszott rajta, hogy nem sok kedve van dolgozni.
A vérvételt elhalasztották 24.-ére mondván, hogy nem jó rögtön a 16.-ik hét elején megcsinálni, mert nem mutat reális értéket.
Uh.-ról nem is tett említést, én kérdeztem rá, hogy mégis mikor csinálnának már egyet, mert kiváncsi vagyok mennyit fejlődött a picúr.
Szóval, nem volt túl jó kör a mai.
Most felhívom a dokit, hogy mi legyen mert már kezd idegesíteni, hogy nem tudom mi van ott benn a kis pindúrral.
Remélem legalább jövő héten csinál egy Uh.-t.
Hát ennyi van velünk.
Remélem mindenki jól van, mer elég nagy itt a csend.
Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok :)

Mi szerencsére jól vagyunk, csak rossz a gépem, így csak az anyuéknál tudok netezni.
Orvos: hát én csak nézek mindig amikor írsz. Szerintem túl lazán veszik a dolgokat nálatok. Már a tarkóredőmérés elhagyása is durva volt, most meg az afp.... :roll: Ne érts félre, nem idegesíteni akarlak, de nekem ez fura. És ez fizetett, magánorvos?
Pindur tuti jól van, én arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy fiú e vagy lány! :wink:

Vazze, nem tudok mit kezdeni veled! :mrgreen: Mint anya, abszolút megértelek. Én is furcsán érzem magam, ha nincs velem Oli. A bő két és fél év alatt, eddig egyetlen éjszakát töltött nélkülünk. Pár délután volt amit anyuéknál volt. De basszus tudom, hogy menni kéne, mert nem csak anya vagyok, hanem jó lenne nőként is funkciónálni. Tegnap egy "idegen" férfi bókolt nekem (idegen: ismerem de nem a férjem :lol: ) és én még órák múlva is repestem. Nem azért mert bármit is szeretnék más férfitől, de végre nem anyaként néztek rám. Eddig ilyen dolgokkal nem foglalkoztam, pedig lassan kéne. De nyugi, nem leszek Rubint Réka: szexistennő, szuper feleség, szuper anya, szuper üzletasszony!!! :lol:
Szóval: mennyé mááááá!!!!! :wink: :lol: 8)

Kata :)
Mi van veled? Vizsgaidőszak vége van már? Fiúk, Ruszlán??

Többiek?????

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Teljesen igazad van, és tudom, hogy nem idegesíteni akarsz.Tényleg nagyon lazán veszik a dolgokat, de ez csak azóta van így mióta bejött ez a hülye rendszer.
A orvosom fogadott orvos, de eddig még nem kért semmit.
Lilikénél is így volt, hogy félidőig nem fogadott el pénzt, mert vele csináltam végig anno Bogika után a két vetélést, és mindíg azt mondja, hogy nem lenne tisztességes elfogadni bármit is, de ha már mozog a babó akkor jó esély van arra, hogy gond nélkül megmarad.
Hát remélem igaza van, mert már érzek mocorgásokat.
Nagyon szupi, megpróbálom teljesen kiélvezni az érzést, mert valószínű utoljára történnek meg velem ezek a csodák.
Ez az amit senki nem tud elvenni tőlünk, és egyetlen férfinak sem adatott meg ez a plusz 9 hónap csoda.
Egy kicsit mégiscsak kárpótol minket valahol a Jóisten.
Megyek alszom egy jó nagyot, anyuék elvitték hétvégére a lányokat, Istikém most ment éjszakára dolgozni, így teljesen szalma lettem.
Képzeld megint rákattantam az alkoholmentes sörre, emlékszel mikor Lilikével terhes voltam beültem a kádba a sörömmel, és milyen jót rötyögtetek rajtam?
Na jó éjszakát, szép álmokat, puszi.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...

Saxi!
Védőnő-doki :evil: Csikarj ki belőlük valamit, mert Neked is jár a korrekt ellátás!!! Olyan dühös tudok lenni ilyenkor :(
No édesség az tök jó :lol: A meleghez kitartást!!!

Gigi!
Az oké - illetve nem -, hogy nem jó a géped otthon, de a nyaralós képeket nem elfelejteni!!!
Tudom, hogy javíthatatlan vagyok, de...

bocsi, hogy csak így címszavakban, mert félkezezek...igen-igen, Benike rajtam lóg: megint elkezdte azt, hogy egyszerűen nem tudom lecsatlakoztatni magamról, mert azonnal felkel+bömböl. Ha viszont nem alszik, akkor kora este van cirkusz.
Marci sem hajlandó du-onként elaludni :(
Én kínomban csak bőgök...láncravert kutyának érzem magam...

Többiek!
Merre vagytok?

Pusz: Melinda

ui: vigyázzatok a melegben!!!

KépKép

KépKép
bujka

Emlékszem a sörre!! :lol: 8) Melindával értek egyet, csapj oda az asztalra!!

Képeket azért nem tudok prezentálni,mert anyuék gépére nem tudom valami miatt feltölteni. Viktoréra sikerült, viszont azon meg nem tudok kicsinyíteni...
Annyira sajnállak... :cry: Úgy segítenék! Ha a rosszkedveden segít, akkor nagyon szívesen megyünk hozzátok. Ha a hátad közepére sem kívánsz senkit, akkor persze azt is megértem.
[quote] írta:n kínomban csak bőgök...láncravert kutyának érzem magam

Csak ismételni tudom magam: szabadúlj el otthonról!!! plíííz!

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Ígérem csapkodni fogok, remélem segít. :lol: :lol: :lol: :lol:

Melinda!

Giginek teljesen igaza van.
Légyszi tedd félre a az önfeláldozó anyaszerepet, mert teljesen rá fogsz menni idegileg.Neked is kell egy kis szabadság, és kikapcs, meglátod már pár óra is csodákra képes.
Valahogy szervezd meg, mert ha teljesen kikészülsz az a gyerekeknek sem lesz jó, és egyáltalán senkinek.

Most megyek mert pihizni mennek a lányok.
Puszilok mindenkit, Saxi
saxi

Melinda!

Nem akartam az előbb nagyon nyomulni, csak segíteni szeretnék valahogy, remélem nem haragudtál meg.
Nem tudsz egy megbízható babysittert?
Ez csak azért jutott eszembe ha esetleg anyudra nem akarod hagyni mindkét lurkót.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, te egy nagyon jó anya vagy, és eddig is mindent megtettél a gyerekeidért.
Ha feltöltődsz egy kicsit, az mindenkinek csak hasznára válhat.

Sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak egy pillantásra ugrottam be, mert annyira lelkiismeretfurdalásom lett, hogy mindig csak nyávogok és semmi pozitívat nem mondok a Srácokról :oops: Pedig imádom Őket, annyira édesek, Beni egy kis Eistein 8) , hihetlen dolgokra képes már... (később majd részletezem, de most csak gyorsan), Marci pedig annyira kis kedveske (is) tud lenni :D Cukifalatok, csak néha égetnivalóak :lol:
Annyira édesek vagytok még mindig, hogy helyettem is idegbajt kaptok, hogy ilyen hülye vagyok :lol: Most egész jól vagyok, mert ma Gábor itthon van. Persze ennek az az előzménye, hogy hétfő hajnalban elment Olaszországba és ma hajnalban jött haza... no comment, annak ellenére, hogy Anyu itt volt hétfő este, tegnap már bőgtem párat Marci miatt (ezen sajnos egy pár óra szabadlét sem segítene :? ).

A lényeg, hogy még mindig NAGYON-NAGYON KÖSZI!!!

Gigi!
Ne fenyegess!!! :lol: Akkó majd hívlak :wink:

Saxi!
ne aggódj, értelek :wink:
Azóta is csapkodsz??? Én meg ezzel nem abajgatlak (vagy abalygatlak :roll: - egyik hülyébben néz ki, mint a másik), csak...

Megyek, mert Benyó alvása erősen eltolódott és már tiszta nyűg a lelkem.

Pusz és kitartást ebben qrva melegben: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia! Lehet, hogy engem vagy a barátainkat érdekelné!

Tudsz írni róla pár szót? :shock:

Üdv.Babe

http://www.noivonal.hu Ahová a nők beszélgetni járnak...
babe79

[quote="fnikol"]S írta:fnikolziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Szia!

Az előbb félrement. Szóval pár mondatot írnál nekem.

Üdv.babe

http://www.noivonal.hu Ahová a nők beszélgetni járnak...
babe79

Sziasztok!

Egy pár kép erejéig jönnék 8)

Kakaó bajusszal :lol:
Kép

Reggeli :D
Kép

Beni pillantás:D (el kell olvadni, nem?!)
Kép

Kis hűsölés (amit fújnak, az a pumpa csöve 8) cirka fél órán (!!!) keresztül elvoltak vele!!!) :lol: :lol: :lol:
Kép

Kismamik, meg Többiek!
Kitartást a hőségben!!!

Babe!
Nicol nem szokott ebbe a topikba írni...szerintem a megadott email-en keresd :wink: Jó nyaralást, ha mentek!

Pá: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!

Örülök, hogy nem értetted félre a mondanivalómat. :)
Fiúk tündériek, ez a pumpacső úgylátszik nagyon menő, nálunk is ez a sláger újabban. :lol: :lol: :lol:
Már nagyon kivagyok a hőségől, a vérnyomásom a béka segge alatt, de sokmindent nem tudok tenni.
Reggelente elmegyünk a közeli bányatóba pancsolni, de 11.-re legkésőbb hazajövünk, mert akkor már nagyon erősen süt a nap.
Estig be vagyunk zárkózva az elsötétített szobába, de még így is iszonyatos a hőség.
Már ali várom a jövő hetet akkor apa szabin lesz és talán többet tudunk eljárni pancsolni.
Strandok szóba sem jöhetnek, mert annyi az ember, hogy nem mernék bemenni a medencébe, az pedig embertelenség, hogy ilyen időben csak a medence szélén aszalódjak.
Így marad a természetes víz, de nekem az is nagyon megfelel.
Hát röviden ennyi.
Vigyázzatok magatokra, puszi, Saxi.

Kép
saxi

Küldök egy képet a bányatórol ahova pancsizni járunk.
Szerintem gyönyörű, és ami a lényeg, hogy tiszta, így én is nyugadtan pancsizhatok.
Hűsöljetek, és pihizzetek, mást nem lehet csinálni ilyen hőségben.

Puszi, Saxi
Kép
saxi

Fiúk nagyon szépek! teljesen megdöbbentem azon a képen ahol B. ül az etetőszékben.. :shock: Hol van a kisbaba? Pár év múlva szerintem nem is fog látszani köztük a korkülönbség.
Az nem kérdés, hogy imádod őket. Attól még a falramászhatsz tőlük! :wink:

Nagyon szép a bányató. A csajok meg még szebbek! Itt Harasztin is van több tó. Van strand is, barátnőmék szoktak járni oda. Oli nem egy vizicsibe, elég neki ha a medencébe ugrál.

Nem tudjátok, hogy ez az iszonyat hőség meddig tart? Ma éjjel úgy aludtunk, hogy magunk mellé raktam a párásítót, amibe a víz mellé még egy csomó jégkockát raktam. És tök jó volt!! :D Érdemes kipróbálni. Jó érzés ahogy jön a hűs permet. Emelett még a klíma is ment a másik helységben.

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt vagyok én is. :D Végre itt a szünet!!!Bár eddig csak aszalódtunk a lakásban,nyaralni csak augusztusban megyünk talán.
Iszonyatos ez a hőség...állítólag jövő hét elején lesz pár jobb nap,de utána megint Afrika. :?

Melinda!
Talán már írtam,hogy nagyon átérzem a helyzetedet.Van,hogy én is úgy érzem,egyszerűen rabszolgasors az enyém.Valószínű,hogy a bezártság is dob egy nagyot a dolgon és az,hogy legtöbbször a gyerekekkel vagyok,felnőtthöz alig szólok.Sajnos Patrik sem alszik jól,még mindig ébred éjjel. :shock: És az elalvás is gáz.
Esélyem sincs a gyerekek nélkül tölteni pár napot-még 1-2 órát sem.Tudod,mondtam már:az ember lehet,hogy imádja a túrós palacsintát,de mindig,minden nap,állandóan,éjjel-nappal? 8) Jó,lehet,hogy buta hasonlat,de szerintem jól érted. :wink:
Nagy vigasz nem voltam...
A képek nagyon tetszettek,Beni tényleg komoly legény lett! :D

Gigi!
Én is várom a nyaralós képeket!Már régen "láttalak"benneteket! :wink:
Mi a helyzet az angollal?

Saxi!
Tényeg gáz,hogy az ember mostanában nem kap rendes ellátást,nem figyelnek oda rá. :evil: Cukrod rendben van?
Gratulálok az egyházi esküvőhöz-és a férjedhez-Lilikének pedig a keresztséghez! :D Nagyon szépek vagytok a képeken!

Mica!
Hogy vagy?Mamáztok?Zolikánál beigazolódott a Lyme-kór????

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

sziasztok :D

Kata :D :D
Végre itt az elveszett leányzó! :D
Vizsgáid meg vannak már? gondolom ősztől újra folytatódik!
Mesélj, mi a helyzet ovi fronton? Patrik megy, vagy még marad egy évig otthon? Ruszlán? (persze csak annyit mondj amennyit akarsz)
Angol: már háromszor járok egy héten. eléggé leterhelő mert sok házit is kapunk, így minden nap kell vele foglalkoznom. Közben legyen meg minden itthon. Takarítás, főzés, bevásárlás. A mi drága Vikink sem jön többet, mert megy világotlátni! :cry: és :D Eddig soha nem takarítottam hétvégén, mert azt akartam, hogy az csak a családé legyen, de most már muszály vagyok.

A laptopon adaptere bedöglött és az a röhej, hogy 30 ezer forintért lehet venni hozzá, mert már állítólag nem is forgalmazzák ezt a fajtát. Ebben az a gáz, hogy az egész gépem nem ér már annyit. Most viktorén írok. Nagy nehezen kicsinyítettem képeket, remélem jó lesz. ezen a gépen nincs kifejezetten ilyen program.

Na remélem sikerül:
Kép
Kép
Mit nekem Rolling Stones... :mrgreen:
Kép
Amikor finom az a bizonyos túrós palacsinta! :wink:
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Kis túrós palid nagyon-nagyon aranyos! :D És olyan nagyfiú már!Kedvencem a mikrofonos kép,haláli! :wink:
Fú,gyönyörű helyen voltatok!
Jól nézel ki nagyon!
Kontaktlencsét használsz?Nekem valószínű,hogy szemüveget kell csináltatnom.Olvasóm régóta van,de naná,hogy valahol elrejtőzve.Mostanában alig látok,a sok kicsinyített fénymásolatról és számítógépről tanulás nem tett jót. :cry:
Viki helyett lesz valaki?
Kb.mikor tudsz nyelvvizsgázni?Ez a dolog nekem érdekes lesz,középfok C-t kell produkálnom,gyakorlatilag a nulláról. :shock:
Vizsgákon túlvagyok.4,4 lett az átlagom-17 tantárgy mellett ezzel meg vagyok elégedve.Ősztől indul a buli,de ha van időm és energiám,azért tanulgatok nyáron is.
Patrik ejtőzik még itthon egy évet ovi előtt.Évvesztes,így szerintem nem baj.Aztán meglátjuk,ha nagyon nem találja itthon helyét,akkor ovizunk.
Ruszlánnal a dolgok a régi kerékvágásban folytatódnak,ami jó és rossz is egyben.Az iskola miatt kevesebb időm volt a kapcsolatunkon gondolkodni,hát most nyáron több van.

Keresztfiam nálunk nyaral,de sajnos csak késő délután tudunk kimenni a házból.Nem egyszerű.

Pusz.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata :D
Tényleg szép helyen voltunk, itt voltunk tavaly is. Idén elmentünk Manavgatra, a vízeséshez is. (tavaly ott robbantottak és meghalt egy magyar túrista :cry: )
Nincs kontaklencsém, eldobtam a szemüveget... Na ne gondolj semmiféle boszorkányságra, egyszerűen V. ráült a szemüvegemre és másfél év alatt még nem sikerült rávennem magam, hogy csináltassak egy újat :mrgreen: De kéne vezetéshez mert nagyon hunyorgok, már tök ráncos vagyok! :? És így még tuti romlik is a szemem.... Na majd egyszer.
Viki helyett nem jön más, boldogítjuk egymást majd Olival. Tervezem, hogy heti 2-3 délelöttött bevinném a családi napközibe, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. Ma is olyan anyás volt, hogy egyszerűen nem tudtam magamról levakarni. Ezt szó szerint értsd, vagy a combomat szorította, ha éppen nem, akkor meg cipelni kellett. köszi, a 17 kilóját... :shock:
Angol: nekem most év végére az alapfok van beütemezve. Azért mert a srácnak akivel angolozom, fősuli miatt az kell. A tanár szerint az alap és a középfok között nagy a különbség... Alapfokkal szerintem semmit nem ér az ember (mármint ha állás keres, dumálni már azzal is lehet), így tovább akarok menni. tanárcsaj szerint egy jó középfok min. 2 év... Szerintem így kéne kalkulálnod. Általában mindenki utoljára hagyja a nyelvtanulást és csak húzza vele az időt.
Ruszlán: sok erőt kívánok, hogy megnyugtatóan tisztázni tudjátok a helyzetet.
Ma reggel gondoltam rád, miután Oli legurult a lépcsőn (szerencsére nem lett semmi baja, ügyesen esett) aztán meg negyed órát ordított mert ki akarta törni a motorja kerekét, HOGY: elegem van a túrós palacsintálból!! :mrgreen: :lol:

Manavgat:
Kép

KépKép
gigi28

Szia!
Azt hiszem a vízesés mellett simán el tudnék heteket tölteni. :D Nagyon szép.
Az én kis palijaim most nyugodtak,Keresztfiam és Raul elvannak egész nap(most éppen kövületeket gyűjtenek az udvaron :lol: ),így csak Patrikot kell szórakoztatnom.
Nekidurálom magam hamarosan a szemvizsgálatnak,mert ciki,hogy ennyire rosszul lázok. :cry:
Nyelvoktatás az iskolában is lesz,de az valószínűleg nagyon kevés.Megvárom,hogy mit nyújtanak,aztán elkezdek agyalni.
Éviékhez eljutottál mostanában?

Pusz.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Bocsánat, hogy eltűntem, és most is csak pár rövid sorra van időm, de hazajöttek a "túrós palacsintáim" és melóm is hegyekben, így jár az, aki a meló, versenyek, babavárás mellé még bevállal egy kis oktatást Békéscsabán...
A fiúk jól vannak, gyönyörűen viselkednek nélkülünk is, a nyáron szerintem (jún. 10. óta) párommal 2 hetet, velem 4 hetet voltak, a többit pedig távol tőlünk. Semmi nyafi, hanem buliztak :) Most a hétén rajtam lógnak, a hétvégén még mamiznak, utána viszont együtt leszünk, Zolcsinak is újra bölcsi lesz, Gyuszkóval pedig kezdjük a sulira való felkészülést.
Kata kérdésére a válasz: igen, Zolcsinál a vérvizsgálat igazolta a Lyme-kórt, 5 üveg antibiotikumot szedett be, szeptemberben lesz kontroll.
Gyuszkó fogváltásban van, de sajnos apai örökséggel, így a tejfogait is doki szedi ki, mert nem alá akar nőni az új fog, hanem a régi mögé.
Közben Zolcsi napok alatt és magától nappali szobatiszta lett, majd 2 hét sem telt el és éjszaka sem kell már pelus. Ideje volt, tartottam tőle, hogy sose jön rá a dologra :)
Pocakbaba jól van, ficánkol eleget, hason feküdni már nem tudok :) Közben fogyok (hálistennek :)), már lassan 6 kg-val vagyok kevesebb, mint az első mérésen :) AFP aug. 1-én lesz, UH pedig aug. 13-án (közben nyaralunk a fiúkkal, így ezért a nagyobb szünet a kettő között).

Bocsánat, ha kicsit csapongó voltam, de próbálok mindent leírni 2 perc alatt, a fiúk is épp jól elvannak, így haladni szeretnék... és még közben a háztartás is rám vár.. jajj :) Megyek is :)

Puszi mindenkinek, élvezzétek, hogy kicsit hűvösebb van :)
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem, de időm nulla és hát tudjátok otthon nincs netünk, de nem sokára 8 órába dogozok és akkor talán több időt tudok Rátok szakítani, legalábbis reménykedek!

Bocsi, ha nem írok senkinek név szerint, de az már tuti nem férne bele!

A gyerkőcök gyönyörűek, Mindenkié egytől eggyig! Melinda srácain ámulok-bámulok, hogy hogy kezdenek összenőni!!!
Oli továbbra is lebűvöl a tündéri pofijával!!!!

Hétvégén megtörtént a nagy költözés, úgyhogy szombat óta ott alszunk! Van még mit csinálni, meg persze kicsit hiányos még a bútorzat, de így is nagyon élvezzük! Norbinak nagyon tetszik és sokkal jobban alszik mint Anyuéknál! Napközbe anyósékkal van, míg mi dolgozunk, de nagyon szeret ott is lenni! A bölcsitől elbúcsúztunk a múlt héten, nagyon megható volt! Kapott ajándékokat és a üzenőfüzetébe írta búcsúzást és nagyon szép jellemzést Norbiról, szóval nagyon büszke voltam Rá!
Majd teszek fel egy pár bölcsibe készült képet az én csajozós nagyfiamról!
A szobatisztasággal még mindig úgy állunk, hogy éjszakára meg kakiláshoz még kell a pelus és bár több mint egy hónapja elhagytuk a nappali alvásnál, anyósnál most visszaszokott, mert anyós meg van róla győződve, hogy ha mélyen alszik akkor be pisil, hát persze, ha 3 órát alszik és előttem megivott egy liter vizet akkor előfordult már, de csak éppen becsurrantott, na mindegy ez is elmúlik majd!
Voltunk szemészeten kontrolon, úgy tűnik elkezdődött a javulás, de majd szeptemberbe megyünk megint pupillatágítás után, hogy pontosan be tudják mérni!
Kukiját augusztusba akarom megcsináltatni amikor szabin leszünk!

Hát röviden ennyit Rólunk!

Puszi Mindenkinek
GYöresz

Kép
Kép
györesz

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Drága Lilike!

Névnapod alkalmából sok boldogságot és csodaszép ajándékokat kívánunk!!!

Millió puszi: Melinda&Marci&BenicGábor

Kép

ui: bocs, hogy "csak" ennyi :oops: ...majd jövök!!! :wink:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok! :)

Végre ideértem! :oops: Próbáltam ám többször is jönni, de valami mindig közbejött, nálunk folyamatosan zajlik az élet. :p
Voltunk egy 3 napos víkenden Hegykőn, ami szuper volt. Lányok ez a Nyugat Magyarország egy egészen más világ. Kőszeg, Sopron gyönyörű városok, de még a falvak is olyan TISZTÁK és hangulatosak! Hogyha nem kötne ide bennünket ennyi szál, nagyon szívesen odaköltöznék!

A számítógépünk vinchestere döglődött, most is csoda, hogy megy, mert a szerelő szerint már meghalt a vinyó! Képet sem tudok feltenni, mert mindent lementettek CD-re.

Időközben nekiálltunk festeni, aminek nagyon örülök, mert minden szép lesz, de a pakolászást/takarítást 4 gyerkőc mellett, háááát kihagynám!

A 40 °-ot nagyon nehezen viseltük, a legrosszabb az volt, hogy nem volt vége, még este sem lehetett pihenni, hogy az ember regenerálódjon. Ráadásul a kicsiknek teljesen felborult a napirendje, alig-és össze-vissza aludtak. Sokszor nem tudtam eldönteni miért nyűgös Noémi, a foga-, a meleg -, vagy a mászástanulás miatt! Örülök, hogy már csak 33 ° van, már ez is felüdülés, hiszen a lakásban legalább elfogadható a hőmérséklet.

Noémim azóta is rosszul alszik. Van, hogy délelőtt alszik egy jót (de van amikor csak fél órát) és koradélután egyet, ilyenkor már leesik a feje a 7 órai fürdetésre.
Fogacskánk még nincs, bár már látoma csíkot! :d Mászni sem mászik még a csajszi, bár mindenhová eljut kúszva-mászva-pörögve. Akis butuskám, ügyesen megtanult négykézláb állni; de nem előre lépegetni tanul, hanem mindjárt állni akar, így kinyújtja a lábacskáit feszesen, pópója kinyomja és így "áll" . Kúszni viszont ügyesen kúszik, mint valami kis Fóka, dugja előre a fejét, majd utána "ugrik", nagyon cuki!
Már sokféle gyümölcsöt kóstolgatunk, vannak kedvencek is amiből nagyobb mennyiséget is bekajál, de igazából még nem szeretném a szopit kiváltani, ezért a tízórai szopi után kóstolgatunk, majd a 7. hónaptól adok neki főzeléket is. Továbbra is az alapanyagok beszerzésével van bajom, sajnos nehezen jutok csak el a piacra. Pedig nagy örömömre nagyon szereti az általam készített ételeket és tegyük hozzá, az lényegesen olcsóbb is!
Egyébként nagyon édes érédeklődő kisbaba Noémi, és amit egyszerűűűűűen iiiiimádok, hogy folyton, folyton mosolyog! Augusztus végén, szept. elején lesz a keresztelő, Gigi lesz a keresztanyu, így aztán mindenképpen lesz neki egy kislánya is! ;):)

Rolcsikám, szinte egyik pillanatról a másikra lett szobatiszta és hihetetlen módon éjszaka is! Nagyon édes dumája van, sokszor csak nézünk, milyen összefüggésekben lát már dolgokat és ezt el is mondja! Borzasztóan szereti a kishúgát, vigyázz rá, hogyha nyafog, ő az első aki odaér! :) Szerencsére kifele jön a dackorszakból, de bizony neki is voltak komoly hisztirohamjai! :evil: Soxor éreztem úgy, hogy na most megyek nyugdíjba :twisted: :twisted:

Vivien és Martin is jól vannak, mozgalmas nyaruk volt. Vivi már 7.-be, Martin 5.-be megy! :)

Augusztus végén utazunk Horvátországba, már nagyon várom! :)

Saxi, Mica! Gratulálok a kis pocaklakókhoz és nagyon jó egészséget, boldog pocakosodást kívánok nektek!!!! :):):):)
Mica, tényleg nem semmi, hogy pörögsz, de azért egy ici-picit visszább vehetnél most a kicsire való tekintettel?!

Melinda :) olvastam milyen nehéz periódusban vagytok és szívből sajnálom! Ezidő szerint gondolom épp ott vannak Gigiék, próbáld kiönteni a szíved, sokszor egy jó beszélgetés is olyan jól esik! :) Szerintem is nagyon-nagyon fontos lenne, hogy legalább egy kis időt együtt töltsetek kettesben Gáborral. Ilyenkor feltöltődnél, kiürülne a fejedből legalább egy kis időre a szokásos problémahalmaz és utána több türelmed lenne a gyerkőcökhöz is! Magamról tudom, amikor Rolcsi hiper hiszti volt, Noémi hasfájós + kamasz Vivi kialvatlan én, sokszor úgy éreztem SZÓSZERINT bekattanok. Akkoriban találtuk ki Tibivel, hogy hétvégente elmegyünk édes kettesben valahová (pl. Gyrost enni a Nyugatihoz ;)), ezt azóta is tartjuk és nagyon-nagyon szeretem, sokszor már alig várom hét közben! :) Egyébként meg igyekeztem pihenni, amikor csak hagytak! Olvasgattam, lefekvéskor bármilyen fáradt voltam, nagyon jól esett. Visszavettem a takarítási mizériából, egyszerűen kompromisszumot kötöttem magammal, hogy most a kicsik és velük ÉN vagyunk a fontosak, a kupi megvár!
Még valami: szerintem Marcika is egy kis örökmozgó manó, aki sok-sok foglalkozást igényel, nyilván nehéz lekötni őt a cicibubus Benivel a karjaidban, kérd meg anyudat, hogy vigyék el játszótérre, csak őt (biztos örülne annak is, ha kicsit csak VELE törődnek), vidd el játszóházba, ahol kitombolhatja magát, kiadhatja a gőzt, sokkal jobban bírnál vele és biztosan jobban is aludna, hiszen ő olyan jóalvó (én mindig irigyeltelek érte :)). Összességében, törődj kicsit magaddal is, akkor velük is könnyebben tudsz bánni! Nagyon drukkolok, hogy rendeződjenek a problémák mielőbb!!! :) A képeken meseszépek a fiúk, igazán büszke lehetsz rájuk!!!!!!!!!!! :):):)

Gigi, írok a hétvégével kapcsolatban! Remélem minden rendben veletek! :) Pussz! :)

Györesz, gratula a lakáshoz, képeket kérünk! :) Nem semmi Don Juan Norbika! :) APával jól megvagytok??

Kata, gratulálok a szép eredményeidhez! Sajnálom, hogy apával még mindig nem rendeződött a helyzet, drukkolok, hogy mielőbb újra a régi (?) vag inkább új, de jobb legyen minden köztetek!!!!

Most mennem kell, így is egy regényt írtam! :oops:

Puszi nektek!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Okosan kitaláltam, hogy a lemezről is tudok feltölteni képeket :oops: , teszek fel párat, amit gyorsan találtam :)

Kis tündér :) Kép

Rolcsi így szereti a kishúgát :) Kép

:):) Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Végül és nem utolsósorban: Lilike én is nagyon boldog névnapot kívánok neked, így utólag is! :)

Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Bocsi, kicsit eltüntem.
Istikém szabizott, így az egész hét csak a családé volt.
Mentünk csavarogni ide-oda, sokat voltunk anyuéknál, a kertben felállítottuk a családi medencét és nagyokat pancsoltunk, saslikot sütöttünk grillen, meg egy csomó jó dolgot csináltunk.
Nagyon szuper volt, nehezen engedjük apát ma dolgozni, de délutánra sajna mennie kell.
Közben autót nézegettünk mert a mienk már nem is a legjobb, és kicsi is, úgyhogy muszály vennünk egy másikat.
Persze nem új autót, de valami kombira lesz szükségünk, különben a gyerekülések sem férnek el hátul.
Köben voltam Afp. szűrésen, nagyon jó lett az eredményem.
Annyira örültem neki, mert még mindíg nem csináltak Uh.-t.
Elmentem a dokihoz és rákérdeztem, hogy miért van ez, hogy nem csinálják meg a vizsgálatokat.
Azt mondta, hogy van a kórháznak egy kvótája amit ha túllépnek kevesebb állami támogatást kapnak azért nem csinálnak Uh.-t.
Teljesen kiakadtam, ez az egészségügyi reform olyan idióta, hogy ilyet még nem láttam.
Szóval a lényeg, hogy Uh.-t a 21.-ik héten fog csinálni a doki, addig van még három hét.
Hát nem mondom, hogy nem vagyok ideges emiatt, de sajna nem sok mindent tehetek.
Csak reménykedek, hogy minden rendben legyen.
Hát ennyi van velünk.
Mindenkinek köszönjük a köszöntőt aranyosak vagytok.
Csak ámultam a képek láttán, Gigiék milyen gyönyörű helyen voltak, Norbika komoly férfi lett aki már hevesen udvarol, Évi babói is gyönyorűek, és Noémi milyen tündéri.
Kata, gratulálok a vizsgákhoz, és a magánéleti dolgokhoz minden jót, és kitartást kivánok.
Mica, az energiád irigylésre méltó, de már kezdem megszokni, hogy neked lételemed a pörgés.
Most megyek felteszem a kaját.
Mindenkit sokszor puszlok, Saxi
saxi

Melinda!

Nem akartalak kihagyni csak fennt írtam neked külön.
Azért minden jót, és sok puszit.
Saxi
saxi

Most már V. gépe is szervízbe, anyunál tudok írni.

Évi :)
Örülök, hogy írtál egy kisregényt :D Pont tegnap este beszéltük Viktorral, hogy szombat este le kéne otthonról lépni. Nehezített a dolog mert holnaptól megint itt lesz anyuéknál a keresztfiam. Igazából úgy tudom elképzelni, hogy este 10re kéne hazaérni. Anyuval is le kell még beszélnem. De valahogy megoldjuk, mert már látom Viktoron, hogy igényelné, hogy ne csak Olival legyünk.
Láttam a freemail-en a képeket amiket küldtél, csak valamiért nem tudok válaszolni. Tényleg nagyon szép helyen voltatok. Én teljesen ki vagyok azon bukva, hogy milyen igénytelenek az emberek. Itt Harasztin van eg csomó szelektív hulladékgyűtő sziget, de ami eleinte itt volt. A lestrapált számítógéptől kezdve minden szart oda vittek! :evil: Európa, jövünk!!! :oops:

Eü reform :evil: :evil: Örülök, hogy jó lett az afp-d. MÉg jó, hogy erre a vizsgálatra volt pénz! :evil:
Lilikének én is nagyon boldog névnapot kívánok utólag is! :D

Mica :)
számomra olyan ilyesztő ez a lyme kór!!
HOgy bírod ennyi ideig a fiúk nélkül? Én ha pár órára elmegyek valahová már tiszta zizi vagyok! :D Olyan jó utána vele lenni.
Tudjátok esetleg, hogy hármasnak milyen nemü?

Györesz :)
Gratulálok, hogy beköltöztetek az új otthonotokba!
Nem akarok beldumálni de szerintem anyósod azzal, hogy ad rá pelust, csak összezavarja Norbit. Max egyszer-kétszer becsurog. :wink:
Örülök, hogy kezd a szeme javulni. Mennyi ideig tart egy ilyen folyamat? Évekig kell hordania a szemüveget és tapaszt?
Nagy Don Juan a fiad :wink: :wink:

Oli a repülőgéppel aludt. Hozta anyékhoz is!!! Most épp a kifutópályán repked :lol:
Remélem kipihentetek minket! Nagyon szép az otthonotok!! Viktor azt mondta, hogy kihoztátok belőle a maximumot! Ez nála nagy szó! :D
Azért a gyerekmentes időről ne mondj le!!! Beninek nem lesz attól baja, ha te két órára elmész. :wink:

Mennem kell, vár az angol!

puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?