Új privát üzeneted érkezett!

Marci kimerült a a sok pancsizástól :D

Kép

KépKép
logi

:) :) :)

marci milyen magas! (mármint hogy megnyúlt!!) hány cm, zsóka?
kerekpocak

Sziasztok!

Fatima: szerintem a legfontosabb, hogy ne add fel, és ne hagyd az önbizalmadat elveszni!!! Te a legjobbat nyújtod Tareknak, amit csak lehet- Magadat!! :lol: :lol: Azok a szemek- tiszta mami!!!! :wink:

Niki: hogy bírtátok Apátlanul? :roll:

Alon: Strand, játszó!! Csudijó program! :lol:

Stellina: Ti hogy bírjátok a meleget?! Mit adsz a babóra? :wink:

Kata: tök jó ez a pancsizós kép!!!!! :wink: Micsoda mosoly!!

Logi: Marci édesen alszik!!!!! :wink:

Mi már sétálni is voltunk a 7végén, élveztük nagyon! :lol: :lol: Eddig egy tündér ez a kiscsaj, ma éjszaka volt először hiszti, biztosan a melegtől!!!! Itthon 29fok van :( , body+ zokniban vagyunk, remélem ez nem sok, nem kevés neki!

Ma a egyik topicban- 2007 júliusi babák- 3 v 4 baba született eddig :roll: szóval a front mindenkire hat, úgy látszik!!

Mindenkinek kitartást a melegben!!!! Kép Az első séta

Zsu
svs

hűűűűűűű azt a mindenit de csini ez az emma mama!!!!!!!!! szerettem volna én így kinézni egy majd' 2 hetes babával....
kerekpocak

Zsuzsi, de jól nézel ki! Úr isten, mintha nem is szültél volna basszus!
Képeket, még még Emma babáról?
Jó ez a babakocsitok.

Body és kiszokni hibátlan! :) Mi ugyanígy nyomjuk.

Az én Emmám ma nagyon kidőlt. Annyit alszik.

Kép
niki30

Zsuzsi, atyagatya, hol a hasad? Semmi maradvány?? :shock: nagyon csini vagy!! Emma édes nagyon a kocsiban. :wink:

Zsófi, már csak 92-es rucikat veszek Marcinak, a 86-os éppeg hogy jó, talán kihúzzuk ezzel a mérettel a nyarat (minden nyári cuccunk 86-os :? )

puszik

KépKép
logi

Jaj csajok, köszi a dícséreteket :) , de fel kéne szednem min. 5 kg-ot, és egyelőre egyet sem sikerült!!!! :cry:

Niki: csak éjjel is így aludjon a Te Emmád!!! Meg a többi baba is!! :wink:
Kép Anyán

Zsu
svs

BENDE nagyon szép kisfiú!!!!

Alvó MARCI olyan helyes! Ez lett a teraszos balhé eredménye? Akkor érdemes egy kicsit vizicsatázni, ha utána ilyen jól megy a szunya.

Zsu: hihetetlenül csini vagy! Hogy csináltad? Nem is gondolnám hogy egy másfél hetes baba büszke mamája vagy ha csak úgy sétálni látnálak titeket. :lol: Szupi a babakocsi is. Egy közelit is kérünk Emmáról!

Fatima: ha attól jó kedved lesz, hogy dicsekedsz Tarekkal akkor hajrá!!!!! Akár egy egész oldalt is tegyél teli!!! :P

Ma rengeteget alszik Beni. Nem is értem, már 3 hete szinte semmit nem alszik nappal, erre pont a legnagyobb hőségben.
És ÖNÁLLÓSÓDIK!!! El sem hittem hogy több mint fél óráig játszott a szőnyegén és amikor bementem és leültem hozzá rám se hederített. Érdekes hogy napról napra fejlődik! Annyira jó ezt átélni!!!!

Nóri! Figyeled a rucit? Az idei év slágere! Divatoznak a skacok :roll:

Kép

Na ki jön párnacsatázni????

Kép

Kép
viky30

Miért szórakozol velem te majom??? Letéplek, vigyázz!!!!
http://img3.tar.hu/koziviki/size2/31247856.jpg[/img]

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Zsu: Most látom, hogy amíg írtam addig teljesült is a kérésem.
Nagy édes a pici lányod!!! Álmában bigyeszit a kis száját. Vajon mire gondolhat? Imádom én is amikor elalszik rajtam Beni. Nincs is jobb érzés!!

A "letéplek majom" az a Beni szövege, nem bosszankodásból írtam. :lol:

Kép
viky30

Fatima:

Bearanyoznám a neved, kezed, hogy leírtad, imába foglalom a neved, nem is tudom mit írjak még, mennyire hálás vagyok neked, hogy megírtad a csecsemős nővér számát!!! :D
Itt volt ma délután, 2 1/2, 3 órán keresztül maszírozta a mellemben a csomókat (nem volt olyan vészes, sokkal rosszabbra számítottam)és mikor elment nem volt egy darab sem :!: :D
Sajnos gennyes a tejem, úgyhogy amíg még genny jön belőle nem adhatom oda Szonjának azt a tejcsit, és sajna HA úgy alakul ki kell egészítenem tápszerrel, mert a másik cicimben nagyon kevés tej termelődik a láz miatt (bezzeg a gyulladtban egy csomó tejci van).
Voltam du. a házidokinál felírt egy csomó gyógyszert, a gyulladásra, meg a lázra meg mindenre, de lehet őket szedni szoptatás alatt. Augmentin, Cataflam, Algopiryn.
Szóval én most nagyon happy vagyok, mert 2 nap után végre jól érzem magam, és
ezt neked köszönhetemSzóval kérlek szépen tudom hogy ez most téged nem vígasztal, de ne legyél letörve, segítettél ma rajtam is, és a gyönyörű kisfiadnak nagyon jó Anyukája vagy!!!! Fel a fejjel, és ne add fel a szopizást. Én az Aventes bimbóvédőt használom, és nekem bevállt, ha neked nem sebaj, próbálj ki másikat, hátha az jobb lesz.
És még egyszer örök hálám... :D :D :D

Nelly

Kép
breeki

Zsu, nagyon csini vagy, amindenit ! irigy-irigy !
miért is kéne neked híznod 5 kg-t? hehe, nekem ez sohasem lesz problémám.. :lol: :cry:
Emma is gyönyörüü formás, micsoda hajacskája van !

annyira cuki Marci !! olyan békésen tudnak aludni ezek a babák !érzésem van, h. odalopóznék és nyomnék egy puszit az arcára.
de jó ez a csíkos bugyi rajta !

Viky gyönyörüü a kisfiad ! itt TÉNYLEG minden baba gyönyörüüséges. engem - kövezzetek meg érintettek - de Anzsi Bendéjére emlékeztet.

na túl vagyunk a bölcsis első szülőin, még augusztusban lesz egy.
nagyon szimpi volt minden, és mindenki így elsőre {pedig én is egy kákán is csomót kereső típus vagyok}.
Katica csoportba kerültünk és kacsa lesz Laura jele.. :lol: amúgy csupa kisfiús jel volt {vödör, hajó, vonat, autó, létra meg ilyenek}, nem volt nagy a választék.

és itt van Laura újdonsült kisszandálja:

Kép

Marcsi

KépKép
alon

Nelli, egyszerre írtunk !
de jó, örülök a jó híreknek. drukkolok nektek !

Marcsi

KépKép
alon

Mircike: köszi a tanácsokat, reméljük most már tudjuk kezelni a problémát. A sok jótanács örök kincs!

Zsuzsi:
Ne haragudj a múltkor rosszul írtam a neved. :(
Tényleg nagyon csini vagy, mintha nem is szültél volna! Örülök hogy jól vagytok, igazi kiscsaj a kis Emma!

Nelly

Kép
breeki

Alon:

Köszönöm szépen, nem győzök hálálkodni! :D

Nelly

Kép
breeki

Marcsi, Laura szeptembertől megy bölcsibe?
Csak mert én is úgy tervezem most, h. Emmát egy évesen beadom.
Na de majd meglátjuk. Ember tervez.....

Kép
niki30

A harmadik kisoroszlán :D :wink:

Kép

Beni annyira nagyon szép kisfiú, hogy már nem lehet fokozni. Komolyan!! :wink:

Kicsi Emma meg olyan édesen alszik anya(vagy apa?) vállán. Tüneményes.

Ma nálunk extranagy takarítás lesz, az egész házat végigkavírcolják :arrow: le kell lépnünk--de hogy hova,még nem tudom..

puszi

KépKép
logi

Marcsi, nagyon édi a kis szanda. :wink: Laurás kép nincs?

KépKép
logi

Jó reggelt!

Tegnap már nem tudtam jönni sajnos... :(

Bende nagyon szépséges!!!

S/Niki! Majd gyertek, ha lesz egy kis időd. És ide is kérünk ám fotókat! :) :wink:

Mircike! Köszi a jó tanácsokat! :) Nálunk amúgy nem az a baj, hogy nem akar szopizni, hanem az, hogy nem jól szopizik. Van úgy hogy jól bekapja és akkor nem fáj és szopik, de legtöbbször iszonyat fájdalmat érzek és tudom, hogy olyankor csak a mellbimbómat csócsálja. :) De nem adjuk fel ám!!!! :)

Zsófi! Mindenki azt mondja, hogy rám hasonlít Tarek, pedig a szemei tisztára az apjáé. Mondjuk az is igaz, hogy az enyém is hasonló, de pl az orra az tényleg az enyém! :lol: :wink:

Marcsi! Köszi a biztatást! :) És gyönyörű a kis szandi!

Niki! Ezekszerint te is szenvedsz a csomóktól! Pedig neked ugye nincs is annyi tejed!?! Akkor sejtheted mi a helyzet nálunk! :)

Zsóka! Marci nagyon édi ahogy kidőlt!!!! Gondolom a nagy meleg is kifárasztotta!

Zsu! Tényleg állati jól nézel ki! :) Mondjuk nem csodálkozom... Már terhesen is nagyon csini voltál! :) Emma nagyon cuki!!!! Még képeket!!! :)

Viki! Nem tudom, hogy írtam-e már, de Beniben látok valamit ami Tarekban is van. Nem tudom mi az, de ott van! Talán a kis fejük formája!?! :roll: :D Nagyon gyönyörűűű! És tök jó, hogy már önállósodik! :)

Nelly! ÉDES VAGY!!!!!! Nagyon örülök, hogy segíthettem! És szuper, hogy eltűntek a csomók! Mostmár vigyázz nagyon és ne hagyd eldurvulni a helyzetet!!!! :)

Amúgy képzeljétek nálam is esemény volt tegnap! Délután észrevettem, hogy megint ugyanott alakulóban vannak a csomók, ahol a múltkor! :evil: Még elmentünk sétálni a városligetbe, aztán itthon neki álltam masszírozni! Felhívtam a csecsemős nővért és jeleztem, hogy ma megint lehet, hogy jönnie kéne. Abban maradtunk, hogy ma hívom, ha baj van!
DE NINCSEN!!!! Hála Tareknek, aki tegnap ügyesen kiszopizta a csomókat!!! Nem szopott sokat, de nem fájt!!!! :) Utána üvegből kínáltam még neki 20ml-t és képzeljétek aludt este 10-től éjjel 3-ig! :lol: :lol: :lol: Na kérdem én: ha nem szopott volna, akkor kibírná este 7-től éjjel 3-ig 20ml-vel????? Ugye nem!!??!! :roll:

Ma fogunk még próbálkozni! Drukkoljatok, hogy nem fájjon és egyen a kis drágám! :)

Ma nagyon pozitív vagyok!!!! Hála a sok biztatásnak, amit tőletek kapok!!! KÖSZÖNÖM!!!

fatima

Ja és hogy dicsekedjek még! Már rajtam is csak 4kg + van!!!! Nagyon fogyok! A 17 kg-ból, amit felszedtem kapásból ledobtam az első héten 10-et. Azóta meg 3-at!!!! Igaz, alig eszem valamit és a fejés is sokat számít! Ha más nem, legalább ennyi előnye van! :lol:

fatima

Fatima, jajj de örülök! Látod, látod, menni fog ez, csak csinálni kell és nem szabad feladni!
Hajrá! Tutkóra szopizott a kis drága.

[quote]I írta:gaz, alig eszem valamit

Ez nem túl jó, kell enni, h. legyen tejcsi. Jó tudom, Neked van bőven, de akkor is. Enni, inni!!!!! Fontos!
Én hízok, mint a disznó, de amíg szoptatok nem érdekel. A lényeg, h. legyen tejci. Na jó, persze érdekel....de ez van. Kívánom a cuccokat hiába.

Csajok egy kérdés.
Igaz e?
Most van nálunk egy átállás, van tejem, de mintha már nem lenne elég, viszont nem akarom elkezdeni a tápszert, amíg nem muszáj.
Szóval egyszerre keveset eszik napközben, így elég hamar megéhezik és ugye muszáj mellre tennem. Tehát többet nyunyálja a mellem. Így több tej termelődik majd, ugye?
Már feléltük a mélyhűtött tartalékokat is:)

Kép
niki30

amikor samunál volt átállás és hirtelen óránként akart enni, nekem is azt mondták h az jó mert több tej termelődik. igen ám, de samu istenien megtanult nassolni. evett 50et majd egy óra múlva megint 50et és közben sírt. iszonyú volt. a mi dokink ekkor azt tanácsolta, h szigorúan biz. időközönként szoptassam és szopi után fejjek, h több termelődjön. nekem ez vált be.

fatima hajrá!!!!!

marci :) :) éljenek az oroszlán pasik! samunak nincs ilyen bodyja, de valóban oroszlán (aug 3) szal csatlakozhat?
kerekpocak

Sziasztok!

Hajrá Fatima, csak pozitívan, Tarek ügyes baba!!!!! :lol:

Niki: én még csak kezdő vagyok, de mi lenne, ha kajci után próbálnál egy picit fejni is??? :roll:

Viki: Beni már kész nagyfiú!!!! :wink: Gratula a kezdődő önállósodáshoz! :wink:

Alon: én is kérek ilyen szandit!!!!! :wink: Híznom kéne, hogy visszanyerjem a "versenysúlyomat", kevesebb vagyok, mint terhesség előtt!! :(

Breki: kérünk fotókat!!!!! :)

Hideg, hideg, hideg- légyszi, légyszi, légyszi................ :wink:

Zsu
svs

Kép

most csak gyorsan ez a kép, mert közben felébredt és éhes

Kép
viky30

Niki! Szerintem is fejjél hami után és akkor tutira lesz tejed. Én már bizots vagyok abban, hogy azért van ennyi tejem, mert mindig szinte üresre kifejem a melleimet. Van úgy hogy nem is bírom kivárni a 3 órát, mert úgy érzem, hogy leszakad a cicim. Szóval sokszor 2-2.5 óra alatt is termelődik legalább 150-170ml összesen a kettőben. Próbálkoztam azzal, hogy csak 6 óránként fejem az egyiket, aztán megint 6 óra múlva a másikat, de úgy olyan mennyiség termelődött, ami már tényleg túlzás volt. Most úgy tűnik ez a kb 3 óránkénti fejés bevált!

Jajj Istenem! Olyan szívesen adnék neked tejet!!! Nekünk a 3 rekeszes fagyasztónkban 1.5 anyatejjel van tele. Már 3 napja kiöntöm azt a mennyiséget, amit Tarek már nem kér. Most 80-85 ml-ket eszik, de ahogy mondtam ennek a dupláját fejem ki a 2 cicimből. Na szóval nem semmi!

Amúgy meg ahogy Zsófi is írta én sem tenném óránként mellre. De persze te tudod. Te érzed, hogy mire van szüksége Emmának! :)

Zsu! Nektek hogy telnek a napjaitok? Mennyit eszik-alszik Emma baba? Mesélj egy kicsit, ha van időd.

Viki! Jelentem nekünk is van oroszlános body-nk! Csak még nagy Tarekre. De amint belenövünk felvesszük és akkor mi is csatlakozunk. Vagy beléphetünk már most a klubba???? Majd lefotózom a body-t bizonyítéknak! :lol: :lol: :lol:

fatima

Bővül az oroszlános klub :lol: Samu és Tarek is csatlakozott, ezek szerint egy új képet kell szerkesztenem!

Fatima: Ügyes pici Tarek!!!! Menni fog ez a szopizás!!! Szerintem a szemük és a homlokuk hasonló, meg Beninek is pisze orrocskája van.

Niki: Beni is gyakran akar enni és én is arra gondoltam hogy kevés a tejem, de ugyanannyit eszik mint szokott. Szomjas a melegtől, úgyhogy én adok vizet vagy teát és akkor be tudjuk tartani a megszokott étkezési ütemet. Éjjel is felébredt, pedig már hetek óta átalussza. Cicire tettem, de alig szopizott. Godnolom eloltotta a szomjét és szunyált tovább. De persze lehet, hogy Emmánál átállás van! Amúgy én is rengeteget eszem és távoli jövőnek tűnik, hogy eltűnjön az a plusz 10 kiló. Nekem csak 6 ment le és eleve 5 többlettel kezdtem a terhességet....

Marcsi: szupi Laura szandálja! De nincs egy olyan kép ahol a szandálban Laura is benne van? :lol: Mit szólt a kacsához?

Kép
viky30

Most vettem észre, a tejci kérdés elterelte a figyelmünket!!

BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT TAREKNEK!!

Kép
viky30

Hú, alvós babák de édesek :) Beni is tündér, sétálós anyuka nem semmi csinos! :)
Kisoroszlánok nagyon-nagyon édik, persze nekünk is van ilyen body, de képet nem találtam, mert már alig fotózok.

Fatima, Nelly: örülök, hogy megoldódnak a tejcsatornák, és ki lehetett masszírozni. Két óra :roll: :shock: na az nem semmi. Hát minden elismerésem. Ügyesek vagytok nagyon!!! :)

Marcsi: Jó a kiskacsa, aranyos. Bele kell majd hímezni minden ruhába? 8) Én az erősen stilizált katicát (egy kör, félbe vágva vonallal, és hat pötty) se hímzem, hanem az itteni tanácsoknak megfelelően filctollal rajzolgattam mindenbe :)

Zsófi: Lehet, hogy azért sírdogál Samu a fürdésnél, mert tudja, hogy az már a vég, mármint vége a játéknak, és le kell feküdni aludni. Egy időben nálunk is folyamatosan ez ment, és a szomszédnőm (mármint akikre nyílik a fürdőszoba ablak és végig hallgatta a visítozást) mondta, hogy szerinte ezért sírnak fürdésnél a babák :) Hát nem tudom... végül én is erre fogtam, mert jobb ötletem nem volt.
Felállás: nekünk elég sokára sikerült, leginkább úgy állt fel mindig, hogy hasra, térdelés szerűségbe fordult, és úgy nyomta fel magát. Valójában ma is has felől húzza fel magát.

Megyek, hiába nincs főnököm, a munka attól még sajnos nem áll meg :)

Üdv. Pusz. M.
mircike

Igen, jó ez a fejés, ha jönne...csak csepeg olyankor. Szinte leszív teljesen Emma egy szopi alkalmával.
De köszi mindenkinek!

Kép
niki30

Viki! Köszönjük a köszöntést!!! :)
Hihetetlen, hogy már eltelt egy hónap! :shock: :)
Nemsokára futni fog a fiam!!! :lol: :lol: :lol:

Mégegyszer köszi a biztatást csajok! Remélem menni fog! A következő etetés ciciből megy majd! :)

Majd beszámolok, hogy sikerült-e!?!

fatima

Hajrá Tarek és Anya! :lol:

Kép
niki30

Nagyon Boldog Első Hófordulót Tareknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá szopi!!!!! No, mi volt???!!!

Sajnos, most nem tudok reagálni, bár végig olvastam mindent, de ez is sok idő volt. Rengeteget termeltetek csajok. De a képek valami tüneményesek!!!! Csak pár szó:

Viki az oroszlános pasikról a kép fantasztikus!!!! Nagyon ügyes vagy!!!

Niki: lehet, hogy Emma szomjas. Én nem vagyok szigorú betartós anya :cry: szóval én ráteszem, de látszik rajta, hogy csak szomjas. Mert nálunk új módi, hogy mostanában nem szereti a cumisüveget. Eddig szépen ivott belőle teát, de most csak csócsálja, és kilöki a nyelvével. Így a ciciből ivást választottam. És mivel én rengeteget iszom (4liter naponta, ebben a melegben még több), ezért azt gondolom, hogy talán ő is ilyen szomjas.

Fú, de irigykedem most a medencékben pancsoló babákra és anyukákra. Nálunk a panel már tüzel!! :cry: Pedig sötétítek, és én csak éjfélkor nyitok ablakot, és 6kor már záródik. Akkor van a leghüvösebb, de ma éjszaka semmit nem hült a levegő. Talán jövö hétre elmúlik, reméljük!!!

Kitartást Mindenkinek, jó pancsolást aki tud, és igyatok sokat!!!! :lol: :lol: :lol:

Olyan jó, amikor ilyen sok képe tesztek fel! Imádom nézegetni ezt a sok édes nagy és kisbabát.

Ja, Marci nem semmi ahogyan kidőlt!!!! Meg kell zabálni!!

Zsu, hatalmas írigy!!!! Szerintem te vagy a topic történetében az első - és lehet egyetlen - aki szülés után hízni szeretne!!!! :lol: De gyönyörűségesek vagytok mindketten!!!

Barátnőm írta, aki szintán Angliában van, hogy ott alig van 20 fok :shock: :shock: . Szóval, Mazsola család rátok is irigykedünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jövünk később. Ma hozzák a bútorunkat - remélhetőleg - már 4 hónapja :shock: várunk rá!!!!!

Kép

Kép
b79andi

itt is iszonyú a meleg, de leányfalun még mindig 100x jobb!

mircike köszönöm h megírtad! tegnap samu vagy 1 órán át azzal szórakozott, iszonyúan élvezte ! hogy ide oda ment kb 10 métert a konyha meg a nappali között. ahogy célba ért már fordult is vissza. ha 4kézláb kell mennie akkor is nyújtott lábbal megy, mint egy ősember :) :)

zsu neked híznod kell?? :twisted: :twisted: grrrrrr!!! bárcsak...

viki: beni irtóra cuki!!!!!!

marci 92est kezd hordani????? samu törpe!!! még mindig rámegy a 72es, bár már 80ast hord.

a kacsa az nagyon jó jel!!!

marcsi, mircike, lehet h niki, és valszin valamilyen formában én is csatlakozom a bölcsis táborhoz, ugyanis az a korábbi felállás h apa vigyáz samura amig én és fordítva sajna nem jön össze, mert apa nomja a tanítás mellett a vállalkozását is és így samura 2 napban vagy a magánbölcsi vagy egy kedves néni /lány/fiú stb fog vigyázni, ábris barátjával együtt (ábris 1 héttel idősebb samunál- anyukája is tanít a szitu ugyanaz-

lányok nekem annyira fáj a hátam, h csak na! időszakosan előjön, majd elmúlik, de ilyenkor nagyon rossz...

samu ma f9 (!!!) kor kelt, így könnyű tartani az egy alvást :) :) :). kíváncsi vagyok átáll e?? gondolom lesznek visszaesések. amúgy tényleg napról napra biztosabban jár, öröm nézni. ha a felállás is menne, az lenne a csúúúúcs. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocak
ugyanis az a korábbi felállás h apa vigyáz samura amig én és fordítva sajna nem jön össze, mert apa nomja a tanítás mellett a vállalkozását is

javítva:

ugyanis az a korábbi felállás h apa vigyáz samura amig én dolgozom és fordítva (tehát amíg ő dolgozik addig én vagyok samuval)sajna nem jön össze, mert apa nyomja a tanítás mellett a vállalkozását is

bocsi :oops: :oops:
kerekpocak

TAREK 1 HÓNAPOS!!!!! ÉLJENÉLENÉLJEN!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Gyerünk Samu, lépkedjenek azok a pici lábak!!!! :lol: :lol: :lol:

Miért szeretnek a babák lépcsőzni???!!! Én már nem szeretek!!! :oops:

Kép

Kép
b79andi

NAGYON BOLDOG 1. HÓNAPOT TAREKNEK!!!!!!!!!!

AZ OROSZLÁNOS PASIK CSÚCSSZUPEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QVA JÓ EZ A MONTÁZS!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lizuskám az utóbbi időben este 11-kor fekszik alukálni és reggel :? azaz délelőtt 10-10:30 körül kel.
ma muszáj volt már 8kor, mert mentünk a játszós órára, és totál ki volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
amint vége lett, elaludt, azóta is nyomja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi kicsit így elcsúsztunk a meleg miatt, este 7kor kezdünk élni.

majd télen meg már 6kor alszunk a hideg és sötét miatt - így van ez :lol: :lol: :lol:

egész jól kezd menni ez az ülés dolog, olyan sokat erősödött, fejlődött a fej-nyak-váll kontrollja Lizinek, hogy na! :shock: :lol: :lol:

kg téma:
nekem a terhességgel jött +20 kg.
ebből leficcent 10-12, ami Lizi+cuccos volt, tehát a nettó hízásom 8-10 kg aztán szopi alatt úgy feljött még 10, hogy észre sem vettem, csak amikor már a terhesgatyóim is kicsik lettek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vicces.... :roll: :oops:
most épp a leadós időszak van, 5 már lement, bár semmit nem teszek - azaz picit figyelek, hogy nem eszem pizzát este 10kor mint azelőtt :lol: :lol: :lol:
volt 3 kemény minden nap futós hetem, de amikor Balcsira elmentünk, és kihagytam, na azóta el sem kezdtem.
most meg meleg van :wink: :P :P :P :P
lmkata

hihi Andi, ez jó! :wink:
hát nálunk elég sk a lépcső a házban, úgyhogy remélem Lizu is fog szeretni lépcsőzni... :roll: :wink:

Marci olyan de annyira édes ahogy alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és az a csíkos fürcinaci! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

én 17 kilót híztam (ami azért vicces mert a 7. hónapig 7kilót, tehát a maradék 10 az uccsó 3 hónap volt hehehe) de szülés után 10 rögtön le is ficcent. aztán most még van 4 ami nagyon nagyon klassz lenne ha lemenne... de ha igazán csini szeretnék lenni akkor inkább 6.

kata: tegyél fel mééég képet.
kerekpocak

Viki, ez a képmontázs valami csúúúúúcs, de jó, én el is mentem, köszi-köszi!! Fatima add rá Tarekra-nem baj,ha nagy- és akkor ő is beszállhat+ Samu is!! :wink: :lol:

ISTEN ÉLTESSEN KICSI TAREK!!! Kép

még jövök............

KépKép
logi

képzeljétek samu az ebédet egyedül kanalazta tányérból kanállal a kezében! tök egyedül!!!! (persze én is ott ültem készenlétben.. :lol: :lol: )
kerekpocak

hihihi mind3 fiúnak ugyanolyan a sérója!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

ja és még vmi, mindig elfelejtem..,

kata csinálj avatart!!!!!!! úúúgy hiányzik!!!!!!
kerekpocak

betojott a fotoapparatunk :? :cry: :cry: :cry:
megpróbálok friss elemeket tölteni neki, hátha az a baja :cry:
jajjjjj remélem nem romlott el!

jujj! na csatlakozzanak még az oroszlános kispasik, szeretnénlk gyönyörködni bennük! :wink:
lmkata

de egy bunyevác vagyok!
bár itt mindig eszembe jut, nem írtam le hogy Bende milyen eszement jóképű már most !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
édes kis tejfel-szöszke gyönyörűség!
hát Anzsi nem lehet nem elolvadni, szerelmesnek lenni tőle / belé :) :) :)
na pusszok, megyek ebédet kreálni vagy legalábbis olyasmi...
lmkata

Hahó!

TAREK KÖSZÖNI A JÓ KÍVÁNSÁGOKAT!!! :lol: :lol: :lol:

Na jelentem szopiztunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy tűnik az én drága kicsi fiamnak csak a "hónalj fogás" (ugye így hívják??? :roll: ) jön be. Tudjátok amikor nem előttem fekszik és úgy cicizik, hanem amikor a hónom alatt van a kis törzse, lábai a fotel karfáján és a feje van a cicimnél. :) Direkt megnéztem a cicimet szopi előtt, hogy milyen a súlya, aztán szopi után is és képzeljétek sokkkkkkaaaaalll könnyebb volt! Tehát ürült! SŐT! Még bukott is egy picit hami után, tehát evett!!! :lol: :lol: :lol:
Azt viszont továbbra sem tudom, hogy mennyit, így üvegből kínáltam még neki 40 ml-t, de abból csak 30-at evett meg. Azóta alszik! 11:30-kor kezdtük és 12:30-kor már aludt a kiságyában!

Úgyhogy nagy a HAPPY-ség!!! :)

Aztán fejtem azért egy kicsit + a másikat totál nehogy baj legyen azokkal a fránya csomókkal! :)

ÚÚÚGGGGY ÖRÜLÖK!!! És csak egy picikét fájt. Jobban mondva feszített egy kicsit, de az elviselhető volt. Sőt a fejés sem volt vészes utána!

Na mit szóltok???? :wink: :wink: :wink: :wink:

fatima

Zsófi, dehogy törpe Samu :shock: ,ne is mondj ilyeneket :o --a 80-as pont az ő korosztályának a mérete :wink: .
Gratula az egyedül evéshez, én még ezt nem mertem, mert utána újra kéne tapétáznunk :roll: .

Mirkó is kisoroszlán, hurrá :D !

KépKép
logi

HURRÁ, MONDTAM ÉN,HOGY ÜGYES FIAD VAN FATIMA!!!!!!!!!!!! :wink: 8) :) :D

KépKép
logi

éljenéljen fatima és kicsi tarek!!!!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?