Sziasztok Lányok!
Hááát, nem semmi, hogy mennyit írtatok, s nem is tudtam otthonról olvasni, így most, hogy visszajöttem, próbálom behozni a lemaradásomat, de mire azt hiszem, hogy képben vagyok, írtok még egy oldalt
....
Nem tudok névre reagálni, de minden babó nagyon szép, s gratula Nektek hozzájuk!! (gondolok itt a kintiekre, s a bentiekre is
)
Kriszta, azt hiszem, hogy te azóta csatlakoztál, mióta én hazautaztam, így üdv itt! Bár ez most bután hangzik, mert sokkal inkább képben vagy szerintem, mint én
Nagyon jó volt otthon, ettem sok málnát, ribizlit, rántott sajtot, s tökfőzeléket..nyamnyam
otthonról a párom hiányzott, itthonról a fiam, s a szüleim
Voltunk 4D-s UH-n, nagyon nagy élmény volt, kaptunk két képet, s mindene rendben találtatott....197 gramm, s kb 18 cm volt 17 hetesen...azt mondta a nő, hogy mindene rendben van, s ez nagyon megnyugtató volt....hmmm metrószerelvény, háát ha így van, akkor nem lehet kellemes, de az sem lehet nekik jó - szerintem -, ha anyuci aggódik.
Görcsök: nekem is voltak a 14-17-dik hét körül, s most, hogy írtátok jutott eszembe, hogy elmúltak, nem érzem őket, mióta hazamentem (kb. így tudom időzíteni)
Viszont már én is érzem Mütyür, Manó, Marcell, Roland, Levente, Gerő, Gergely, Bálint Babát
(nagyjából ezen nevekből választunk, de apucinak a fele nem tetszik - még harcolok
). Múlt hét hétfőn éreztem először határozottan, s azóta naponta párszor, de csak ha pihenek, s nagyon halovány...hát még picurik, mit is várunk tőlük, igaz??
Babakocsi téma: mi biztos, hogy veszünk, de nagyon nem tudom, hogy milyet, most otthon körülnéztem, s még jobban összezavardotam....majd kialakul szeptember végéig...akkor szeretném megvenni. Úgy gondolom, hogy akkor elkezdeni a vásárlást, már remélhetően nem korai
Nagyfiam egyre többször emlegegi, s egyre pozítivabban, aminek borzasztóan örülök....mégiscsak 14 éves, s hááát nekem ez a második kapcsolatom (bár jelzem, hogy nagyon jól kijönnek a párommal, aminek én örülök a legjobban
)
A meleghez én is csak kitartást tudok kívánni, itt is jó idő van, de azt gondolom, hogy otthon elviselhetetlenebb!!! Bújjatok be a hűvösbe, ha van rá lehetőségetek, s igyatok sokat!!!
Kilók: én már sajna 5 kg-nál tartok, nem mondom, hogy néha nem bűnözök, de igyekszem nagyon odafigyelni, hogy így 35 évesen ne hízzak túl sokat....vettem otthon egy-két gatyót, s felsőt, s bízom benne, hogy azzal kihúzom a végéig (főleg, hogy itt nyári cucc kell még novemberben is
)...én a Kenguru Gold-os gatyikból vásároltam (Árkádban), s felsők, mint már valamelyikőtök írta bármelyik üzletben vannak...szintén Árkád második emelet 3.000 ft/db
, s tök sok szinben volt még a múlt héten
A kismama üzletekre anyukám is azt mondta, hogy még ő sem venné fel némelyiket, s mindez horror áron... na egy farmert vettem a Brendonban, persze, azt hittem, hogy eladót leütöm (bocsánat, de nagyon bunkó volt), de abból viszont nem láttam sehol olcsóbbat, s az mégis melegebb, mint a vászonnadrág...na eldugultam divat ügyben
Anita, Goodfairy, vigyázzatok magatokra!!! a lepényre nekem is azt írták, hogy ralatíve lent van, de azt mondta a csaj, hogy az felfelé húzódik a méh növekedésével...s nem mondta, hogy valamire vigyáznom kéne
Szombaton úgyis megyek itt a dokimhoz, aki persze megnézi UH-n, s remélem, hogy minden ok lesz.
Én most nagyon fittnek érzem magam, igyekszem naponta tornázni egy kicsit RR dvd-re, s most a kocsim is szerelőnél van, így már két napja hegynek le-hegynek fel gyalogolok
kipp-kopp, lekopogom, hogy nagyon jól bírom
Most hirtelen ennyit tudtam írni, még felrakom a képeket...
Akinek, vagy amire nem reagáltam azért elnézést kérek, még majd visszaolvasok, s most már igyekszem sűrübben jönni!
Mondják a büszke nagyszülők, hogy már látszik, hogy milyen okos...fogja a buksiját
apukám szerint azért fogja, hogy "úristen hova kerültem"persze viccből
Jó pihit Nektek!!
Szilvi