Sziasztok.
Délelőtt nagyon, de nagyon bemorciztam...a másik fórumba le is írtam, a lényeg, hogy egy idős bácsika, azért, mert a buszon épp egy ülés elé raktam be Petit, nekiállt a gyereket babakocsistól kirángatni onnan, mert neki csípőprotézise van, és ő oda AKARTA letenni a fenekét.
Persze tömeg volt, és a tanító nénik is inkább végighallgatták az "eszmecserénket", mintsem odaszóltak volna két gyereknek, hogy álljanak már fel...
Egyébként meg car volt az éjszakánk, nem tudom, mi volt Petivel, ilyet még nem csinált, másfél óránként felsírt kétszer, másodjára már anyukám vitte ki, mert én egyszerűen nem boldogultam vele!!! Csak bömbizett...de a szeme meg be volt csukva.
Lehet, hogy a nyelve piszkálta, mert fürdésnél szegény jól elharapta, vérzett is nagyon, de gyorsan behegedt.
Marcy,
Isten éltesse Marcit 1. születésnapja alkalmából!
Hm, nem egészen értem, hogyha Marci most 80 centi, akkor ezek szerint az én fiam van vagy 83-85...
A nosztalgiádat teljesen megértem, mikor Peti volt egyéves (ugye ő hajnali baba), én előtte való nap mondogattam Ferinek, hogy na ilyenkor indultunk a kórházba, kb. ilyenkor volt a burokrepesztés, stb.
Lreta, Peti is egész nap rájárna a chamomillára.
Mutogat a polc fele, ha mondom, neki, hogy kap golyócskát.
Kmammy, érdekes, amit a népedről írsz, csendesek: tegnap hallgattam a rádiót és benne volt, hogy a japánok nem turistaszerető nép, nem beszélgetnek az idegenekkel, stb.
Kevinnek igencsak változatos ebédje lehet...szerintem Petinek amit kap, az néha unalmas, de egyszer azt mondta az orvosa, hogy azt egyen, amit szeret, és ő mindent megeszik, sosem volt válogatós fajta, így próbálom elhessegetni ezeket a gondolatokat.
Köszi a kérdést, hát próbálkozok jobban lenni, most más a bajom, de mire hazaér a férjem, remélem, ez is elmúlik. Egyébként jó, hogy javítottál a mondatodban, mert fiatal vagyok, ez tény, de fiatalos, na az enyhe túlzás...
Peti most kb. 83-85 centi lehet feje búbjától a sarkáig, kinyújtva. Ma ráállítottam a mi digitális mérlegünkre, azon 11,1 kg-nak mértem.
Oriandy, igyon a párod sok sört, az jól megdolgoztatja a veséket, és kisebb az esélye a vesekő ismételt kialakulásának.
Ilyenkor még a strand sem felüdülés...ott sincs mindenhol árnyék, és tényleg csak rohangálni kéne a gyerek után...de pl. Peti a sapijától is megszabadul állandóan, nálunk még ez is gond. Ma mi annyit csináltunk, hogy a tízóraija előtt megtusoltatta anyukám a fiatal urat. Viszont az ebéd mondhatni, kimaradt, mert evett a drága a mi ebédünkből déltájban (nokedlit ettünk, ki pörkölttel, ki sült husival), és annyira nyügi volt, hogy nem várta ki az egyet-fél kettőt a saját kajájával, el kellett altatni. Bírta is háromnegyed ötig egy ébredéssel.
Hát én nagyon karakán vagyok, én beengedném zörögni a gyereket...sőt még adnék is neki valamit, amivel jó nagy zajt lehet csapni. Aztán talán rájönne a titok nyitjára. (Megjegyzem, nekem az itteni lakóközösségünkkel kivan a ...-om, tehát e téren nem vagyok egészen beszámítható.)
Bénianyu, hát nem tudom, mostanság mennyire veszik komolyan a skarlát bejelentését, jó 3 hónappal ezelőtt egy közeli településen is volt járvány, de ha egy odavalósi lány egy másik fórumon nem írja le, hogy a fia elkapta, és még rajta kívül elég sokan, akkor én nem is tudok róla, meg szvsz senki sem...
Ha jól emlékszem, nálatok van allergiás, tehát szerintem te először tényleg felezve add a tejet, egyébként nem lenne muszáj, de mivel Beninek nagyobb esélye van az allergiás reakcióra, nem biztos, hogy jó volna "elárasztani" a szervezetét.
Nem tudom, hogy mennyi időt voltatok kint a Tiszán, de nem is hangzik olyan vészesnek ez az ételmennyiség. Ha abból indulok ki, hogy saját tökfőzelékből Peti megeszik két merőkanállal és ebbe még belemegy egy sült pipicomb.
És ma tízóraira megevett egy egész reszelt almát felturbózva három mixelt őszibarackkal.
Preni, a lényeg, hogy Peti jól van. Simizéssel Petit sem lehet felkelteni, vagyis csak nagyon ritkán. De látom, nem ártott neki a késői kelés a délutáni szunyából.
Kolbász zsíros kenyér: és ha ti eszitek, akkor sem kell neki otthon?
Nagyon édes a pizsis fiad. A bordái Petinek is kilátszanak, főleg, ha nyújtózik.
Nálatok még fent van az ágy körül a védő? Nálunk korán le kellett szedni, mert Peti állandóan ráncigálta, meg bebújt alá, stb.
Gabella, nálunk most 30 fok van a szobában, de már felhúztuk a redőnyöket, és kinyitottuk az ablakokat, így legalább mozog a levegő.
Szvsz, aki nagy súllyal születik, később vékony lesz. Nálunk legalábbis ez a tendencia, ha azt nézem, hogy én 2,5 kg-val születtem, most meg 80 körül járok, anyukám meg a te szavaiddal élve óriásbébi volt, és mindig is gebe volt az alkata (mostanság szedett magára egy kicsit, ahogy abbahagyta a fogigátlót, de így is 65 kg).
Elvben a vastól lehet jobb étvágya Mesinek!
Wawel, akkor jó nyaralást így előre is. Nálunk evésre a hamma-mamma a módi.
Ági