Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Fronttartók! :)

Nem ma, hanem csak holnap reggel megyünk Balcsizni, túl sok minden zsúfolódott össze erre a napra. Egy kicsit csalódott vagyok, de mindegy, leszünk ott eleget.

Tényleg elég kihalt a topik, mindenki elindult és nyakába kapta a világot. Zsuzsi, nem emlékszem, ti mentek valamerre a nyáron?

Márti, jó lehet a gyereksereg, bár azt is el tudom képzelni, hogy nem kell altatni téged esténként. Mit csinálnak napközben a gyerkők? (nem emlékszem, mennyi idősek a nővéred gyerekei) Mert te sütsz-főzöl - azt látom :)

Zsuzsi, jó hír, hogy a nővéred viszonylag hamar talált valakit. Macskaalom :)

Iza, boldog névnapot, és nagyon jó utat nektek Svájcba!

Nálunk most nincs semmi különös. Samu most aludt el, délelőtt piacoztunk, meg vettem ezt+azt a DM-ben. Elég korán ébredt (6 előtt), így most délben eldőlt mint egy zsák, és egy nyikkanás nélkül aludt el.
Tegnap volt egy napot bölcsiben is, mert én évzáró egésznapos értekezleten csücsültem, Balázs meg rohangált, és neki is megbeszélése volt - sajnos nem tudtok most másra bízni ilyen hosszú időre. Aztán elment a két fiú nadrágot venni együtt, csak lestem. :shock: A párom egyedül (pontosabban nélkülem) bement egy ruhaboltba, sőt háromba, mert az első két helyen nem kapott nacit. :P
Az apropó: ma állásinterjúra hívták (már az ixedik kör), talán már említettem, hogy szeptemberben váltani fog, és aktívan keresgél. Szerencsére vannak ajánlatok jónak tűnő munkákra, de szinte mindegyiknél sokat kell(ene) külföldre utazni, ennek pedig érthetően nem annyira örülök...
No, kisregényt befejezem, írjatok, és én is bekukkantok még ma.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Vagyok, olvasok (már ha van netem - tegnap egész nap nem volt -, most jó, kopp-kopp).
Nem nagyon tudok mit hozzászólni, azon kívül, hogy mindenkinek jó nyaralást, pihit, kellemes időtöltést kívánok. Na meg jó időt, bár úgy hallom, hogy jövő héten lesz benne részünk rendesen.

Andi
Kép
zsandi

Évi:most teljesen összekeveredtem, hogy még itthon vagytok :mrgreen: , így is alig bírom észben tartani, hogy ki hol van, azt tudom, hogy én itthon :? !!!
És meddig lesztek a Balcsin????Majd megálmodjátok, vagy fix idős a program???!!!!

Szóval a gyerkők:Ádám(keresztfiam :lol: ) 16 lesz 2 hónap múlva, Dóró(Szoni naptesója:értsd 1 napon születtek 10 év külömbséggel :wink: )13, és a Saci 11 éves.Én főzök, mosok , mosogatok, ők meg cserébe játszanak a gyerekekkel 8) :lol: , de ahogy látom nem esik nehezükre, hol fent vannak, hol lent a kertben, tegnap egész délután röhögtek :shock: , én meg csak kamilláztam , hogy ilyet én is szeretnék csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :oops: 8)
Szorítok, hogy párod mielőbb megtalálja a megfelelő munkát!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Zsandi drágám!!!!Ennyit bírtál írni?????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na most lefordultam a székről és elpályázok!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Iza!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Kép

És persze boldog házassági évfordulót Nektek!
Kép

Jó utat!

Andi
Kép
zsandi

Julcsiéknál:
a csajok esznek:
Kép

Dorka és Árpi lába 8) :
Kép

Livi és Zsombi:
Kép

a kanapé széléről ugrál a kisbetyár:
Kép

uuuuuuuuuuuugrok:
Kép

együtt alvás:
Kép

unokatesómnál a wc-ben elbújva:
Kép

esti pihizés lábemelgetéssel:
Kép

éljen:
Kép

vagesz kiscsávó:
Kép

rántott patisszon evés az asztalon:(és vigyorog huncutul a fényképező miatt :lol: )
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Kedden dolgoztam estig, akkor elmentünk Kriszta után, amikor meg lefektettem, már nem ment a net, mert előtte és akkor is vihar volt, és ilyenkor zavarja. Tegnap reggel meg édesanyámékhoz mentünk, és nemrég jöttünk haza. Csak este akartunk, de végül útjuk volt nekik errefelé, így hazajöttünk. :)
Nem olvastalak még vissza, és most megyek is, mert Kriszta csendes, és én is alszom még egy félórácskát, amíg István jön. :)

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Rolandék benne lesznek a híradóban, elvileg mindkét tv stáb kint volt, szerintem ez lesz benne, ezt találtam ami friss, és a III-dik kerületben történt:
http://www.rtlklub.hu/hirek/hazank/?hirid=0707277385

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Márti, jó képeket tettél fel ismét. Lányod csodaszép, Zsombi igazi huncut, nekem az utolsóként szereplő asztalon evős kép jön be a legjobban. Az a vigyor zseniális. Dorka, Livi fotókat is jó volt látni! És az a kép is nagyon jól sikerült, ahol mind az öt gyerköc szerepl. Tényleg jó nagyok a nővéred gyerekei. És nagyon aranyosak, hogy lefoglalják a kicsiket. Én 16 évesen erre nehezen lettem volna rávehető... :oops:
És most nézem, hogy Zsombinak már nincsenek a combján "hurkák". Samunak is elkezdtek leolvadni a combjáról a zsírpárnák, de a fiadnál azért jóval vaskosabb Samu (karja is, lába is). Majd igyekszem róla olyan képet csinálni, ahol ez látszik :)

Edith, majd azért gyere még - ma még itthon vagyunk :)

Andi, valóban nem voltál valami bőbeszédű.

Zsu, te meg borzasztóan eltüntél. Hogy vagytok?
Megyek, mert Samunak ma nem megy az elalvás... Pedig már egy ideje ágyban van, de most estefele igazi nyüszibajnok volt. Lehet, hogy egy újabb fog...

erpé

Sziasztok!

Véget ért a sorozatom, de még nem vagyok álmos.
Örömmel látom, hogy azért ma többen írtatok.

Márti: nekem is az tűnt fel a képeken, hogy Zsombinak eltűntek a baba hurkái. Emlékszel, egy éve még leszúrt a védőnő, hogy nagyon nagy a súlya? Amúgy tiszta apja a kissrác.
Szokás szerint szuperek a képek, nagyon jó együtt látni az 5 gyerköcöt.

Évi: mi nem megyünk idén nyaralni, helyette az ablakokat cseréltetjük, már ha végre idejutnak a munkások (kb. 3 hete már lemondták, mert közbejött nekik valami).

Plusz, jövő héttől elkezdünk a Ferkóval angolozni (házhoz jön majd a tanár), annyira régen használtuk, hogy már nem is emlékszünk szinte semmire.
És én még szeretnék szeptemberben elkezdeni egy pénzügyi tanfolyamat, valamire csak jó lesz.
Mi idén itthon nyaralunk.

Nekünk jól telt a nap, igaz egy kicsit elfáradtam, de mindkét csaj nagyon jó volt. Csak a macskákat kellett néha megmentenem.
Mindjárt kezdődik az éjszakai műszakom kb. ilyenkor kezd el szenvedni. Most megint próbálkozom, nem megyek be, csak ha nagyon sír. Tegnap egész jó volt, 2x is visszaaludt kb. 5 perc alatt.

Kíváncsi lennék, Barbiék hogy állhatnak az éjszakákkal.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:amikor beszéltem a Barbival megkérdeztem, hogy nem lettek-e jobbak az éjjelek, lent a Balcsinál, de sajnos nem!!!!! :? :(

Zsombi igazi kis izmos pasi lett :shock: 8) :lol: , biztos a sok mozgás, meg sem áll egész nap.Tegnap ios elmentünk sétálni, de ő nem ám gyalogolt, hanem futólépésben ment!!!!! :shock: :D

Évi:jó utat nektek, és kellemes láblógatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fotózzatok sokat!!!!! :wink:

EDITH:boldog házassági évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

:lol: :lol: :lol: :lol: keresek valami láthatóbbat:
Kép

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt mindenkinek!

Iza,boldog névnapot kívánok igy utólag is,pedig még tegnap reggel eszembe voltál,de mire elküldtem azt a pár mondatos hsz-omat már el is felejtkeztem róla :oops: .

Kép

A házassági évfordulójukat ünneplőknek még legalább 3x-4x-5x ennyi együtt eltöltött éveket kívánok,jó egészségben, boldogságban, gyermekáldással. Kép

Zsuzsi,ha valami film kell /akár sorozat is/ csak ird meg nyugodtan,a párom bármit meg tud szerezni.Az öcsém menyasszonya most Londolban dolgozik,neki a Vészhelyzetet kellett letölteni mert él-hal érte./mondjuk nekem is a kedvenc sorozatom :lol:/.

Márti,elnézem a fiadat,hát kész férfi.Azért nem semmi a méretkülönbség a Julcsi lányai és a fiad között.
Márti,én egyszer még lánykoromban a pizzát ugy kelesztettem, hogy betettem a sütőbe-mert azt irta a szakácskönyv, hogy meleg helyen kell keleszteni. :lol: .Azért azóta már ügyesebben főzők 8)

Évi,jó utat mára ,az időjárás nagyon jó lesz a jövő héten,igazi strandidő lesz.

nem tom még mit akartam irni,igy inkább ezt elküldöm.Ha tudok,még jövök ma.
bibolya

Sziasztok, jó reggelt!
Jöttem elköszöni, és megköszöni az úti jókívánságokat.
És igen, remélem a fotógép ezúttal időnként előkerül :)
Üdv:

p.s. azért lehet h időnként onnan is bejelentkezek majd - laptop lesz nálam... csak a net a kérdéses...

erpé

Sziasztok, lányok!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :) :) :)

Márti, valaki elejt egy félmondatot valamilyen fontos dátumról, és a "computered" rögtön regisztrálja! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Nagyon aranyosak a gyerkőcök! Biztos, majd furcsa lesz a nagy csend, ha elmennek! :) Meddig maradnak még? Tényleg jó, hoyg a tinik foglalkoznak az apróságokkal! Elég ritke ez ma már! :)

Még mindig nem olvastalak vissza, és nem is tudom, mikor teszem! :( :roll: Ma még pakolászok egy kcisit, délután pedig szeretném, ha elmennénk mi is valahová. Én is kimozdulni akarok! :)

Látom, nem sokan járnak erre, most mindenki nyaral. István mához egy hét kapja a szabadságát, és a tervek szerint két helyre mennénk el a hegyekbe, először Krisztával, majd vagy 3 napra csak magunk, a barátainkkal. Remélem, összejön, és nem kell lemondanunk egyik útról sem. Persze, nem lesznek nagy túrázások, de már a tiszta, oxigéndús levegő, a zöld fű és a gyönyörű fenyvesek már megérik a kiruccanást! :)

Most megyek, mert azt hiszem, kriszta bekakilt. :roll: :oops:

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Évi, jó utat, szép időt, és nagyon kellemes időtöltést, jó feltöltődést nektek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Iza,
boldog névnapot!

Mindenkinek akinél most aktuális BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!ÉS MÉG SOKSZOR ENNYIT! :lol: :lol: :wink:

Évi,
jó utata,kellemes nyaralást!

Márti,
a képek nagyon jók.Zsombi tényleg milyen pasis lett!
:wink:

Mi megvagyunk!Sajnos a dokiról lecsúsztunk szerdán,majd legközelebb.De biztos rendbe van a füle Hannának,mert azóta nem volt semmi gond.A többiek is jól vannak.Holnap lehet,hogy kinézünk a Hungaroringre.Jó program igérkezik,de biztos rengetegen lesznek!
Na megyek összedobok vmi ebédfélét!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Ma csináltam pocakosképet, és Kriszta is tevékenykedett ismét. Megmutatnám... :wink:
Szóval 16 hetes 3 naposan:
Kép
Kép

Kriszta ma művelődött. De ezt csakis egy kupac szekrényből kidobált ruhán tehette! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Még néhány ma készült kép:
Kép
Kép
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith!

Boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!
Kép

Andi
Kép
zsandi

Edith!
Szuperek a képek, nagyon-nagyon szép kislány Kriszta. Eszméletlen jó a haja is. A ruhakupac látványa valamiért ismerős. Kép

Márti!
Tegnapi gyerkőcös sorozat szupi! Ennyi gyerek egy rakáson, tök jól néznek ki.

Andi
Kép
zsandi

Edith:nagyon édes szöszi lánykád van, ő is igazi kis huncut csajszi!!!!!! :wink:
Aranyos a pocakod nagyon, és nem is kicsi!!!!! :lol:

Valaki kérdezte, hogy meddig maradnak a gyerekek:hétfőn mennek tova, akkor a sógorom tesójához Pécsre!!!!

Tegnap megállt a szívem!!!! :shock: Lent voltunk , rohangáltak a gyerekek, egy pillanatra nem figyeltem, odanézek erre az Ádám a hónaalatt fogja a Sacit, ő meg hangosan zihál!!!! :shock: :shock: :roll: Odasiettünk, eltartott pár percig míg így vette a levegőt, utána rendeződött minden, vagyis kapott levegőt, csak sírt kicsit, nem csodálom biztosan megijedt!!!! :?
Ahogy néztem őket, majdnem elbőgtem magam, na nemcsak az ijedtség miatt, hanem az Ádám hogy tudta ösztönösen vagy nem tudom hogyan, hogy egyenesen tartsa a hátát a hugának!!!!Rettenetes pár perc volt, már azon gondolkodtam, hogy após itthon van, melyik kórházba vigyük. :roll: De aztán nem volt gond!!!! :roll:
Szóval a nagyok is tudnak produkálni!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ja és vettünk ma a Zsombinak gumicsizmát 1999 HUF-ért az Auchanban, igaz, hogy a fiamnak kicsit nagyobb a lába az Ádámnál :oops: 8) (21-es) Zsombi most nőtte ki a 23-as szandiját így 25-öst vettünk neki, mert mire ősz lesz meg vastag zokni meg ilyenek, de nem sokkal nagyobb és simánt ment benne!!!!!Mikor meglátta már vette le a szandiját!!!!! :shock: :lol:
Aztán most ő is alakított 2x-3x nem az történt amit ő akart a boltban és a földön fetrengett a drága!!!!Szóval vicces vásárlás volt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Még a hétvégén a Zsolti nagymamája mondta, hogy vesz a Flórának egy játék babakocsit, Marcinak pedig egy talicskát. Mondtam, hogy köszönjük előre is, de nem lesz jó ötlet, ha nem egyformát kapnak, legyen inkább mindkettejüké babakocsi. Majdnem a fejemet vették, hogy hogy gondolom, hogy Marcinak babakocsit adjunk játékból. Mondtam, ok, én szóltam.
Ma megérkeztek a járgányok. 1 perc nem sok, annyit sem volt a babakocsi Flóránál, merthogy Marci lecsapott rá, és ki sem adta a kezéből. A dédi belátta a tévedést, és elszaladt venni még egy babakocsit.
Így hát a mai napunk így néz ki:
Kép Kép Kép

Andi
Kép
zsandi

Márti!
Elhiszem, hogy megijedtél. Pedig tényleg azt gondolná az ember, hogy a nagyokkal már nem történhet ilyesmi, aztán mégis. Végülis mi volt az ok? Ügyes volt Ádám nagyon!

Nem semmi, hogy mekkora lába van Zsombinak. Én is beszereztem a héten a gumicsizmákat, Marcié 23-as, a Flóráé 21-es. Használtan vetten őket teljesen új állapotban, mert azért egy gumicsizma nincs annyit a gyerek lábán, hogy gond legyen belőle, így kicsit félretettem az elveimet. 700, ill. 900 Ft volt darabja.

Kismanóim ebédelnek, a menü: kuki. :shock: Ugyanis közölték velem, hogy mást most nem hajlandóak enni. Azért remélem egy pár óra múlva belátják, hogy a főzeléknek sem a tányérban a helye, hanem a pocakjukban.

Andi
Kép
zsandi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az okot nem írtam!!!!Nagyon ügyi vagyok, szóval rohangáltak és a hátára esett a Saci, ezért volt, hogy nem tudott rendesen levegőt venni!!!!Utána felhívtuk nővéremet vagyis én, és neki mondta a Sára, hogy azt hitte, hogy meg fog fulladni!!!!! :? :( Szegénykém!!!!Rá most jobban figyelek, és nem hagyom rohangálni!!!!! :wink:

Zsandi:édesek a manók nagyon!!!!Miért ne lehetne babakocsija a Marcinak????? :shock: Az enyémek is együtt babakocsiznak, még szerencse, hogy 2 van belőle!!!!! :wink: :lol:
Akkor összebeszéltek ebédügyben???? :wink: Az enyémek meg nem alvás ügyben pendülnek 1 húron!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Azért nem voltam, mert nem voltunk itthon :) Szegeden voltunk anyuékkal, nyaralni :) Írtam én nektek, bár elég régen :) Bocsi hogy előtte nem jelentkeztem, de épp akkor krepált be a gépünk, Tamás már nem is vesződött előtte az újratelepítéssel. Nagyon jó volt, láttuk a családot, barátokat, buliztunk, pancsoltunk, bográcsoztunk :) Szóval nagyon jó volt.

Mindenkinek nagyon boldog házassági évfordulót!!

Nekünk pont mához 1 hónapra lesz :)

Iza, boldog névnapot :)

Hirtelen ennyi :)

Jaaaa, kaptam anyától babakocsit :):):):) Na jó vissza kell majd adnom az árát, ha sikerült eladni az enyémet :)

De nagyon szupi :)

(És ha kell valakinek egy bkv-zós babakocsi lábzyákkal ,esővédővel, akkor szóljatok :))

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ibolya: köszi, ha legközelebb kell valami, nektek szólok.

Edith: nagyon aranyos a pocid, Kriszta gyönyörű kis szőkeség és nagyon jó a frizurája.

Andi: nagyon cukik a manók, ahogy tologatják a babakocsit! Nem is értem miért baj, ha egy fiú is azt kap.
Én tegnap jártam úgy, hogy a két csajnak mindig ugyan az kellett, és hát nálunk elég ritka ha valamiből kettő van. Így jobb híján sokáig kanállal és aventos pohárral játszottak.

Márti: elhiszem, hogy a szíved megállt. Jó nagyot eshetett, ha nem kapott levegőt.
De remélem azért a sok gyerkőc mellett pihenni is marad időd?!
Jó nagy lábon él Zsombi, a Szandinak még bőven jók a 19-es cipők.

Zsu: örülök, hogy eljutottatok Szegedre, de utoljára nem azt írtad, hogy nem mentek?

Ma egy kicsi jobb éjszakánk volt, igaz 3-kor nagyon sír, ezért adtam neki Nurofent. De legalább 9-ig csönd volt. Sajnálom szegény Barbit, nem tudom hogy bírja, én már idegroncs lennék. Remélem, lassan azért visszaáll a régi rend nálunk.

Holnapra meg vagyunk hívva egy kerti partira. Már nagyon várom, két kismama is lesz. Végre nem érzem majd magam kirekesztve. A Ferkó barátai, de azért már én is találkoztam velük egy párszor, igaz az egyik párral csak az esküvőjükön.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem alig hívnak a régi barátaim. Egy ideig még én hívogattam őket, de most már feladtam. Pedig én nem változtam, nem csak a gyerekről tudok beszélni :shock: , mégis úgy érzem, már nem tartanak közéjük valónak.
Főleg ilyenkor nyáron rossz, régen folyton mentünk valahová. Persze most már nem tudnék annyiszor elmenni, de azért néha jól esne, ha elhívnának. :oops:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:bizony változnak a dolgok, a barátok köre is változik.Szerintem ők érzik úgy, hogy más vagy és feltételezik, hogy a Szandi miatt úgysem tudnátok elmenni!!!!! :roll: :?

Na azt én sem bírnám cérnával, ha nem tudnék éjjel aludni, így is csinálok magamnak nem alvós órákat!!!! :oops: :?
Tegnap meg tegnap előtt tudtam pihenni ebéd után, mikor a manókat lenyomtuk.Azért fárasztó, mert minden nap főzök, meg az a rengeteg mosogatni való :roll: :lol: , de nem panaszkodom, mert a manók legalább nem lógnak rajtam egész nap..............bár tegnap Zsombi bömbizett, erre Szoni felébredt a délutáni szunyából és lett 2 extra nyűgös gyerekem , akiknek csakis én voltam jó!!!!! 8) :lol: De ez kivételes helyzet volt!!!! :wink:
Ma lesz tűzoltó verseny a Művészetek Palotájának a parkolójában, szerintem kimegyünk , megnézzük.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Edit:majd jelentkezz, ha már levegőhöz jutsz :wink: , ha csak holnap jöttök akkor holnap! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt!

Andi: tegnap elfelejtettem írni, mennyire szépek a manók. Marcinak olyan angyali arcocskája van a képeken (Flóra is nagyon szép!), de jól látom, hogy nem igazán hasonlítanak egymásra?
Végül ebédeltek tegnap?
Néha a Szandira is rájön, hogy bármit adok neki az nem kell. Nálunk most a sajtos ropi a menő, állandóan dugdosom előle, mert csak azt akar enni.

Márti: akkor mára is meg van a programotok, biztos nagyon jó lesz a verseny.
Olyan fura, amióta a Roland tűzoltó, ahányszor meghallok egy szirénát, mindig arra gondolok, vajon ő is ott van az autón?!

Tegnap este beszaladtunk anyóshoz, mielőtt jöttünk el, megint megjegyezte, hogy azért még kínáljam meg a Szandit valamivel este.
Most nem bírtam és visszaszóltam, persze egyből védekezett, hogy ő nem úgy gondolja, meg hogy nézzem el neki, hogy ilyeneket mond. De miért mindig én legyek megértő?! Mindegy előbb utóbb csak abba hagyja, bár tudom, akkor jön valami más, amibe beleköthet.
Szegény Ferkó meg is jegyezte, hogy nem igaz, hogy nem bírjuk ki, hogy ne vitázzunk valamin. De nem én szoktam kezdeni, én csak folytatom.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok lányok!

Jöttem egy kicsit elbúcsúzni,mert nemsokára indulunk a balcsira.
Az itthon maradóknak is egy kis kikapcsolódást,pihenést kívánok.Vigyázatok magatokra,főleg a kismamáink,mert a jövő héten nagyon-nagyon meleg lesz.

Mindenkinek sok-sok puszi!!!!!

Ha tudok,azért lentről is jelentkezem /gondolom most nagyon megijedtetek :lol: /
bibolya

Sziasztok!

Edith nevében írok, megkért, hogy szóljak nektek, pár napig nem tud jönni, mert lekapcsolták netjüket, amíg leirtják a vírusokat a számítógépükről. Ahogy lehet, jelentkezik. :D

Szép napot mindenkinek!

Meli és Tücsök
Kép
komine
Külföld

Meli:köszi az infót bár nem valami jó hír!!!!
Lassan már senki sem ír!!!!! :?

Jó volt a tűzoltóverseny, nem semmi feladatok voltak, többek között egy 80 kg-os bábúval kellett rohangálni és ettől a Zsombi nagyon parázott :shock: :shock: :shock: , elkezdett mindíg sírni mikor próbálták felnyalábolni azt a nehét emberszerű dolgot!!!!A végére már egészen megszokta, mondtuk neki, hogy csak játék, hogy bírkóznak a bácsik, nem is értem miért volt annyira rémisztő neki!!!! :roll: 8)
Aztán jókat rohangáltak a Művészetek palotájánál, annyira szépen megvan csinálva, mi régen ott laktunk a Nemzetivel szemben, mikor a Szoni pici volt imádtam arra sétálni, az a jó kis Dunai levegő 8) ,most is annyira jól esett!!!!!Így mikor jöttünk haza a kiskrapek mély álomba zuhant és csak 2 és fél óra múlva ébredt, nemrég, most ebédelt!!!!! :wink:

Ja és ma vettem fel először a terhes farmer gatyómat, Szoni megcsodálta a pocimat :lol: , remélem már a kistesó látszik és nem csak úgy hízom mint egy kis(nagy)malac!!!!! :oops: :? :shock:
Jók még a gatyáim , csak ha ülök, akkor hosszú távon nem kényelmesek. :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Hazaértünk, de nem olvastam még vissza. Holnap jövök, de most hulla vagyok!

Jó éjt!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Márti!

Rolandnak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Andi
Kép
zsandi

Edit!
Mesélj!

Andi
Kép
zsandi

Zsandi:köszi, majd átadom ma melózik.De tegnap sütött 2 túrótortát az egyiket bevitte a másikat meg MI faltuk fel!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Edit:üdv újra otthon!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Rolandnak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Köszi Zsuzsi,átadom!!!! :lol:
Látom ma mindenki ilyen "bőbeszédű" :shock: , akkor nem töröm meg a sort :mrgreen: !!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Barbikám:nem tudom , hogy haza jöttetek-e már???!!!! :roll:
De nagyon boldog szülinapot kívánok neked kis családom nevében!!!!!! :wink:
Kép

Kép

Julcsikám:nektek meg boldog házassági évfordulót mára és egész hétre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

ROLANDNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

BARBI TÉGED MEG ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!

Kép

Meli,
most néztem a vonalzódat,hogy a kislányod ugyan akkor született,mint az én kislányom! :wink:

Már előre félek a héttől.Nem tudom hogyan fogjuk bírni ezt a hőséget!

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Rolandnak én is boldog névnapot kívánok, Julcsiéknak boldog házassági évfordulót, Barbinak pedig boldog születésnapot :)

Mi sajnos nem vagyunk jól, Katának szombat reggel (de lehet péntek este) óta megy a hasa, sajnos nem kicsit :( A legnagyobb baj még sem ez, hanem hogy hiába tesszük tisztába azonnal, teljesen kicsípte a fenekét, de annyira hogy nincs rajta bőr, és ülni sem tud :( Tegnap elmentünk az ügyeletes patikába, vettem neki neogranormont, de a folyamatos kakilás miatt még nemigen javult. Szombaton ráadásul egész nap lázas volt (ill akkor lett lázas, amikor épp odaértünk az ikeába) Igaz akkor még azt hittem hogy a foga, mert nem volt vészes (37,8) így kapott panadolt, és ottmaradtunk az ikeában. Meg is evett egy gyerekmenüt teljesen (leves, csirkecomb, krumplipüré) utána még bevágta az ingyen bébiételt is. Étvágyával egyébként nincs gond, inni is szépen iszik.

Megyek, lassan indulunk az orvoshoz.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Barbi, nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kép

Julcsi, Árpi nektek meg boldog házassági évfordulót!

Zsu: szegény Kata, remélem semmi komoly baj, csak talán tényleg a foga jön.
Amikor a Szandinak kicsípte a fenekét a kaki, nekünk használt a neogranormonos kenőcs, + én vettem ilyen popsi törlőt is, mert a többitől üvöltött.
Szerintem, ilyen melegben nyugodtan meztelenkedhet is, az is segít. (persze van veszélye, főleg, ha ennyire megy a hasa)

Látom megint nincs sok mondani valótok.

Mi tegnap anyósnál voltunk, a Szandi hatalmasat pancsizott a kismedencében.
Vettem neki egy kismotort, gondoltam hátha tud vele menni, de egyenlőre csak tologatja. Meg vettem egy játék bevásárló kocsit, ez nagyon bejött neki.

Nekem megint fáj a torkom, de tudom mitől. Úgy látszik, nem bírom a légkondit, tegnap a kocsiban is ment és itthon is. Előre félek mi lesz ebben a melegben, muszáj lesz bekapcsolni.

Később folytatom, a Szandi most ébredt fel.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsu:jobbulást Katának!!!! :?

Zsuzsi:neked is jobbulást!!!!! :? Én alapból nem szeretem a légkondit, tessék megkövezni érte!!!!! :wink:
Zsombi már nagyon ügyesen motorozik, amit neki vettünk még kicsit nagy..... jó leér a lába, de nem annyira magabiztos rajta, a Szonié ami volt, na azzal száguldozik!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Barbi!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Zsu!
Gyors gyógyulást kívánok Katicának. Orvosnak megmutatod? Vagy tuti, hogy a foga?

Zsuzsi!
Remélem azért nem leszel beteg. Sajna tényleg sokan nem bírják a klímát, vigyázni kell vele.
Én is éreztem kicsit a torkom tegnap, mert én meg a hideg innivalót nem bírom. Egy pohár után rögtön fáj kicsit a torkom. Így nem is iszom behűtött dolgokat, csak nagyon módjával.

Andi
Kép
zsandi

Zsu! Ja, most látom, hogy viszed orvoshoz. :oops: Akkor kérdés visszavonva. :roll:

Zsuzsi!
Kicsit irigykedem a nagy pancsizásért, mi tegnap megint voltunk anyósoméknál, de Marci nem hajlandó belejönni a medencébe. Flóra most már lubickolt kicsit, élvezte is, de Marci üvölt tőle. Jó kis balatoni gyerekek lesznek.

Én is gondolkodom a kismotoron, mert a bébitaxi nagy mulatság volt, de elég széles, így nem tudnak olyan jól menni vele. Kismotorból is úgy tudom, hogy van több méret, majd tesztvezetést tartunk előtte. :wink:

Andi
Kép
zsandi

A gyerekek tegnap is ma is pancsiztak, a jómultkor is csak óvatosan lehetett belecsalogatni a Zsombit, vagyis a fokozatosságra szavazott :wink: , de utána imádta, tegnap is kicsit belelógatta a lábát, kicsit lóbálták ki-be aztán már egyedül akart sétálni :shock: és vagánykodott, nem akarta, hogy bárki is megfogja!!!!! :shock: :P

Zsandi:a tesztvezetés bizony jó ötlet, mert nagyon sokféle van!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Marci szerintem azért is fél a víztől, mert anyósomék medencéje azért elég nagy vízfelület, meg mély is. Mármint a gyerekek simán elmerülnének benne. Így csak úszógumival mehetnek bele, az meg ugye eleve új. Egyébként az látszik, hogy a kicsi fiamnak csak itthon ilyen nagy a mellénye, amúgy meg eléggé beszari. Flóra sokkal merészebb, bátrabb ismeretlen helyzetben.

Szombaton itthon pancsoltunk velük, a homokozó egyik felébe tettünk vizet. Flóra jól elüldögélt, pancsizott benne, Marci meg be-ki-be-ki, ezt játszotta. Közben futott egy-két kört, néha belefetrengett a homokba csurom vizesen, aztán jött vissza. Nem az az egyhelyben ülő típus. :roll:

Kép Kép Kép Kép Kép

Most jutott eszembe, hogy akartam szólni, hogy mekkora baromságot írtam a múltkor. Mondtam, hogy úgy emlékszem, hogy a védőnőnk azt tanácsolta, hogy a tej bevezetése fokozatosan történjen majd, és először kicsi tej+tápszer. Nos, volt itt a múlt héten, és rákérdeztem. (Bár még nem térünk át, de gondoltam megkérdezem Edith miatt is.) Ő is úgy javasolta, hogy egyik étkezésre tej, másikra tápszer, de eleinte a tej legyen csak max. 1 deci, és KÜLÖN utána még tápszer, amennyi kell. Szóval nem összekotyvasztani a kettőt. Na, gondoltam leírom a félrevezetések elkerülése végett. :roll:

Andi
Kép
zsandi

Edit, milyen volt a nyaralás? Hogy éreztétek magatokat? Képek készültek?

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!!!!

Eloszor is mindenkiek nagyon koszonom a kedves koszonteseket!!!!!
Olyan meghato volt visszaolvasni !!! :D
Minden hazassagi evfordulosnak minden szepet es jot kivanok en is!!!!

ROLANDNAK NAGYON BOLDOG NEVNAPOT!!!!!!!Remelem ma kicsit tudtok unnepelni Marti!!!Nagyon cuki kepeket kuldtel ismet!!!!Mekkorara nottek a gyerkocok,es gyonyoruek!!!!!Julcsiek lanykai is annyira edesek!!!!Latszik nagyon jol ereztetek magatokat egyutt!!! :D :D A terhes naci biztosan jol all,es szerintem nyugodtan viseld azt,pocsek erzes lehet szuk nacikban raadasul meg meleg is van.Gyereksereg akkor lassan hazamegy?Csodallak ezert a sok fozesert.En bizony inkabb a gyerekekkel valo jatekot valasztanam a fozes helyett :oops: Multkor olyan muffin-t sutottem hogy inkabb sos volt mint edes,es ugy beleragadt a papirba hogy onnan kellett szo szerint kiragni.....+lekvart ettunk hozza :oops: :roll:

Andi!!!
Nagyon edesek a gyerekek!!!Annyira jot rohogtem a torteneten,es ahogy teljes atszellemultseggel tologatjak a babakocsikat.... :lol:
Mi ujsag Veletek?Mostanaban eleg keveset irtal,nagyon hianyoltalak is magamban!!

Ibolya!!!
Jo nyaralast Nektek!!!Azt hiszem melegben nem lesz hianyotok,de az nagyon jo tud lenni ilyenkor!!!Bocsi hogy megkerdezem :oops: Csak azert teszem,mert szerintem en vagyok a legidosebb tag itt a topicban,(37)es Te mar olyan sokszor utaltal a korodra hogy kivancsiva tettel :wink:Hatha egyidosek vagyunk?

Zsuzsi!!!
En az autoban mindenkeppen legkondi pari vagyok,foleg hosszu utakon.Neha most is ugy ereztem megsulok a kocsiban(a mi autonkban nincs,es mivel tobb mint 150000 km-t mentunk vele mar nincs ertelme beletetetni.Szoval az ember levezet 1000 km-t melegben,es idonkent leizzadva megall,majd bemegy az agyonlegkondicionalt benzinkutakhoz....Na igy is jol meg lehet fazni.
Es nyitott ablakokkal az autopalyan sem jo.Egyreszt beszivjuk a sok fustot,masreszt olyan huzat van,es vegul meg egymas hangjat sem halljuk.Mindegy,jo megoldas lehet hogy nincs is,es mi azert igy is nagyon szeretjuk ezt a kocsit.

Evi!!!!

Olyan vicces voltal Samu ,,hurkas''vegtagjait illetoen :lol: Marminthogy irtad,majd megprobalsz olyan kepet kuldeni ahol latszik milyen kis vaskos.Csak az jutott eszembe,mi felnottek mennyire probaljuk titkolni ilyen tipusu ,,gyenge pontjainkat''szegeny gyerkocok meg mit sem sejtenek ezekrol :lol:
Aldott gyerekkor,amikor az ember meg ugy erzi jol magat a boreben ahogy van....Mostmar tenyleg kivancsiva tettel,mert bevallom nekem Samu nem tunt igazan vaskosnak,inkabb olyan ,,pont jonak''lattam Ot mindig.De tenyleg jo poen volt :wink:
Neketek is nagyon jo nyaralast es pihenest kivanok,nagyon Rad fer ennyi munka utan!!!!

Barbikam!!!

ISTEN ELTESSEN NAGYON SOKAIG!!!!
Remelem jol erzitek magatokat,es mostmar jokat lehet furodni is.
Nem emlekszem pontosan mikor jottok haza,de biztosan jelentkezel ha mar itthon vagytok..

Zsu!!!
Sajnalom szegeny kicsiket!!Sajnos ez lehet hogy megint valami virus?Nem tudom gyerekek hasznalhatjak-e de a Pantenol krem nagyon jo tud lenni,es a First is.Remelem hamarosan meggyogyul,addig is gyogypuszik... :(

Timi!!!
Akartam Neked irni hogy az en nagybatyam nagyon jo orr-ful gegesz.Oszt.vez.foorvos volt a BM-ben.Most ment nyugdijba,de azt hiszem kicsiket dolgozik meg valamelyik Pesti korhazban.Az egesz csalad hozza rohan van valami ful gond,es sok zenesz baratot operalt es gyogyitott meg.Csak eszembe jutott,mert mostmar talan Pest kozelebb van nektek ha barmi surgos gond lenne.
Kulonben milyen a haz es az uj elet?Ismersz mar valakiket az uj helyen??

Mi tegnap erkeztunk haza du.Most ,,csak''Salzburgbol vezettem hazaig,mert elozo nap csak du.tudtunk elindulni Bern-bol.Igy csak Salzburgig mentunk es ott aludtunk.Igy kevesbe volt faraszto az uazas is.Aztan en hulye tegnap meg lenyirtam a fuvet a kert nagyreszeben.Ma fejeztem be.(400 negyszogol)Meg kicsit gyakoroltam is,majd keso este bementem Denesert a varosba,mert szegenykemnek meg este 8-tol volt egy probaja.

Most meg en is gyakorolok stb.(A kezemnek mondjuk nem tett tul jot ez a kis funyiras,ilyenkor olyan furcs erzes,pedig imadom csinalni)Denesnek 7-tol megint probaja van,deeeeeee este 1/411-tol megyunk moziba.Ne nezzetek minket hulyenek,de imadjuk a Harry Potter-t es bizony ezt most meg is nezzuk!!! :lol:
Alig varjuk!!!!Hiaba csak nem tudunk felnoni...... :oops:

Na,regenyirast befejeztem,dehat most ugyis olyan kevesen irogatunk,csutortokon meg megint elutazunk ugyhogy nem leszek egy par napig.

Puszi mindenkinek:Iza
rillisz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?