Sziasztok!
Kispotyka nagyon nyűgös ebben a melegben! És én is!!!!
Ez már undorító! Jó hogy legalább nem most szülök.
Noémi - Köszönöm a bókot Potykamanóci nevében, és a gratulációt! ha aktuális még a kérdésed szerintem a bemutatkozó látogatásra vigyél pénzt, egy ismerősöm ment másik dokihoz mint ahova tartozik, szintén kijárás miatt, és vitt lovettát és bár a doktorbácsi már eléggé tele van, és nem nagyon vállal új beteget de így elvállalta! Egyébként rendes, mert első pár alkalommal minden kimenetelkor 5000-et adtak kérdezés nélkül, aztán a dokibá mondta hogy 2000-ért szokott ám kijárni, elég lesz ám annyi! Nnnna, ilyen rendes emberekkel is lehet találkozni.
Kit szemeltetek ki
magánban is írhatod ha ide nem szeretnéd. Szerintem is fontos gyermekügyben, hogy kimenjen az orvos házhoz. Egyelőre mi is maradtunk a körzet szerinti dokinál, de elég csalódottak voltunk, már két rossz pontot is begyüjtött.
Talán adunk még egy esélyt, aztán lehet hogy váltani fogunk. Pedig ajánlgattak egy nagyon jót, de ezt most elpuskáztuk egyelőre.
Szerintetek ha szülést követően először megy haza az ember a babával, ugye a háziorvos köteles kimenni. De olyankor kellene fizetni, mert mi aztán annyira bambák voltunk, hogy el is felejtettük a nagy izgalomban megkérdezni, hogy mivel tartozunk,
lehet, hogy ezért is volt legközelebb olyan amilyen?
Melissza - szia itt a topikban is!!!!
Mizujs Veletek? Hogy bírod ezt a hőséget a nagy pocival?