Sziasztok!
Úgy néz ki meg akar jönni Piri, tegnap is barnázgattam, és ma is.
nagyon kevés alkalommal örülök neki, lehet még meg is ünneplem egy fagyival.
Kacika!
Az a lényeg, hogy elnézve Peti fényképeit, már ismét a régi vigyori, eleven tűzgolyó.
Nem rég sétáltunk a Duna partján és ott ment egy hasonló korú kisgyerek az apjával, combtőig gipsszel a lábán. Sajnálkoztam magamban, hogy sezgények, erre a gyerek egyhatalmasat dobbantott a lábával, és mintha csikket nyomott volna el, még csinosan csavart is rajta egyet. Hát egy bogarat nyírt ki, az apja meg csak dermedve kérdezgette, hogy ezt minek csinálta, most már az a bogár nem él... na ekkortól már láttam, hogy a gyerek vajon hogyan törhette el a lábát, biztosan nem képeskönyv nézegetés közben.
Luca!
Össze is fog jönni, idő kérdése. 38/39 éves vagy ha elsőre jött a másik baba, most is jönni fog.
Még azért van időd, ha nem is egy szekérderéknyi, de van.
Jó fejek lehetnek a lányaid. Csak lassan már ők is nők. Egyszer majd találtok egy táblát, hogy moziba mentetek, finoman odatéve két mozijeggyel.
Aranyosak, ahogy figyelmeztettek, hogy külön ágyban nem fogan meg a bébi! Bizony ők már nagyok. És az is nagyszerű, hogy így kijönnak a pároddal, ennek nagyon örülj!!!
Sógornődnek valszeg nincs két lánya. Ne izgulj oka van, hogy miért nem akkor jött a baba, visszagondolva meglátod. Én is nagyon számoltam az elsőnél, hogy ekkora lenne, most születne stb. aztán utólag kiderült, hogy pl. nem kaptam volna annyi GYEDet, nem kerültem volna át másik melóhelyre, aztán egy harmadikra, és nem tanultam volna meg feladatfinaszírozni, amivel sokkal piacképtelenebb lennék, ha vissza kell mennem dolgozni.
Kislibus!
Furi egy család lehettek.
Én erőltetés címen eddig még olyanokat láttam, hogy egy gyereknek erőlettek 150 szakkört, amikor nyúlt a kis bele, a sportot, holott zenélni szeretett vagy fordítva, babaúszást, holott félt a víztől. Ezekre nagyon kell vigyázni, hogy meddig lehet/kell elmenni, mert ugye van a lusta disznó gyerek, és van a szorgalmas, mindhez máshogyan kell hozzáállni. A háttérben azonban mindig a szülő bizonyítási vagy megfelelési kényszere áll. Kofa IQ-ja kb 150 vagy több. Az enyém átlagos. Mi nagyon vigyázni fogunk, hogy a gyerekinknél, az legyen a fő szempont, hogy boldogok legyenek, és ha 82 IQ-val, akkor annyival. Az egyedüli elvárás, hogy az iskolába feccöljenek energiát, az ötöshöz is, de ha csak 3-as lesz, de látjuk benne a tanulást, akkor annyi pont.
Én most első kigondolásra úgy vélem a néptánc jó lenne a pipinek, mert mozog, közösségben van, vannak kemény szabályok, és még a hallását is használja. Persze lehet, hogy nem jön be, akkor hagyjuk.
Én sem és Kofa sem sportoltunk, de nem vagyunk kevesebbek. Én énekeltem, de mást nem tudok felmutatni, de asszem nem is ez a lényeg.
Biztosan bátorítani fogom, ha valamit látok, hogy kedvel, de semmit nem fogok erőltetni, csak mert a családban hagyomány, vagy mert minden gyerek csinálja az osztályban. És szerintem az is kielígítő, ha egész délután csak a játszótéren rohangál, vagy itthon sütkérezik.
Ppetike!
Örülök, hogy minden rendben, az émelygés csak jó, és várjuk az aug. 9-ét! Minden rendben lesz.
Zsuzsu!
Hát Kinga gyomra sem egyszerű, nála a tejtermékekkel kell vigyázni. Ekcémás is, de állandóan megy a hasa. ondjuk ilyen puffadós gondjai sztem nincsenek. Meg a kalács mehet vajjal sajttal is, és akkor utóbbiakat eszi jobban nem? Vagy csak az én lányom hagyja meg a kenyeret, és eszi meg a katonákról előbb a szalámit, aztán a sajtot, aztán csipog, hogy mi van már? Mondjuk meg kell ennie a kenyeret is, mert genyó anyó vagyok.
Ugye, hogy jó mdszer????
Hát szegény anyósodnak nem lehet egyszerű elfogadni, hogy már a második férfit veszíti el.
Minden tiszteletem, és sok erőt az újrakezdéshez!
Pil!
Ide válaszolok. Most már sem az elaltatással, sem az éjszakákkal nincsen gond. Nem tudom hogyan lett jó alvó, ha tudnám a titkot mondanám.
Örülök, hogy a férjed műtétje jól sikerült. Mielőbbi gyógyulást neki!
Csajok!
Itt a kis városkánkban is nyílt egy Ázsia Center.
Velünk szemben. Tegnap bekolbászoltam Kingával, és totál ledöbbentem. Egyrészt minden van (azaz harisnyakötőt akartam venni, no az nem volt, vagy ha volt is, szegény eladó nem értette mit akarok) másrészt vannak tényleg nagyon szuper ruhák. Kingára is láttam, de a szexi fehérneműtől kezdve (ott is a low endtől a jó minőségűig, a csicsástól a szép ízlésesig) minden. Úgyhogy most tök háppi vagyok, mert itt sokkal olcsóbb minden, mint Pesten, itt van 100 méterre. Amúgy a ltp-nek még ez is nagy előnye, hogy velünk szemben van A TÉR, ott van a gyerekdoki, felnőtt doki, több gyümölcsös, játékbolt, ABC, fehérnemű bolt, táskás, szoli (én nem járok, de van), fodrász, kozminéni, DM, Rossmann, CIB, és most már még az Ázzia Center is.
Hát bevallom, hogy nem csak márkás boltokban vásárolok, mert nem mindenhol érzem, hogy jobb, másrészt sokkal drágább. Oké van egy-két dolog, de azért, van amiért befigyelek az ócsóbba. És a csipkés bodyról jut eszembe, tök szépet láttam.
A másik, hogy most kezdem vadászni az e-bayen a jövő nyári culákat, mi onnan szoktunk sokat beszerezni Kingának.
Mindenkinek szép napot!