Sziasztok!!!!
Eloszor is mindenkiek nagyon koszonom a kedves koszonteseket!!!!!
Olyan meghato volt visszaolvasni !!!
Minden hazassagi evfordulosnak minden szepet es jot kivanok en is!!!!
ROLANDNAK NAGYON BOLDOG NEVNAPOT!!!!!!!Remelem ma kicsit tudtok unnepelni Marti!!!Nagyon cuki kepeket kuldtel ismet!!!!Mekkorara nottek a gyerkocok,es gyonyoruek!!!!!Julcsiek lanykai is annyira edesek!!!!Latszik nagyon jol ereztetek magatokat egyutt!!!
A terhes naci biztosan jol all,es szerintem nyugodtan viseld azt,pocsek erzes lehet szuk nacikban raadasul meg meleg is van.Gyereksereg akkor lassan hazamegy?Csodallak ezert a sok fozesert.En bizony inkabb a gyerekekkel valo jatekot valasztanam a fozes helyett
Multkor olyan muffin-t sutottem hogy inkabb sos volt mint edes,es ugy beleragadt a papirba hogy onnan kellett szo szerint kiragni.....+lekvart ettunk hozza
Andi!!!
Nagyon edesek a gyerekek!!!Annyira jot rohogtem a torteneten,es ahogy teljes atszellemultseggel tologatjak a babakocsikat....
Mi ujsag Veletek?Mostanaban eleg keveset irtal,nagyon hianyoltalak is magamban!!
Ibolya!!!
Jo nyaralast Nektek!!!Azt hiszem melegben nem lesz hianyotok,de az nagyon jo tud lenni ilyenkor!!!Bocsi hogy megkerdezem
Csak azert teszem,mert szerintem en vagyok a legidosebb tag itt a topicban,(37)es Te mar olyan sokszor utaltal a korodra hogy kivancsiva tettel
Hatha egyidosek vagyunk?
Zsuzsi!!!
En az autoban mindenkeppen legkondi pari vagyok,foleg hosszu utakon.Neha most is ugy ereztem megsulok a kocsiban(a mi autonkban nincs,es mivel tobb mint 150000 km-t mentunk vele mar nincs ertelme beletetetni.Szoval az ember levezet 1000 km-t melegben,es idonkent leizzadva megall,majd bemegy az agyonlegkondicionalt benzinkutakhoz....Na igy is jol meg lehet fazni.
Es nyitott ablakokkal az autopalyan sem jo.Egyreszt beszivjuk a sok fustot,masreszt olyan huzat van,es vegul meg egymas hangjat sem halljuk.Mindegy,jo megoldas lehet hogy nincs is,es mi azert igy is nagyon szeretjuk ezt a kocsit.
Evi!!!!
Olyan vicces voltal Samu ,,hurkas''vegtagjait illetoen
Marminthogy irtad,majd megprobalsz olyan kepet kuldeni ahol latszik milyen kis vaskos.Csak az jutott eszembe,mi felnottek mennyire probaljuk titkolni ilyen tipusu ,,gyenge pontjainkat''szegeny gyerkocok meg mit sem sejtenek ezekrol
Aldott gyerekkor,amikor az ember meg ugy erzi jol magat a boreben ahogy van....Mostmar tenyleg kivancsiva tettel,mert bevallom nekem Samu nem tunt igazan vaskosnak,inkabb olyan ,,pont jonak''lattam Ot mindig.De tenyleg jo poen volt
Neketek is nagyon jo nyaralast es pihenest kivanok,nagyon Rad fer ennyi munka utan!!!!
Barbikam!!!
ISTEN ELTESSEN NAGYON SOKAIG!!!!
Remelem jol erzitek magatokat,es mostmar jokat lehet furodni is.
Nem emlekszem pontosan mikor jottok haza,de biztosan jelentkezel ha mar itthon vagytok..
Zsu!!!
Sajnalom szegeny kicsiket!!Sajnos ez lehet hogy megint valami virus?Nem tudom gyerekek hasznalhatjak-e de a Pantenol krem nagyon jo tud lenni,es a First is.Remelem hamarosan meggyogyul,addig is gyogypuszik...
Timi!!!
Akartam Neked irni hogy az en nagybatyam nagyon jo orr-ful gegesz.Oszt.vez.foorvos volt a BM-ben.Most ment nyugdijba,de azt hiszem kicsiket dolgozik meg valamelyik Pesti korhazban.Az egesz csalad hozza rohan van valami ful gond,es sok zenesz baratot operalt es gyogyitott meg.Csak eszembe jutott,mert mostmar talan Pest kozelebb van nektek ha barmi surgos gond lenne.
Kulonben milyen a haz es az uj elet?Ismersz mar valakiket az uj helyen??
Mi tegnap erkeztunk haza du.Most ,,csak''Salzburgbol vezettem hazaig,mert elozo nap csak du.tudtunk elindulni Bern-bol.Igy csak Salzburgig mentunk es ott aludtunk.Igy kevesbe volt faraszto az uazas is.Aztan en hulye tegnap meg lenyirtam a fuvet a kert nagyreszeben.Ma fejeztem be.(400 negyszogol)Meg kicsit gyakoroltam is,majd keso este bementem Denesert a varosba,mert szegenykemnek meg este 8-tol volt egy probaja.
Most meg en is gyakorolok stb.(A kezemnek mondjuk nem tett tul jot ez a kis funyiras,ilyenkor olyan furcs erzes,pedig imadom csinalni)Denesnek 7-tol megint probaja van,deeeeeee este 1/411-tol megyunk moziba.Ne nezzetek minket hulyenek,de imadjuk a Harry Potter-t es bizony ezt most meg is nezzuk!!!
Alig varjuk!!!!Hiaba csak nem tudunk felnoni......
Na,regenyirast befejeztem,dehat most ugyis olyan kevesen irogatunk,csutortokon meg megint elutazunk ugyhogy nem leszek egy par napig.
Puszi mindenkinek:Iza