Szisz,
nekem is több a hüvelyváladék, sõt pár napja sokkal több, és adagokban érkezik. Azt olvastam valahol, hogy úgy három havonta szokás kenettenyésztést csinálni a kismamáknál. Nem tudom, hogy ez mennyire általános, nekem a legelején csináltak, de azóta nem, lehet, hogy azért kérek majd.
Egyébként én ugyanígy vagyok a narancsbõr elleni krémemmel, karácsony elõtt vettem, mert le volt árazva (nekem sajnos már van narancsbõr a fenekemen), és most nem tudom, hogy merjem-e használni.
Köszi a keményedésrõl az infot, nekem szerencsére általában csak naponta egyszer jelentkezik, de kettõnél több sosincs (kopp-kopp-kopp), de szedem a magnéziumot, mert állítolag az jó rá. Meg kaptam ezt a progipótlót is.
Laura,
valahogy én is úgy érzem, hogy lányom lesz, de nem merek így rágondolni, mert mi van, ha fiú, és megsértõdik szegény, mert végig lányként gondolok rá.
Inkább próbálom végig babónak hívni.
Meme,
én sajnos (sajnos?) már most többet pihizek, ugyanis nincs állandó munkám, néha csinálok fordítást, amikor kapok, akkor viszont görnyedek a gép elõtt napestig.
Viszont legalább itthon vagyok, szóval van jó oldala is.
Azt nem is írtam, hogy azt hiszem végre éreztem, hogy mozog a babó!
A kozmetikusnál voltam, és épp gyötört, ami valószínûleg nem tetszett a kismaszatnak, és mintha táncot járt volna odabent, ami enyhe csiklandozó és kapirgálós érzés volt. Nem tudom, tényleg õ volt-e, de pár napon belül kiderül, hogy érzem-e máskor is ugyanezt. A pár hetes topicban valaki azt írta, aki most múlt 13 hetes, hogy õ már most érzi.
Szép szélmentes napot!
Zsizsa