Tsóközönke Kismamik!!!
Judy:együttérzek veled,nekem is hiányzik Dani,ha nincs otthon.Olyan üres minden.Nálad ráadásul 2 manócska csicsereg,biztos nagy a csend,de most pihenj,amennyit csak tudsz,élvezd ki, kettecskén apával!Ha meg lesz a pici,akkor erre kevesebb időd marad
A főnökasszonyod viszont óriás jó fej volt,szerintem.
Heni:nagyon szép és csini Kismami vagy,és tényleg nem látszanak a kilók.Ha még fel is ugrik néhány,sztem alkati kérdés,hogy kinek hova,és ahogy nézem a képet,Neked is inkább pocid lesz. Nekem anno az a 25 kilo mindenhova ment,kicsit bálna méretű voltam.
Dzsémi:Hamarosan Te is hízol,de mivel hallottunk már olyat,hogy egy kismaminak 9 hónapig nem múlt el a hányinger,így nem mondok semmit.Remélem tőled hamarosan távozik,de olvastam,mindenki ezzel nyugtat.
Utónevek:nem irigyellek,mert annyi név van,némelyik elég furcsa,élen a szappanopera hősök neveivel
,nehezen tudnék választani,ha nem lenne meg a tervezett babánk neve (nevei).
Niki:ugyan Veled még nem találkoztam,de gyönyörű menyasszony voltál,és egyáltalán nem baj,hogy nem a fehér színt választottad.Egyedi és csinos voltál,és ez a lényeg.
A babakocsi pedig nagyon klassz,és tényleg jó vétel volt,kár lett volna kihagyni.
Pelenkázó+ágy:nekünk anno külön volt,de az ágy végében volt a pelenkázó.Jól működött.Később ágyacska heverővé alakít,a pelenkázóból meg polcos szekrényt csináltunk.