Sziasztok!
Végre ideértem!
Próbáltam ám többször is jönni, de valami mindig közbejött, nálunk folyamatosan zajlik az élet. :p
Voltunk egy 3 napos víkenden Hegykőn, ami szuper volt. Lányok ez a Nyugat Magyarország egy egészen más világ. Kőszeg, Sopron gyönyörű városok, de még a falvak is olyan TISZTÁK és hangulatosak! Hogyha nem kötne ide bennünket ennyi szál, nagyon szívesen odaköltöznék!
A számítógépünk vinchestere döglődött, most is csoda, hogy megy, mert a szerelő szerint már meghalt a vinyó! Képet sem tudok feltenni, mert mindent lementettek CD-re.
Időközben nekiálltunk festeni, aminek nagyon örülök, mert minden szép lesz, de a pakolászást/takarítást 4 gyerkőc mellett, háááát kihagynám!
A 40 °-ot nagyon nehezen viseltük, a legrosszabb az volt, hogy nem volt vége, még este sem lehetett pihenni, hogy az ember regenerálódjon. Ráadásul a kicsiknek teljesen felborult a napirendje, alig-és össze-vissza aludtak. Sokszor nem tudtam eldönteni miért nyűgös Noémi, a foga-, a meleg -, vagy a mászástanulás miatt! Örülök, hogy már csak 33 ° van, már ez is felüdülés, hiszen a lakásban legalább elfogadható a hőmérséklet.
Noémim azóta is rosszul alszik. Van, hogy délelőtt alszik egy jót (de van amikor csak fél órát) és koradélután egyet, ilyenkor már leesik a feje a 7 órai fürdetésre.
Fogacskánk még nincs, bár már látoma csíkot! :d Mászni sem mászik még a csajszi, bár mindenhová eljut kúszva-mászva-pörögve. Akis butuskám, ügyesen megtanult négykézláb állni; de nem előre lépegetni tanul, hanem mindjárt állni akar, így kinyújtja a lábacskáit feszesen, pópója kinyomja és így "áll" . Kúszni viszont ügyesen kúszik, mint valami kis Fóka, dugja előre a fejét, majd utána "ugrik", nagyon cuki!
Már sokféle gyümölcsöt kóstolgatunk, vannak kedvencek is amiből nagyobb mennyiséget is bekajál, de igazából még nem szeretném a szopit kiváltani, ezért a tízórai szopi után kóstolgatunk, majd a 7. hónaptól adok neki főzeléket is. Továbbra is az alapanyagok beszerzésével van bajom, sajnos nehezen jutok csak el a piacra. Pedig nagy örömömre nagyon szereti az általam készített ételeket és tegyük hozzá, az lényegesen olcsóbb is!
Egyébként nagyon édes érédeklődő kisbaba Noémi, és amit egyszerűűűűűen iiiiimádok, hogy folyton, folyton mosolyog! Augusztus végén, szept. elején lesz a keresztelő, Gigi lesz a keresztanyu, így aztán mindenképpen lesz neki egy kislánya is!
:)
Rolcsikám, szinte egyik pillanatról a másikra lett szobatiszta és hihetetlen módon éjszaka is! Nagyon édes dumája van, sokszor csak nézünk, milyen összefüggésekben lát már dolgokat és ezt el is mondja! Borzasztóan szereti a kishúgát, vigyázz rá, hogyha nyafog, ő az első aki odaér!
Szerencsére kifele jön a dackorszakból, de bizony neki is voltak komoly hisztirohamjai!
Soxor éreztem úgy, hogy na most megyek nyugdíjba
Vivien és Martin is jól vannak, mozgalmas nyaruk volt. Vivi már 7.-be, Martin 5.-be megy!
Augusztus végén utazunk Horvátországba, már nagyon várom!
Saxi, Mica! Gratulálok a kis pocaklakókhoz és nagyon jó egészséget, boldog pocakosodást kívánok nektek!!!!
:):):)
Mica, tényleg nem semmi, hogy pörögsz, de azért egy ici-picit visszább vehetnél most a kicsire való tekintettel?!
Melinda
olvastam milyen nehéz periódusban vagytok és szívből sajnálom! Ezidő szerint gondolom épp ott vannak Gigiék, próbáld kiönteni a szíved, sokszor egy jó beszélgetés is olyan jól esik!
Szerintem is nagyon-nagyon fontos lenne, hogy legalább egy kis időt együtt töltsetek kettesben Gáborral. Ilyenkor feltöltődnél, kiürülne a fejedből legalább egy kis időre a szokásos problémahalmaz és utána több türelmed lenne a gyerkőcökhöz is! Magamról tudom, amikor Rolcsi hiper hiszti volt, Noémi hasfájós + kamasz Vivi kialvatlan én, sokszor úgy éreztem SZÓSZERINT bekattanok. Akkoriban találtuk ki Tibivel, hogy hétvégente elmegyünk édes kettesben valahová (pl. Gyrost enni a Nyugatihoz
), ezt azóta is tartjuk és nagyon-nagyon szeretem, sokszor már alig várom hét közben!
Egyébként meg igyekeztem pihenni, amikor csak hagytak! Olvasgattam, lefekvéskor bármilyen fáradt voltam, nagyon jól esett. Visszavettem a takarítási mizériából, egyszerűen kompromisszumot kötöttem magammal, hogy most a kicsik és velük ÉN vagyunk a fontosak, a kupi megvár!
Még valami: szerintem Marcika is egy kis örökmozgó manó, aki sok-sok foglalkozást igényel, nyilván nehéz lekötni őt a cicibubus Benivel a karjaidban, kérd meg anyudat, hogy vigyék el játszótérre, csak őt (biztos örülne annak is, ha kicsit csak VELE törődnek), vidd el játszóházba, ahol kitombolhatja magát, kiadhatja a gőzt, sokkal jobban bírnál vele és biztosan jobban is aludna, hiszen ő olyan jóalvó (én mindig irigyeltelek érte
). Összességében, törődj kicsit magaddal is, akkor velük is könnyebben tudsz bánni! Nagyon drukkolok, hogy rendeződjenek a problémák mielőbb!!!
A képeken meseszépek a fiúk, igazán büszke lehetsz rájuk!!!!!!!!!!!
:):)
Gigi, írok a hétvégével kapcsolatban! Remélem minden rendben veletek!
Pussz!
Györesz, gratula a lakáshoz, képeket kérünk!
Nem semmi Don Juan Norbika!
APával jól megvagytok??
Kata, gratulálok a szép eredményeidhez! Sajnálom, hogy apával még mindig nem rendeződött a helyzet, drukkolok, hogy mielőbb újra a régi (?) vag inkább új, de jobb legyen minden köztetek!!!!
Most mennem kell, így is egy regényt írtam!
Puszi nektek!
Évi