Szia Tündi!!
A cserepesen vettem a szandit. Az előző cipője tépőzáras, azt mindig kinyitja, így erre nagyon figyeltem. Nekem is nagyon tetszik, szeretem a szines dolgokat.
Voltunk ma dokinál, rákérdeztem a cumira is. Azt mondt a dokink, 2 éves korig engedélyezi, utánna már inkább ne.
Minden rendben van vele, 10,5 kg és 77,5 cm. A vizeletlelete szerint fehérvérsejt van a pisiben, de nem hiszek annak a labornak, ahol nem voltak képesek a vérmintát meghatározni. (alvadékos lett így nincs véreredményünk) A dokink szerint nincs ok aggódni, majd októberben viszünk a tanácsadásra pisit és ott a védőnő megnézi. Vérkép egyenlőre nem indokolt.
15 hónaposan két oltást kap, a kötelezőt (kanyaró+mumpsz..) és az ajánlott Neis Vac 3. oltását. Kicsit lehidaltam, mert ez az ajánlott szuri 6846 ft, míg az előző kettő együtt 4400ft volt. Azt nem mondta, h a beadásért kell-e fizetni.
Lazán besétált Ábel a szobába, amikor az előző anyuka kijött a babájával, a doki csak nevetett. nagyon megdicsérte, jólfejlett testileg-értelmileg egyaránt. Majd 15 hónaposan kell menni.
És óvatosan kaphat már forralt, lehűtött tehéntejet, de elfelejtettem megkérdezni hány %-osat.
Vettem egy cukkinit, Te hogyan csinálod belőle a főzeléket Gergőnek??????????
Ugyan nem vagyok orvos, de az jutott eszembe, h a tüneteid pánikbetegségre utalnak. Nekem is volt hasonló a vetélés után. Én felkerestem az ambullancián a körzeti pszihológust, kaptam nagyon enyhe gyógyszert. Nem szégyen ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maximálisan megértelek, nagyon nehéz helytállni, nem lehet felkészülni az anyaságra. Én is sok nehézséggel szembesülök, előfordul, h bőgök, sőt pár hete nagyon felhúztam magam és földhözcsaptam egy tányért. Az elmúlt 34,5 év alatt sosem tettem ilyet, de most jólesett. Utánna persze villámsebességgel porszívóztam. Bence nem szólt semmit csak megölelt.
EMBER vagy, nem gép.......
Gergő mikor megy bölcsibe???
nevelőapád?????????
VIgyázz nagyon magadra!!!!!!!!!!!!!!!