Jó reggelt!
Gratulálok én is Pil!
Vigyázzatok magatokra a kis nyolchetessel!
A rendetlenséggel meg ne törődj! Inkább te meg a kicsik legyetek rendben, mint a lakás!
Luca! Tudjuk mi, hogy mit érzel! Ilyenkor az ember mindenáron felelőst keres a történtekért. Azt kutatja, hogy ki volt a hibás! Én annak idején mindenkit vádoltam: én vagyok a hibás, mert sokat dolgoztam, nem, inkább a párom, mert veszekedett velem egyszer és a baba biztos megérezte, nem, mégis én, mert nem ettem egészségesen,ó én állat! egyszer még mekis hamburgert is ettem, pedig tudtam, hogy tele van mindenféle káros anyaggal, nem, mégis az orvos, miért nem ultrahangozott meg mindennap (
), nem , mégis én, mert mondta ő, hogy menjek el táppénzre, én meg nem mentem, vagyis akkor inkább a főnököm, mert félkarú óriás ő nélkülem,, mégis inkább én, mert elmentem a röntgen helyiség előtt, amikor röntgeneztek valakit, de inkább az emberek, mert szemetelnek, mert szennyezik a levegőt, a vizet és a baba is, mert miért adta fel ilyen könnyen, és én, és a kromoszómák, és én, és a kormány, a pártok, és én, a munkatársaim (akik nem is tudtak a terhességemről), és én, a tévé, a rádió, az internet, úgy egyáltalán az elektroszmog, én...a tartósító szerek...én...a stressz...én...a globális felmelegedés...én...az egész világ... HALLOD VILÁG! MIÉRT VETTED EL A KISBABÁMAT? NEM LÁTOD, HOGY MEGPUSZTULOK NÉLKÜLE? ÉS HA MÁR ELVETTED, MIÉRT NEM ADSZ HELYETTE MÁSIKAT!
A szövettan csak az egyik kicsi szereplője ennek az egész kriminek, aminek a végén nem lesz meg a tettes.
Juca! Mindkettő, de leírom priviben, nem akarok mást is untatni ezzel. Mastodynont szedek, ez egy homeopátiás készítmény, az orvos írta fel, mert csak receptre lehet kapni. Állítólag csökkenti a prolactin szintet és így segíti a peteérést és a terhesség megmaradását is. Én sem nagyon hiszek a homeopátiában, de most már olyan vagyok, mint a fuldokló, aki minden fűszálba belekapaszkodik, úgyhogy szedem.
Kofa informatikus ? Nálatok is vannak furcsaságok, mint nálunk? Például: a PC elveszítette hajdani formáját és most már egy komplexum, mindenféle kütyüvel hozzácsatlakoztatva, amiből én csak a sok zsinórt látom, és vasalni sem tudok a párom engedélye nélkül, mert nem mindegy, hogy mit húzok ki a konnektorból.
Mindkettőnknek van külön laptopja, mert szerinte ez így normális. Én az enyémet ha kétszer használtam, így inkább kölcsöadtam a volt férjemnek. Szerintem ha lesz gyerekünk, hamarabb lesz laptopja, mint biciklije.
Ha mondom, hogy hú de jó lenne elolvasni ezt a könyvet, vagy megnézni azt a filmet, a válasz: várj, mindjárt letöltöm neked.
Biztos bennem van a hiba, de én szeretek moziba járni, meg könyvesboltba, megvenni a könyvet, a kezembe fogni, lapozgatni. Vagy ha utazunk valahová, akkor neki internetről letöltött útvonalterve van, meg bekapcsolja a GPS-t én meg csak azért is a térképet használom.
Én szeretek ebben a rohanó világban néha egy kicsit lassítani és a régi jó dolgokhoz visszanyúlni
Mi van veled Kislibus? Hazajöttél már Nyíregyházáról?
Zsuzska! Te is régen jelentkeztél!