Sziasztok!
Gondolom, ti is kaptatok hírlevelet, hogy lesz Babanetes tali…én úgy mennék, de sajna a hónap végére igencsak szűkösek szoktak lenni a forrásaink.
Így meg főleg, hogy e hét végén ünnepelünk, jövő héten helyben lesz egy Skoda tali, két hét múlva meg Mezőhegyesen…
Nálunk a legújabb, hogy Peti mégsem fél a DVD lejátszótól, ma negyed órán keresztül nyomogatta rajta a gombokat, és rájött, hogy a tv-t is eléri, azt is kapcsolgatta egy kicsit.
(Ezt el is felejtettem elújságolni Ferinek, aki ma reggel megint elment Tatára dolgozni.)
Ezek a kódos dolgok igencsak érdekesek…nálunk Whiskas klubtagság van, ott a kódokért pontokat adnak, ezeket lehet beváltani. Régebben rendeltünk egy hátitáskát, azt meg is kaptuk, a legutóbb meg bögreszettet kértünk. Hát feltették a netre, hogy tudomásul vették, de csak nem akart megérkezni a csomag. Telefon egyszer…jó, küldik, megint nem jön…telefon még egyszer, küldik. Na a végén, harmadszori nekifutásra ért ide futárral, épen-egészségesen. Erre tegnap kaptunk egy grátiszt (amiről kiderült, hogy az lenne az, amit a reklamáció után postáztak), aminek pusztán annyi a bibije, hogy mindkét bögre törött fülű…
Reni, alvás nálam is dettó, a férjem mindig a szememre veti, hogy nekem legalább lehetőségem volna aludni…csak én nem tudok!!! ÁÁÁÁÁ.
Hm, küldjem a páromat pakolni? Ő ugyanis sok jót kis helyre is el tud cuccolni.
A menütervezet ínycsiklandozó!!!
Úgy látszik, nálatok most kezdődik az, ami lassan nálunk talán véget ér. Én sem mindig tudtam, hogy mi is Peti baja, de köztünk nagyon jól elvolt. Mindegy, újabban max. 2-szer kel, és csak mikor felkel, akkor veszem közénk (vagyis most csak magam mellé), ha hét előtt ébred a fiatalság.
Egyébként én inkább arra tippelnék, hogyha nincs fizikai oka az ébredésnek, hogy rosszat álmodnak. Mert észrevettem, hogy néha Peti is ficereg, mielőtt felsír…tehát nem kizár, hogy ez a gond nálunk, lehet, hogy nálatok is. És ebben tapasztalatom szerint nincs szerepe annak, hogy mennyire próbáltuk lefárasztani.
Én még sosem főztem lekvárt, de szerintem megérné…főleg, ha olcsón vagy ajándékba van a gyümölcs…
Meteor, anyukádnak mielőbbi felépülést. Egyébként Szegeden is pont az van, hogy ami új, azt szűkítik, ami meg régi, és fel kellene kicsit tupírozni, na oda küldik a pór népet. Épp olvastam a másik fórumon, hogy a helyi klinika szülészetén igencsak siralmas állapotok uralkodnak…
Fejlesztés ügyében egyetértek. De sajna ez nemcsak a kórházak esetén van így. Nálunk pl. a sulikkal is így csinálják. Most összevontak két középsulit egy olyan volt általános iskolai épületbe, amiben csak úgy fognak elférni, hogy van aki délelőtt megy, van aki délután. Az általános iskolai osztályok meg mentek máshova…bonyolult. A kiüresedett épületeket, telkeket meg értékesíteni fogják, vagy már rá is tette valaki a kezét…
Egyébként köszi, hogy megírtad az időpontokat, de úgy néz ki, hogy mégse utazunk…
Punk Pancsi nagyon édes!!!!!
Gabella, a lendületből lépés is lépés! Nincs messze már a „vég”.
Ja, csak nem hal be a topic, csak meleg van, a gyerekek már jönnek-mennek, mi meg inkább utánuk.
Mivel a tatám megint kórházban van, a mamámnál tovább maradok, és mikor elalszik Peti, akkor indulok útnak ügyet intézni, utána vissza a gyerekért, és csak ha elalszik, akkor tudok jönni, hacsak én is be nem alszok vele együtt.
Kimike, biztosan én is szeretném, nekem csak az a bajom, hogy egy laza öltözetben is tud vki normális lenni, míg ugyanez fordítva is lehet, mert vki kiöltözik a darab és a hely miatt, de olyan tapló a műsor alatt, hogy kilőnéd a Holdra.
Oriandy, jók a képek, azért alakul a dolog. Nekem a hintaágyon alvó Dani a favorit!
Tévedtem, a puszilkodós az ász!!!
Wawel, de jó nektek. Mi elvben múlt hétvégén strandoltunk, de szombaton nem volt jó az idő, vasárnap meg ugye Eniékkel találkoztunk…
A járáshoz gratula.
Mi akkor tartjuk a Pétert, amikor az „igazi” van, legalábbis nekünk a jún. 29.-i az.
Engem nem zavar, hogy nem sok idő van a szüli és a névnapja között, nálam is így van, sőt apukámnak egy napon volt a kettő.
Na ennyi voltam, látom, 1,5 órája senki sem talált ide…
Ági