Sziasztok!
Na vegre beindult a topic!
A vonalzom valamiert nem mukodik, ha egy kis idom lesz megprobalok ujat szerkeszteni, addigis elarulom, h Zsolti 1 eves ket honapos es par napos.
Zsolti koszoni a dicsereteket
Ma jott haza apuci es gyorsan el is rohantunk strandra, iden eloszor, igazabol v ket eve eloszor
De jo volt, Zsolti is elvezte, a jovoben viszont tobben megyunk, mert kisse faraszto volt rohangalni utana. Igazabol egyebet nem is csinaltunk mig meg nem jott (veletlenul) a keresztanyja.
Zsuzsa!
Nem semmi a hasad, de az sem amin mostanaban keresztulmentel az egeszsegugy jovoltabol
Most mikor sok nyugi kene!
Drukkolok, h a pici terjen jobb belatasra, nem ertek hozza, de nincs erre valami jo praktika? Mintha olyasmit hallottam volna
Vagy lehet, h csak sokat kell neki szugerallni, h forduljon meg. En mindenesetre kiprobalnam!
Milyen az a fittlabda joga? Olyan labdaval csinaljak, amilyet a terhestornan hasznalnak? Teljesen igazad van, a mozgast kene elonyben reszesiteni, en is igy gondolom, csak kisse lusta vagyok
DE ebbol az alkalombol neki fogok allni legalabb hasizmoknak es majd odafigyelek az etkezesre.
Ezeket a becsleseket nem tudom komolyan venni miutan a 37. heten a dokinom vmi 1900g-ot mondott (en ki voltam akadva, mert nagynak ereztem), aztan a 41.-en megszuletett a 3900-aval! Lehet 3 het alatt ennyit noni?
Tudod mar, h Pici milyen nemu?
Agi!
Rubint Rekas dvd-d van? En is kiprobalnam, meg sose tornaztam tvadasra, kivancsi lennek milyen.
Mi is kis korkulonbseget akartunk, remelem meg osszejon!
Emese!
En is csak most leptem be a csapatba, engem is Edith hivott egy masik topicbol! Ugyhogy hajra!
En Csikszeredabol vagyok. Tenyleg, foleg akinel nem jelenik meg az avatar altt, irja le, h hova valo.
Honnan tudod, h mehnyakrovidulesed van (az elsonel is volt?) es miben all?
Katoca!
MIlyen szakon vagy (voltal)? Fog sikerulni az az angol
Ne idegeskedj tulzottan a parod miatt, azt hiszem mindannyiunknak vannak ilyen periodusai, amikor ugy erezzuk minden rank szakad es senki nem segit, gondolom az allamvizsga miatti stressz is elohozta beloled ezt az aggodalmat. Kulonben en is ezt tapasztalom, h a ferfiaknak eltelik egy jo kis ido, amig akarnak egyet, aztan meg meg sem akarnak allni 4ig. (de legalabbis 3ig)