Eszter
No és a szülésrõl le lehet szokni?
Lehet, hogy vágyakozol vissza, és azért írogatsz, tudod a tudatalatti...
De nyugodtan írj szerintem, egy tapasztalt manószakértõ mindig jól jön mindenkinek
Bogár
Amíg nem mondtam el idebent a babót, addig olyanzárkózott voltam a többikekkel. És persze emellett nagyon boldog, hogy olyan titkom van, ami alapjában változtatja meg az életemet
Jó érzés, de azért megkönnyebbültem, amikor a helyzethez képest egész jól fogadták a hírt
Amúgy most már mindenki jó képet vág hozzá
De azért volt némi küzdés is idebent
Na a kert, az még a ház elõtt van, kb 60méter. A fûnyírást ezért nem annyira csipálom
A kert elõtt meg egy nyárfaerdõ van, szóval az bizti, hogy a babó nem lesz egy tipikus panelbébi
Már alig várom, hogy együtt kertészkedjünk. Majd együtt csinálunk egy kis konyhakertet is, hogy azért legyen valami fogalma arról, hogy mi is az amit eszünk
meg persze virágoskert is lesz
Hát, Bogár
Gõzöm nincs, hogy hogy is van babókád a képen
Szerintem a fejrész ilyenkor még nagyobb, úgyhogy a nagyobb dudor lehet a buksija
De a következõn már a kezecskéit is fogod látni, és nagyokat fog mocorogni
Andi
Sajna a párom nagyijáék valami észveszejtõen messze laknak valami kis faluban Szentestõl 20 km-re, szóval nem sûrûn járunk arra. Így még nem is láttam a bölcsõt, de Húsvét elõtt lemegyünk, és fel is hozzuk, úgyhogy már csak 2-3 hét, és birtokomba veszem
Most alkudok egy varrógépre a cégemnél
, így baldachint, meg fejvégõt is fogok rá varrni
Édes elfoglaltságok
Manócs
27+2