Sziasztok!
Köszi a tippeket!:) Kedden látunk hozzá anyuval a nagy ruhavarráshoz. Van pár szabásminta, pont jók is rám. Anyagot is beszereztem jó sokat. Már nagyon várom!:)
Voltunk Miskolcon, (férjem barcikai, megnéztük anyósékat:) )
bementünk egy bababoltba, és kellemes meglepetés volt. A kocsik 40E körül voltak. Hát errefelé ettől drágábbak, de majd szétnézek. Ebből újat akarok, mert bababútorra nem kell költeni. Szerencsére megvan tesóm kisfiának az ágya,azt odaadják, a többit meg megcsinálja a jérjem, mert asztalos.
Szóval úgy gondoltam, hogy akkor ezt rászánom a kocsira. De Pestre is szoktunk menni, majd megnézem a kínálatot.
Judit mire odakerüsz, mindent tudni fogsz!Majd mi kiokosítunk!:)
Amúgy nem voltam válogatós, főzni is szeretek. De most! Azért szerencsére már enyhülnek a tünetek. A paprikás dolgokat nem tudom megenni,de már a szagok nem bántanak.
Elvileg a 12. hétre majd elmúlik ez a szenvedés.Még 2 hét van addig. Viszont gyümölcsöt eszek gyümölccsel!Az nagyon jó!Meg a marcipán.
Te pedig csak gyógyulgass szépen! Nekemis kellett az első terheség előt hőmérőzni. Helga!Jó, hogy kimaradtál belőle. Reggel, mihelyst kinyitod a szemed, fel sem kelhetsz, nyúlsz a hőmérőért és megméred- alant. Aztán irkálod, csinálsz róla grafikont. ebből a doki ki tudja következtetni, hogy van- e peteérés, mikor van.
Lehet, hogy nálad is csak annyi a baj, hogy nincs peteérés. Én kaptam rá gyógyszert, teherbe is estem.
Mondjuk lendíthet a dolgon az éhgyomorra ivott cickafark tea. Utóbb ez vált be.
nők!
Szerintem itt nem lesz létszámleépítés, legalábbis nem hallottam ilyen híreket. Nógrádból is odajárunk jópárszázan. Nincsenek túl sokan a szülészeten. Akinek meg magánbetegei vannak, azok biztosan maradnak.
Na jó sokat sikerált írnom. Mindenkineküdv.