Sziasztok!
Most van egy kis időm,gyerek lepasszolva,úgyhogy megpróbálok néhány sort írni.
Adrienn nagyon aranyos Levi a képen.És persze,hogy kíváncsiak vagyunk rá...Várjuk a többit is.
Lili Sajnálom az éjszakáitokat.Sztem is próbáljátok meg szétszedni az ágyát.Mi is kb. ennyi idős korában szedtük szét,és nagyon tetszett neki.Ott toporgott mikor apa szerelte,aztán amikor készen lett visítva ugrándozott a tetején.Mi leesésgátlót szereltünk fel,mert már első éjjel gurult.Sőt még a leesésgátlóra is rákötöttük a fejvédőjét,mert ami van rajta rés,azon is képes volt kicsúszni.
Ez az éjszakai sikítás nálunk is előfordult,de hál'Istennek csak ritkán.Olyankor én is nehezen tudtam megvigasztalni.Mindezek ellenére sajna LIlla köztünk alszik.3 hónapos korától egészen novemberig külön szobában a saját kis ágyában aludt,de nov.-ben elkapta ezt a hányásos-hasmenéses vírust.Akkor közénk vettem mivel többször is hányva ébredt éjszakánként,és féltem,hogy megfullad.Na azóta nem tudom visszarakni.Nálunk az van,hogy ő még mindíg hozzámbújva alszik el.Régen is úgy volt,hogy elaltattam a mi ágyunkon aztán meg átvittem az ágyába és aludt reggelig.De mostmár felébred,és nem hajlandó ott aludni.Az Ő ágyára meg nem tudok feküdni,mert vékony az alja és engem már nem bírna el.Ráadásul aludtam én is a szőnyegen,de ez sem jött be.Most abban bízom,hogy vettünk neki egy új ágyat,aminek kihúzható vendégágyrésze van,így már majd én is mellé tudok feküdni,ha elalszik akkor meg a helyemre osonok.
A mostani meg lesz a Kingáé.Így remélem majd visszaszokik a szobájába.De ezt az ágyat már csak az új házban szereljük össze.Úgyhogy szeptemberig még marad a régi módi.
Cukker jó tanulást!Én is szerettem pestre járni.Kikapcsolódtam.
A takarókat Lilla sem tűri magán.Még most nincs is probléma,de a telet úgy útáltam,mert sosem tudtam nyugodtan pihenni,mindíg féltem,hogy megfázik,és ezért szinte óránként ébredtem takargatni,amit ő kb.3mp-ig viselt el.
Geli biztosan hamar elmúlik mostmár az émelygés.Nálam szinte napra pontosan,ahogy betöltöttem a 12-ik hetet,azonnal megszűnt.
Kazi sajnálom a kis Larit.Egy-két fog kibújása Lillát (és engem)is megviselt.Mira és az apukája jobban vannak?
Nana sajnálom Boti lábát.Biztos mutat majd a gyógytornász olyan gyakorlatokat,amit otthon a három hét alatt végezhettek.Mi legalábbis annak idején mindíg kaptunk vmilyen házi feladatot.
Hajny Anna jobban van már?
Nyhk örülök,hogy végre összejön a műtét és túl lesztek rajta.Hol műtik?Döntöttetek már,hogy ki marad ott vele?Petra mennyire van el az apukájával vagy mamákkal?
Roz te aztán sosem unatkozol.
Bepa gratulálok a vizsgádhoz.
Ser az tényleg olyan jó érzés mikor ott szuszog mellettem Lilla az ágyban,meg sokszor arra ébredek,hogy puszilgat.
Ennek ellenére alig várom hogy kitegyem az ágyunkból.
Tényleg nem pihentető senkinek sem,ráadásul Zsolti már hónapok óta a kanapén alszik,mert Lilla annyit mocorog,hogy nem tudott tőle pihenni.
Don ez az üvegfesték tényleg ötletes.
Thymi egy cipőben járunk.Mi is belehúztunk nagyon a munkába,a jövő hónap vége felé már szeretnénk költözni.Ti mikor költöznétek?
Befőzés,disznóvágás nem semmi.Ügyi vagy.
Erszényes remélem Jana fejese elmaradt.