Jó reggelt Lányok!
Bocsánat, csak lehet egy megjegyzésem a másik topikhoz? Szerintem nem kellene megmondani, hogy ki hova írogasson..Úgy látszik minden topikban egyszer eljön ez az idő, hogy valaki besokall...Én úgy gondolom, hogy amikor "mi" elkezdtünk írogatni a másik topikba, akkor még nekünk sem volt pocaklakónk....Azért mert most van és ők a legfontosabbak, még nem fair átküldeni másik topikba...Azt is megértem, hogy a próbálkozóknak lehet, hogy nem a legjobb, ha mi már uh-król és egyéb méretekről írunk...De ilyenkor talán azt kéne nézni, hogy nem mindenkinek jött /jön össze olyan könnyen és tudnánk segíteni elég sokmindenben...Legalábbis engem mindig az ilyen segítségek és nyugtatgatások tudtak kihúzni a rossz passzokból.... Befejeztem...
Jaimee: nőgyógyi kontrollra megyek 9-én! Ma meg védőnőhöz..De annyiszor változott már a dátum, hogy ezért nem kértem Pandit, írja be a táblába...Nagyon örülök, hogy a picikéddel minden rendben és szépen mocorgott...
Judy: ne aggódj!! Minden rendben lesz!!! A Kicsid ott van a méhedben, ez nem kétséges!! Nagyon szorítok!!!
Niki: én is emlékszem Rád!
Csak kár, hogy olyan keveset írtál hozzánk
Babócád mekkora már? Képet nem akarsz feltenni?
Én ma megpróbálok pocakfotót prezentálni!
Mindenkinek szép napot!