Sziasztok.
Ma találkoztunk Marcy-val és a családjával. Marci nagyon édes, és tényleg tiszta anyukája. Megnéztük a Vadasparkot, Marci végig bírta, igaz, anyafüggő volt, a babakocsi nem volt neki gyerebe, Peti viszont megint elszundított.
Mi sajna nem készítettünk sok fotót, talán Eniék majd tesznek fel, ha hazaérnek.
Íme Peti és Marci nyuszisimi közben (kár, hogy Marcinak épp akkor jobban tetszett a "ketrec"):
Kitti, fel a fejjel!!! A lényeg, hogy Tomival simán menjenek a dolgok, és Ádinak is jó legyen.
A bébiszitteres dolog durva...egyébként épeszű munkásembernek Magyarországon az általad leírtaknak kb. harmada.
Nagyon édes a fiad, különösen az utolsó kép tetszik, nagyon kifejező, olyan huncut a tekintete!
Reni, remélem Peti pocijában azóta rendeződtek a dolgok! Nem hiszem, hogy a kenyérhaj lenne a bűnös, szerintem csak valamik nem szerették egymást az előző napi kajcsik közül...
Jaj, nálunk szombaton lesz "anyósparti", nem tudom, Peti most hogy fogja viselni, mert ha mi ebédelünk, és anyósom kiviszi a ház elé, már a sarkon nekiáll a fiam sírni, és mutogat, hogy ő vissza akar jönni. Érdekes, ezt csak anyósnál játsza el, a dédijéknél minden nyekk nélkül elvan...hm.
Bénianyu, nem tudom, nálunk most Peti husis kajájaiban a hús aránya kb. 20%, tehát egy evésre megeszik kb. 40-50 g husit.
Alváshoz gratula, nálunk most megint kicsit rosszabb, de azért nem annyira gázos, mint volt.
Kimike, színház??? Én nem szeretem, de a szabadtérire én is elmennék, ott nem nézik, hogy nagyestélyi vagy farmer van-e rajtam. De utoljára kb. három éve voltunk kint a férjemmel, egy táncshow-t néztünk, akkor is nyertem a jegyeket.
Meteor, én egyetértek veled az úszással kapcsolatban. Szeritnem a merev órarendet Peti sem viselné el, de pancsizni azt imád. Így marad a lavór, na meg a strandon a medence.
És a kád...
Wkata, jó, hogy ki tudtál kapcsolódni. Egyékbént nekem is van egy általános iskolai osztálytársam, akiről cirka 8-9 éve senki nem tud semmit, mert a középsulit is otthagyta, okot nem tudunk, hiába kérdezzük a tesójait, semmit sem mondanak, titkolóznak, mi meg tudatlanok maradunk. Hiába az internet.
És egy kép, amin Peti épp kipróbálja, hogy hallja-e a vizet.
Ági