Sziasztok
Fanna!!! Há neharaguggymán!
Tiszta zizi vagyok mostanában, minden betűt elolvasok, de úgy látszik egyik szememem be, másikon ki...
Szal napirend eléggé képlékeny mostanában, de általában így zajlunk: este 7-kor fürcsi (igyexünk betartani, bár néha csúszik 8 óra irányába), utána hami, büfi, és kb. 11-ig gyerekfoglalkoztatás
Ebben sokminden van: cicizés, Apa magánszámai, karonülés, stb. Alvás, aztán 5-6 körül megint kaja, ekkor még sikerül visszaaltatni. 10 körül kelünk, kaja, ébrenlét 1-2-ig, újra kaja, szülőlefoglalás, 4-5 körül alvás a fürdetésig. Közben persze vannak tisztábatevések is
Nagyjából ennyi... Apa többnyire itthon van velünk, legalábbis eddig. Ő akkor melózik, ha van munka. Most nyár elején nem volt. Most megint lesz
Najó, örülök neki, csak annak még jobban, ha velünk van
Az első két hétben itt volt Anyukám is, ő is rengeteget segített (főzés, takarítás...a gyereket legnagyobb sajnálatára/bánatára nem nagyon passzoltam át neki). Hiányzik neki az unoka, úgyhogy holnap ismét jön pár napra.
Tápszer: a Nestlé-s BEBA-t használjuk, de asszem végigzongorázunk pár tápit (elsőként ezt a Milupás prebio-sat...köszi
), hátha valamelyik “meghajtja”...nemtom lehet-e ilyesmit örökölni, de én tök így voltam csecsemőként (úgy kellett kiimádkozni belőlem a sz.rt...valami problémám is volt ebből), pedig csak anyatejet kaptam.
Hjaj, nem is montame! Megvolt az első nagy utazás is, csüt-péntek elmentünk szüleimhez
Annalucus tök jól bírta a 2 db másfél órás utat, mondjuk a kocsiban azonnal elalszik
A tarjáni rokonsági seregszemlét is jól tűrte, bár már éhes volt...
Kati, mi vetettünk le kzsvért, mert úgy gondoljuk, hogy nem haszontalan dolog. És eddig mindenki helyeselte a környezetünkben
A Sejtbank Kft. választottuk, de van még 2 cég (illetve biztos van több is, én ezeket találtam): A Zelion, és a Krio. A Sejtbank honlapján minden infót megtaláltam, így őket csak már csak fel kellett hívnom szerződéskötési időpontért, a Zelion meg szinte azonnal válaszolt a mélemre. A Krio-val nem próbálkoztunk.
Szerintem 2 héttel a szülés előtt nem vagytok lemaradva semmiről, csak azt kell eldönteni, melyik cégel szerződtök, onnantól megy, mint a karikacsapás
Szerződéskötéskor megkapjátok a kis kzsvlevételi csomagot is, amit vinni kell a szüléskor. Dokibácsi intézi a levételt, ti meg felhívjátok a futárszolgálatot, hogy jöhetnek a cuccért. Mi 15:27-kor szültünk, 4 körül hívtuk őket, és 6 előtt itt volt a srác a csomagért. Kb. egy hét múlva meg jött a telefon, hogy sikeresen eltárolták a vérmintát. Küldenek majd bizonyítványt is a dologról, majd akkor fogjuk elkezdeni a törlesztést.
Légzésfigyelő: nekünk van, de a gyerek még velünk alszik... Ha átkerül a kiságyba, beüzemelem, de nem tudom, fogom-e huzamosabb ideig használni... Amúgy én sokkal nyugodtabb vagyok, hogy melletem szunyál, pedig nagyon paráztam attól, hogy majd ráfordulok, vagy akármi
Olga, kellemetes nyaralást!
Kata, vigyázat, a látszat csalok
Szó sincs fittségről, az álmosság meg...alig várom, hogy végre egy jót aludjak... Fannával ellentétben én már várom, hogy nagyob legyen a kincsem
Gondolom később meg majd visszaforgatnám az idő kerekét...
Katlina, ha Robika el akar rontódni, akkor el is fog
Lányomba pl. nem tudom beleerőltetni a cumit (az is Avent), az Avent-es cumisüveget (benne a tápival) meg vígan szopizza (a mellem helyett
). Gyereke válogatja. Amúgy a (kamilla)teából is csak pár kortyot ivott, nem is nagyon erőltetem.
Én már eddig minden elvemet feladtam, szóval érdemben nem tudok tanácsot adni
Képeket még nem tudok, telefonnal csinálgatjuk őket, azokat meg csak vindózos szoftverrel tudja párom átrakni a gépre, attól meg agybajt kap...szóval...MAJD
Fanna, Nimitől (még mindig) el vagyok ájulva, csini kislegény
És ügyes is
Namostaztán írtam.