Tündi,
nagyon jóképű legény Roli, ha magára kap egy-két kilót, le sem lehet majd róla vakarni a lányokat!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen vele, gyorsan gyarapodjon, és minél hamarabb hazamehessen veletek!
Babus,
én valahogy sejtettem, hogy ilyesmi lehet, amit nem írsz le, sajnos mostanában két barátnőmmel is hasonló történt...
Nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztülmennetek, ahogy Titóról írtál, majdnem el is sírtam magam...
Mert persze neked is szörnyű, de ő még nem is érti, jaj! Hülye férfiak!
(Az én szüleim elváltak, hasonló okból, az öcsém fél éves volt...) Nem tudom, jó ötlet-e visszafogadni a férjedet, elhiszem, hogy szereted még, de hogyan lehet bízni benne ezek után? De te ismered az érzéseidet. (Számomra az a legmegdöbbentőbb, hogy miért egyezett bele a tesóprojektbe???
Ez a felelőtlenség netovábbja...) Nagyon nehéz most a helyzetetek... Drukkolok, hogy sikerüljön valami megoldást találni, és továbbélni az életeteket, mégpedig úgy, ahogy nektek a legjobb!
Betegeknek jobbulást!
Pocakosodni vágyóknak mihamarabbi gyermekáldást!
Rólunk: két hete betegek a gyerekek, ömlik az orrukból a takony... Már nagyon elegem van.
Berci eddig a legkönnyebben kezelhető babám, sokat alszik.
Csabán kitört a dackorszak, nagyon nehéz vele, mert ő sem tudja eldönteni mit akar, állandóan a "nem" meg a "de", és bármit csinálok, pont az a rossz döntés, és jön a hisztiroham. Szerencsére nem tart sokáig általában, és egy jó kis ölelkezéssel a végén le lehet zárni (ilyenkorra általában el is dönti, hogy mit is akar). Folyamatosan beszél (kaptok egy kis gyerekszájat, hátha felvidít:
1. ha ismeritek a Kispipi és kisréce című mesét, akkor ezt viccesnek találjátok majd: "Titelt a toászból Pöttösz Panni. Medszülettem!- tiájtotta Pöttösz Panni."
2. "Éppen telefonálok, Csabi a telefont akarja.
Cs: Téjem, téjem!!!!
Én: Várjál egy picit, mindjárt adom, most telefonálok.
Cs: Ájomid számojot, ed, tettő, ájom! Téjem!"
3. " Hozza a konyharuhát: Melyit a eleje, melyit a átulja, azt mondd med, melyit a eleje, melyit a átulja! (Gabi szokta hozni a nadrágokat eme felkiáltással). "
Nagylányom meg (4 éves lesz) mintha most lépett volna a dackorszakba, csak még roppant okos is mellé, ezért roppant idegesítő de egyben mulatságos szövegeket le tud vágni. Az apja pont tegnap határozta el, hogy mostantól a fegyelmezés az én dolgom, mert őt annyira ki tudja hozni a sodrából, hogy nem áll jót magáért...
Közben meg tök sokat segít is már a másik kettőnél, néha túl sokat is...
Szóval zajlik az élet, nem könnyű, de azért jó.
Most megyek, mert Berci ébredezik, de ugye milyen ügyesen kivárta, amíg írtam egy kicsit?
Minden jót!
Kóbor