Sziasztok!
Az elveszett bárány jelentkezik
. Timi sétál a nagyival, apa veteményezik (mert ugyi, itt a tavasz
), Zsebi meg ordikál a kiságyában, de ezen már semmi sem segít
.
Én nem tudom, nálatok hogy van, de az én kisebbik csemetém újabban mindennel elégedetlen: nem jó se az üres, se a teli poci, már szopi közben fáj a hasa, és kézben sem hallgat el, akármennyit rázom is a fenekét
. És közben azért a nõvére is igényel némi törõdést, ami egy kézzel nem mindíg kivitelezhetõ. Szóval, lelki sérült gyerek ide vagy oda, kénytelen vagyok betenni a kiságyba és iszonyúan elkeserít, hogy bömbölni hallom
A Konakion ampullát én már Timinél is a ruhám szélével fogtam meg és törtem le, úgy tuti nem sérül meg senki
Beu, szerintem fölösleges macera a forralt víz, hiszen a cici mindíg kéznél van, az elsõ, vizesebb tejcsi pont szomjoltásra való. Igaz, kicsit gyakran kell vetkõzni és öltözni, de ez a legtermészetesebb megoldás
Zsurló, délután mindenkinek kevesebb a teje, de sokkal laktatóbb. Az meg, hogy nem tudsz a cicidbõl semmit kifejni, nem jelenti, hogy nincs elég! A tejcsi 2/3-a szopi közben termelõdik (ezért is szomjazol meg egy kiadósabb szopiztatás után), ezért is érdemes gyakran szoptatni. Sajna a sírdogálás, nyüglõdés nem feltétlenül a kevés tejnek köszönhetõ, lehet pl hasfájás, vagy csak szimplán a legtöbb gyereknél elõforduló késõ délutáni "sehogysemjó" nyafogás. Hidd el, nekem is hiába második babám Zsebi, még sokszor én is tanácstalanul hallgatom a sírását
A saját megnyugtatásodra azért délutánonként elhörpizhetsz néhány filter szoptatós teát, nekem testileg-lelkileg egyaránt be szokott válni
Lányok, ma végre végignéztem a babás képeket és gyönyörûek
!
Franyó, Anna nagyon emlékeztet Timi lányomra, õ volt ilyen kis formás szépség (vagy csak én vagyok elfogult???)
. Kár, hogy nem tudok róla babaképeket beszkennelni, hogy megmutassam neked
Gratula a szép gyarapodáshoz! Mi is megyünk kedden méreckedni, már kiváncsi vagyok, mit mutat az objektívebb mérlegelés.
Magánba már írtam, de itt is szólok, nem kaptam tõled mailt, pedig olyan kiváncsi vagyok
. Lehet, hogy a freemail vacakol, adok egy másik címet, ezt gyakrabban is használom:
veszter@mailbox.hu Zsuzsi, szerintem nyugodtan próbáld ki a cumit, ha van egy kis ízlése Mikinek, olyan ívben fogja kiköpni, ahogy Timi tette anno a nagyi óriási megrökönyödésére
. Egyébként nálunk se a cumi, se a cumisüveg nem okozott cumizavart, mert Timi rövid mérlegelés után a cicire szavazott, és 3 hónapos korától semmilyen mûholmival nem lehetett átrázni. Nem is tudtam egyik nagyszülõre sem hagyni, mert a melleim sajna nem leakaszthatók
Leszter, ilyen folyásom nekem is volt a végefelé, ez teljesen normális. A magzatvíz egyébként átlátszó és meg lehet ettõl a fajta folyástól különböztetni még kezdõ szinten is
Ne izgulj és drukkolok!
Na eldugulok, mert még megköveztek a kisregényért
üdv
Momo a gyerekmentes övezetbõl