nem bírtad ki. sajnos télleg gondjaid vannak az értő olvasással, csak lököd itt a sódert. volt már szó róla, de, nem baj, ismétlés a tudás atyja. szóval segítség sokféleképp érkezhet. van, aki nem is tudja, h az állam, helyi önkormányzat, alapítványok, karitatív szervezetek tudnak segíteni, csak meg kell őket keresni. ha valaki ezekről nem tud, akkor az is segítség, ha ehhez az infóhoz hozzájut. és így sokaknak lehet segíteni, míg lehetnék én gazdag, (honnan tudod, kinek mennyije van itt a fórumozók közül? tényleg, tudod-e egyáltalán? ) nem tudnék fölvenni hitelt mindenki számára, aki megszorul. de a tudást átadhatom, az mindenki számára elérhető, és akkor azt kezd vele, amit akar. és akkor hirtelen egy csomó embernek segítettem. ha télleg szükséget szenved, utána fog menni, ha megvezeti az olvasókat, akkor csak egy jót röhög magában, de ez már az ő dolga. talán hallottál már arról, h nem halad adunk, hanem megtanítjuk halászni. itt is ilyesmiről van szó.
van, aki tájékozatlan, tehetetlen, vagy nincs képben a megszorításokról, csak azt hallja, h erre sincs, meg arra sincs már pénz és fel sem merül benne, h hányféle módja van a segítségkérésnek, csak annyi jut eszébe, h magánszemélyektől kunyizik.
az a baj, h volt egy félresikerült beszólásod, de nem arra jutottál, h basszus, ez nem jött be, senki nem nevetett a viccemen, hanem csak folytatod, csak folytatod. és igen, ez már bunkóság.
és képes vagy harmadjára, negyedjére is jönni ezzel a lúzer poénnal, h miért nem adunk neki zsét.
amúgy nem írtam, h nem válaszolhatsz, csak javaslat volt. ha következetes lettél volna, akkor nem írkálsz olyan témához, amit épp te magad tituláltál lerágott csontnak. úgy láccik, találtál rajta még egy kis mócsingot. egészségedre!