Sziasztok,
Kissé eltűntem, Gergő nem sok időt hagy netezésre.
Mogyoland, Melissza,
Üdv itt.
Mogyoland,
Eddig a kis Nyirádyról csak jókat hallottam, ha őt választod, szerintem menj nyugodtan hozzá. Én 3 éve azért máshoz mentem, mert ő a gimis legjobb barátnőm unokatesója és annak idején találkoztunk vele erre-arra bulikban, és akkor úgy gondoltam ciki lenne hozzá menni.
Potykamanó,
Gratula a kis Szilárdhoz, nagyon édes baba.
Megvárta a doki bácsit ezek szerint.
Borsika,
A képeket megint köszi szépen. Így legalább mindig tudjuk, hogy az átmenetileg eltűnt kismamákkal minden rendben van, csak közben megszületett a csemetéjük. Nagyon köszi, még egyszer. Tündér vagy.
Manófalvi,
Szerintem sem szükséges a bimbóvédő krém, a tej és a szabadlevegő teljesen oké, ha nem harap meg nagyon a babó. Gergő a bal cicimet, nagyon megharapta még a kórházben, annyira fájt, hogy sírtam, amikor bekapta és elkezdett szopni. Amikor elmondtam a gyerekorvosnak, megnézte, kiakadt és mondta, hogy nagyon csúnya. Nem is volt rá elég semmi. Kaptam gyull.csökkentő kenőcsöt, meg cink pasztát, 2 napig, bantu négeként mászkáltam a lakásban, de 3. napon minden oké volt. kisebb sérülésekre én is csak tejet kentem.
Bugyit nyugodtan lehet viselni, csak első nap mondják, hogy inkább ne, amíg nagyon tisztulsz. Sőt a barátnőm a hálóingjét is felvette a 3. napon. Én végig kórházit használtam, mert szinte minden reggel cserélni kellett. Annyira nem veszélyesek, csak mindig lennie kell a szekrényedben egy tartaláéknak, mert hétvégén van, hogy elfogy minden.
Betét, meg szeintem mindenki maga választ, én always maxit vagy hogyishívjákot vittem.
melltartó betétből, az elején tényleg érdemes aventet vagy chiccót venni, de ha kicsit jobban beáll a kereslet-kínálat, nekem elég volt a dm-es babylove-os is.
Na, mennem kell főzni.
Sziasztok,