Sziasztok!
Kati! Rengeteg gyógy++++++++++energia Szonjának!
Köszi Olga!
pedig hidd el, ha külön kép lenne össze lehetne illeszteni mama-baba párrá
akkoris
A lábevés Védánál is menő cuppogós elfoglaltság, főleg fürdés előtt, mikor jó ízes
Betti! Aki azon gondolkozik, hogy nem jó anya, az tuti az!
hidd el van akiben ez fel sem merül, na ott a gáz...
Szerintem szerencsés, hogy suliba jársz és még ha nagy is az áldozat, a fiatalkori babavállalásnak talán az az egy csapdája lehet, ha valaki "lemond" magáról. Nagyon jó ez így, lesz egy gyönyörűséges hivatásod, és jó sok munkád éjjel-nappal
Én azt hiszem a világ a szülésznők irányába tolódik, főleg mikor a beavatkozásnélküli szülések kerülnek többségbe, és sokan dolgoznak kishazánkban azon legyenek végre születésházak...
Na és akkor a legtöbb szülés még inkább a szülésznőkhöz fog kötődni, és az orvosok "csak" mikor szükség van rájuk lesznek jelen.
A húgom mindenhova jelentkezett (Szolnok, Győr, Szombathely) majd kiderül hova veszik fel, úgy tudom itt túljelentkezés van...
Anna! Én turmixolom szerintem, hogy már csak olvasztani kelljen, és kanalazni
Legalább helytakarékosabban be tudom logisztikázni a fagyasztóba kockásítva...
Szerintem minden idényérést érdemes lenne, talán még a fiatal répát, karalábét is... Az érett paradicsomról nem is beszélve, de az ráér nyárvégén.
Szoktatok zakuszkát főzni? Fantasztikus kence kenyérre kenve...
Márti! Szuper, hogy feltettél pár képet!
Nálatok is a tesóölelkezős a menő nálam!
Ilyen jó testvérek? Mi folyton gyilkolásztuk egymást öcsémmel
Évi! Homeosbogyók allergiára? Én nagyon jókat hallottam róluk, a zyrtekről annyira nem
Úgy tudom van Szolnokon homeos gyerekdoki, Orosz Ágnes? Biztosan segít... Abonyban is van....lehetne több...
Én netről is adtam már Védának, pl. boraxot, mert a kencés változattal nem boldogultunk, sok hosszú hétig kínoztam a gézes dörzsölgetéssel...ez meg két nap alatt eltüntette a fehérséget a nyelvén, és még tetszett is neki ahogy elcuppogta a kis golyókat. Lehet nagyonkicsiket is kapni Remedia gyártmány.
Mondjuk ő már a SzentImrében is kapott mikor hajnalban kihozta a gyermekorvos, 1 naposan születési traumára, de akkor kis fecskendőben oldva.
Munka, otthon: nálunk elég sok anyuka visszajött egyéves babával dolgozni, két év után meg mindenki (akit ismerek) valszeg ez is a célja az oly magas GyES-nek
Sem azt nem tudom elképzelni hogy sokáig itthon éljünk hármasban (itthon van az uram is, és módszeresen szétszedjük egymás idegeit
, sem hogy a Lurkót rábíznám vkire...
A múltkor felmerült, hogy én menjek vissza dolgozni, ő meg elnevelgeti a bébit...hát csábító valahol, de hogy tudnék minden reggel elmenni??? és mikortól?
Én is iwiwes vagyok!
Fehér Andrea néven...és most mindenkit jól megkeresek!