Sziasztok
köszi a fogadtatást,örömmel is jövök közétek!
Panny
hát a kérdésedre válaszolva(Ami asszem nem lesz rövid)a két csaj elött változó volt a ciklusom.NA szoval a Réka véletlenül 19 éves koromban fogant(egyszeri nem védekezésre).Aztán szülés után szedtem fogigátlót,mert hallani sem akartam a kistasóról.3évesen abbahagytam,hogy most már ha akar jöhet.NA de nem volt menstruáciom.1 év után(!)elmentem dokihoz,aki kivizsgálások nélkül hormongyogyszereket adott.Szedtem is,attol volt peteérésem,és mensiztem is.Terhesség nem következett be.Ezt 2és fél évig csináltam.Aztán 2003 karácsonyán annyi petém megérett az egyik petefészkemben,hogy görcsöltem,nem birtak kiszabadulni.KAptam infuziot,és elhajtották őket.NA itt volt az a pont,hogy férjem azt mondta,hagyjuk abba,neveljük a Rékát nem akarja odafent valaki hogy minekünk gyerekünk legyen.
2004 ápr.-ban jött a munkahelyemre egy csaj,akivel hamar megtaláltam a közös hangot,kitárulkoztam neki.Ő elvitt ahhoz a nőgyogyászhoz akinél a Rékát szültem,mert jó ismerőse,és kivizsgálást kért nekem.Soron kivül megtette.Azt közbe elfelejtettem irni hogy január ota rendes peteérésem volt,de baba persze sehol.Ekkor 26-30 napos ciklusaim voltak.
NA szoval kivizsgált mindkettőnket.BAj nincs.Előjegyzett jun. 1-jére petevezetékátfujásra.Májusban nem számolgattunk mikor kell együtt lennünk hogy baba legyen,ahogy esett ugy puffant
Aztán máj,végén amikor meg kellett jönnie,izgultam mert nem akart megjönni.Azért is,mert az alatóorvoshoz addig nem akartam menni mig nem mensizek,hisz addig nincs mütét.NA,máj. 28.án feélkerestem a dokit,mi legyen nem jött meg még,hogyan lesz átfújás???Doki néz uh-gal.Erika,hát maga terhes.
Lányok köpni nyelni nem tudtam.Csak néztem magam elé,hogy biztos nem,ez nem velem történik.
Na szoval Petra megfogant,minden külső segitség nélkül össze-vissza mensire.
6 hónapig szoptattam,aztán pontosan egy hora rá meg is jött a piroskám.
Azóta 24-26 napra jön meg,egyszer 28.
Mivel elterveztük a 3.babát,és jó lenne az idén ha összejönne,ezért ugy gondolom most itt az ideje hogy kivizsgáljon ujbol.
Tényleg igazatok van,sok embernek van két fia vagy két lánya,mákja van akinek mindegyik .
Igaz nekem mindegy,ha még egy lányom lesz ugy legyen,örülünk.ÉDESEK A CSAJOK!!
Bocsi hosszu lettem!