Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Viol!

Nagyon szép Dorka a kis képen! :)

Jocó ma ment utoljára dolgozni, holnaptól szabin van... :D :D :D

Éjjel elaludt mindig, kb. 10 percenként felsírt....köztünk nem tudott aludni, úgyhogy 3kor megágyaztam a földön mellette, és mikor sírt felhúztam a "macizenét", simi és így aludtunk 7ig....aztán átmentem a hálóba és háromnegyed nyolcig aludtunk....nem érzem a hátam...

Anikó!

Írtam...

Rik!

Utána rájöttem, nem úgy köhögött, mint eddig, hanem szerintem ömlött le a nyála, és hallani lehetett, hogy félrenyel, evvel az utolsó foggal nyüglődünk, de ez a megemelt dolog nem rossz....

Hajnus!

Épp az jutott éjjel eszembe, vajon kivel éjszakázom...

katus78

Rik,a délutáni alvásra nekem se lehet szavam,Bence is van,hogy 3 órát alszik.Réka elalszik időben?Istinek könyörögni kell,hogy feküdjön már,mert leragadnak a szemeim..és amig ő nem fekszik a Bence cem hajlandó.

Kép

Kép
hajnus

Katus,hát kivel mással... :? Mikor indultok nyaralni?

Kép

Kép
hajnus

HAjnus
Réka van hogy elfekszik és elalszik magátol,van hogy rámordulok 10-kor hogy jó lenne már aluni,mert Petra se alszik addig.NA akkor ezzelnem vagyunk egyedül.... :shock:

KAtus
szuper helyed volt a aföldön,kemény is volt,igy egy egészséges alváson vagy túl!! :shock: :D
Akkor lehet a foga.Nem lázas bele?
Hova is mentek nyaralni?Agyam mint a szita :oops:
Vendég

Sziasztok!Jó rég voltam megint :oops: :oops:
Sajna szombaton nemtudtam menni.De látom jó volt a buli :P Na majd a következőre elmegyek :P
Az én éjszakám is rossz volt :( Virág is állandóan fent volt :? Aztán közénk feküdt aludni és állandóan forgolodott.Úgyhogy fáj mindenem :?
Zsani!A Léna név nagyon tetszik :P
Anikó!Én tök sokszor szoktalak látni :P Múltkor is szembe jötettek a táncsics utca sarkánál :P Most ,hogy a képeket néztem ismertelek meg :)

KépKép
kola2

Andi!Ágnesnek nagyon boldog szülinapot :P :P

KépKép
kola2

Szia ZSani!!!!
Mizujs veletek??????
Kár hogy nem jöttél!!!!Hiányoltunk! :P
Vendég

Katus!Ti szegények kibújhatna már az az uccsó fog is!
Ezek a gyerekek lehet össze beszéltek,mert nekünk is fos éjszakánk volt!Levi fél éjszakát végig köhögte én is alig laudtam valamit.
Egyébként valami vírus van,mert anyut is haza kellett vinni a melóból hányt ezerrel!
De jó lesz neked holnaptól!Két hétig lesz szabin?
Mikor mentek osztrákba?

Ábizsani!Nekem is nagyon tetszik a név amit választottatok és kitartás már nincs sok vissza!
Vendég

Ábizsani!

Így a véghajrában kitartás! Nagyon szép név a Léna! :)

Katus!

Én egy Győr melletti községben, Nyúlon voltam óvónénike.

Valószínűleg ezek a frontátvonulások is befolyásolják ám az alvást, meg a hangulatot, dehát kitartás. Azért reméljük lesz még szép idő. :) :) :)

Kép
wirág&

Hello

Hát Gabó sajnálom, hogy nektek is ilyan rossz éjszakátok volt, úgy látszik a fiúk összebeszéltek :wink:
Tegnap este óta köhög Husi, más baja is van?
Jobbulást Levinek, meg anyukádnak is.

Hajnus!

Együtt érzek, ezek a fránya kis fehér fogak :evil:

Szombaton indulunk a "szomszédokhoz" nyaralni, telelni, remélem jó idő lesz....

Zsani!

De jó, hogy jelentkeztél, Virággal mi volt éjjel? Szokott máskor is ilyen rosszul aludni?

Rik!

Végül is nem volt rossz az alvás, már a hátam sem fáj, és egész kipihent vagyok :shock:

Wirág!

És mennyit utaztál egy nap? Oda mész vissza is majd?

Napközbeni alvással nálunk sincs gond 2-3 órakát mindig alszik...

katus78

Anikó!

Ez a ringatós foglalkozás tényleg jó lehetett! :) Utána is olvastam. Azt írják hogy igazából nincs alsó korhatár. Voltak ilyen pici babákkal is? És mennyibe kerül?
Az biztos hogy mindenképp nagyon hasznos és jó kikapcsolódás. :)

Kép
wirág&

Katus!

Áááá, azt már nem tudnánk megoldani. Egyébként szerződéses, helyettesítői állás volt, egy gyesen lévő kolléganő helyére. Aztán mikor meg lejárt a szerződésem, jött az Adél. :) Egyedüliként még nem jelentett problémát utazgatni, reggel elmentem, majd este értem haza,de kisgyerekesként ez már kivitelezhetetlen lenne. Már nem vállalnék munkát olyan messze. Nagyon fárasztó volt,de tapasztalatszerzésnek megérte. :)

Kép
wirág&

Sziasztok!

Éjjelezünk... :?
Ágnes szopik rendszeresen mint bébi korában :roll:

Katus, mi is csak ma látjuk apát a héten :)

Kép
Kép
Kép
amica

Cajok!
Ha hiszitek ha nem ma akárkit kérdezek itt a lakótelepen,minden gyereknek rossz éjszakája volt. :evil: (nekünk nem annyira,hacsak az nem hogy Petra átjött valamikor éjjel,reggel itt találtam köztünk)

Wirág
nem semmit utazhattál.Az elég messze van.Itt Sopiban nincs is hely ugye???(óvónősködni)

GAbó
jobbulást Levikének,anyudnak.Ennek a hányos időszaknak sosincs vége? :evil: :shock:
Voltatok dokinál is?

Bejelentkeztem Berkeshez keddre!!!!Remélem valami biztatót mond ő is!!! :shock: :lol: :wink:
Vendég

Esztermami
hogy vagytok???Rég hallottunk felőletek!!!! :roll: :!:
Vendég

Sziasztok!

Na, csajok, megvolt a lányom első üvöltő toporzékolása a kiságyában :evil: :evil: :evil: , felhúzta magát, hogy aludni kéne...Kihoztam, beraktam az etetőszékbe és elaludt :shock: .

Wirág-kb. Kincső volt a legkisebb. Tényleg jó volt.

Zsani-szólj ám rám, én nem ismerlek meg :oops: :oops: :oops: .

Megyek, kihasználom a kisasszony alvását,és hunyok én is egyet!

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
nem tudom a babafalván lehet-e képet betenni, én egy másik oldalon csináltam a vonalzót... :roll:
nagyon jó progi lehetett!!! :) meg is nézem majd az oldalt!!

hajnus,
nálatok is ilyen éjjel volt??

zsani,
ejj, nálatok is...

akkor nálunk az a 3 ébredés még jó... ivott, meg már dőlt is vissza, mint a zsák...

gyöngyi,
olyan messzi kerültél fertődtől??

gabó,
a harmadik nemalvó anyuka... :(

andi,
ti is....

már nem is tudom mit mondjak/írjak... :roll:

nálunk tegnap volt az első furi húzása. becipelte a kispárnáját a wc-be és beledobta... :shock:

a tegnapelőtti éjjeli szél meg felrepítette a napernyőt a ház tetejére. a kéményben akadt meg. és csak ma tűnt fel, hogy ott van! :D

KépKép
viol81

Viol
ez a napernyős dolog muris lehetett!!!!(le kellett volna fényképezned :wink: )
Vendég

[quote]n írta:álunk tegnap volt az első furi húzása. becipelte a kispárnáját a wc-be és beledobta...

a tegnapelőtti éjjeli

[quote]t írta:egnapelőtti éjjeli szél meg felrepítette a napernyőt a ház tetejére. a kéményben akadt meg. és csak ma tűnt fel, hogy ott van

hát ez nagyon jó!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Muris lehetett! :lol: :lol: :lol:

Katus!Nincs más baja napközben nem köhög szinte semmit,de éjjel viszont annál többet!Már előre félek+én is krákogok délután kicsit szarul voltam vezetés elején utánna meg elkezdett fájni a fejem,de bevettem egy Algopirint és hál isten elmult!Csak én is olyan vagyok mint a Husi,hogy éjjel fulladok be! :( :( :( :( :(
Máté,hogy van?

rik!Hát nagyon drukkolok nektek,hogy jót mondjon majd Berki!
Dokinál nem voltunk van itthon mindenre gyógyszerünk ezzel nem megyek el,mert más baja nincs!Anyu is már jobban van úgy látszik ez ilyen 1-2 napos vírus lehet!

anikó!Ezt a ringatósdit az egyik ismerősömék csinálják az iwiwen mindíg figyelmeztet mindenkit,hogy lesz!Biztos jó lehet!!!
Na megkezdődik a hisztikorszak? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Erika,
lefényképeztem. De ma annyit fényképeztem meg töröltem a gépből, hogy még mielőtt feltettem volna a számítógépre, töröltem a fényképezőből... :x :oops: :evil:
Pedig a mi konyhaablakunkból fotóztam, onnan tök közel volt. Apu onnan szórakozott horgászbottal... :D

KépKép
viol81

Gabó,
jobbulást Levikének!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Wirág!

Hát azt elhiszem, hogy gyerek mellett már nem tudnád ezt vállalni.....rögtön tervezitek a kistesót, vagy keresel munkát majd itt Sopronban? Gondolom nem egyszerű...

Gabó!

Jobbulást nektek.
Hogy ment a vezetés?

Viol!

Hát nem semmi sztorik vannak nálatok :lol: :lol: :lol:

Rik!

Nagy drukk a dokihozzzzzz

Anikó!

Sajnos lesz még....

Mindenkinek nagyon szép estét, éjszakát és persze nyugodtat kívánok, jó éjt!

katus78

Katus,
és nektek milyen volt az éjszakátok? Mátéra gondolok... :wink:

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Katus!Jól ment még van min javítani,de alakul!Ma megyek megint 1-re!
És nektek?
Nekünk most jó éjszakánk volt Levi csak reggel köhögött!!
Vendég

Jó reggelt!

Rik,én is nagyon drukkolok,hogy minden ok legyen a dokinál!

Viol,még a férjemnek is elmeséltem a napernyős sztorit,nagyon jó!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabó,Levinek jobbulást!

Katus,mizujs?

Nekünk egész normális éjszakánk volt,egy éjszakai és egy fél 7es ébredéssel.Aztán aludt tovább negyed 9ig.Próbálom éjjel nem szoptatni,csak teát adok,mert volt olyan éjjel,hogy óránként szoptattam és reggelre már nagyon fájt.Úgyhogy most megpróbálunk átszokni a csak esti szopira.Rosszul érzem magam,hogy elveszem tőle,de ezt így nem lehet tovább csinálni
:( :?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus és Gabó,
örülök, hogy kicsit jobb volt az éjszakátok!!

Hajnus,
még ilyen gyakran szokott szopizini Bence? Hűű, nem semmi...
Ne érezd magad rosszul, sztem. A szopi persze a legjobb dolog nekik, na de mindenáron?? :shock: Sztem ha még meghagyod az estit, az is jó neki. Előbb-utóbb úgyis az lesz, hogy elválasztódik.

A napernyő meg tényleg furi volt. :) Úgy képzeljétek el, hogy szépen összecsukva keresztben a kémény "tövében" feküdt. Mintha csak ott lett volna a helye. Tök egyenesen, vízszintesen, nem ferdén, mintha csak mi tettük volna oda.
Mondjuk én aznap hajnalban hallottam valami robajt, fel is ébredtünk, de nem tudtuk mi az. Reggel kérdeztem anyut, nem vitt-e valamit el a szél. Azt mondta csak a medencét vitte arrébb. Akkor ugyan megfordult a fejemben, hogy annak nincs akkora hangja, de nem is foglalkoztam vele, hisz nem hiányzott semmi. Vagy csak nem vettük észre... :D És ugye azért hallottuk mi, mert a konyhaablakhoz tök közel van, a konyha meg szemben van a hálószobával.

Régebben volt olyan, amikor még se garázs nem volt, se kerítés a teraszon, hogy levitte az asztalt és nekivágta a kocsi szélvédőjének... :? Igen, betörött...

Na de most jó idő van, meg hétvégén is az lesz!!
Szombat du esküvőre megyünk, Gábor csapattársa nősül. Mi is megyünk Dorkával, Gáborék meg mezben sorfalat állnak :shock: :D
Este meg grillezünk. Már megvettem a fini kolbászt meg husit, mustárt, fűszert, holnap be is pácolom, nyamnyamnyam... :D

KépKép
viol81

Anikó,
mennyibe kerül a ringatós foglalkozás?
Nyáron is van?
Hiszti :?: :roll: :wink:

Szép napot mindenkinek!
Ma nagyon álmos vagyok...

Kép
Kép
Kép
amica

Andi-ez most ingyenes bemutató óra volt, nem tudták megmondani, mennyi lesz majd. Bp-en 700 Ft/óra, de több gyereket is lehet vinni ezért az árért, minden kedden lesz nyáron, egyenlőre úgy néz ki.

Megyek, mozgalmas nap van! Szép napot mindenkinek!

Anikó

Kép[/url]
quito

én megnéztem az oldalukat, de nem találok soproni helyszínt...
de ha volt már, akkor biztosan lesz is még! :P

KépKép
viol81

Sziasztok csajok!

Hát igen régen voltam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Nem is tudom emlékesztek-e még ránk?Sajnos nincs sok időm a gép elött lenni.Nagyon sokat vagyunk kint az udvaron ímád Alexandra kint lenni.Amúgy mi megvagyunk közbe Alexandra elmúlt 2 éves majd a szülinapjáról ha lesz időm teszek fel képeket.Ha jól láttam kibújt az összes foga és hála nem is kínlódott vele legalább is én nem vettem észre.Kb. 1 hónapja elkezdett beszélni olyan aranyos haogy mondja a szavakat bár az f , r betűket nem mondja ki hanem más betűvel helyettesítí.Sajnos visszaolvasni sem tudtam majd igyekszem bepótolni.Most megyek mindenkinek szép dálutánt kívánok!Ha tudok majd jövök.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Gyors leszek, boccsiiiiii

Kedves Husi Boldog Névnapot!

Kép

katus78

Leventének boldog névnapot kívánunk!!!
Vendég

Leventének mi is boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Viol,
ahogy mondtam, ballagunk szépen utánatok :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap mérték Ágnest, 8040g, még a soványka Janka is1kg-val több volt :oops: :oops: :oops:
Na de minden rendben vele, nem is nyaggatnak hiszen önmagához lépest szépen fejlődik. Súlyát már rég megháromszorozta.
(azért az nem semmi, hogy Márton 4hónaposan nyomott ennyit :lol: , bár most ő is sokat vékonyodott) Janka 4évesen 15kg

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Levinek boldog névnapot kívánok sok szeretettel!

Viol-ez ilyen ál-ringató! Az iwiw-en nézd meg őket, Soproni Ringató. Hogy vettétek le a napernyőt? 8)

Kincső ma kivette a kazettát a videóból :shock: , megnyomta a gombot és kijött a kazi. Visszaraktam, erre újra megnyomta a gombot, kazi újra ki :shock: . Aztán elvittem a videótól...

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszönjük a köszöntést!

Én ma megin túl vagyok egy vezetésen ami a legrosszabb az oktatóm szerint,hogy nincs veszélyérzetem,de anyu szerinz soha nem is volt! :? :? :? :?
Na majd csak kialakul egy kicsi!! :) :)
Most meg gyantázásra készülök életemben először(itthon) kíváncsi leszek! :shock: :shock: :shock:

Viol!Jajaj,de jó lesz nektek hétvégén!Mi is megyünk vasárnap Fenyvesre!
Elképzeltem ezt a napernyős storyt hát mit ne mondjak röhögtem egy sort! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajnus!Szerintem se érezd magam rosszul a Levus barátnője két éves és még szopik és most,hogy az anyja elkezdett melózni ő is szoktatja le róla!Szar,de ez van!

Alexandrának boldog szülinapot!
Vendég

Levike, Boldog névnapot kívánunk mi is!!!! :P :P :P

Zília,
hát hogyne emlékeznénk rátok!! :) :) Örülök, hogy jelentkeztél!! :) Meg is értem, hogy sokat vagytok kint. Olyan kíváncsi vagyok Alexandrára, várjuk nagyon a képeket!! És így utólag ugyan, de Nagyon boldog szülinapot kívánunk neki! :)

Andi,
na, akkor azért szépen nyom Ágnes is! :) Hozzánk képest... :wink:
Már én sem izgatom magam, védőnő is már csak azt mondja, hogy: "a lényeg, hogy ment előbbre a súlya". Van benne valami. Szép és okos kislányom van :D :oops: , fejlődik ahogy ő gondolja. :)
Ma a kocsi alól szedtük ki... :oops: :roll: Persze nem járt a motor vagy ilyesmi. Egyszerűen bemászott a kismacskák után - 3 db van - máskor csak be szokott nézni utánuk guggolásban, de most anyja elfordította a fejét pillanatokra :oops: , és mire visszanéztem, már bent volt. Nem nagyon, de épp annyira, hogy nem tudott már felállni, és azért is nehéz volt kivenni, mert négykézláb volt, térde és lába ugye a nem épp tükörsima betonon, szal húzni nem akartam/lehetett. Szóltam gyors Gábornak, ketten valahogy kivettük, de ő meg közben meg felállt volna, de ugye nem tudott, ez nem tetszett neki, elindult a sírás, szal... Kis lükém... :roll:

KépKép
viol81

Anikó,
apu horgászbottal piszkálgatta a konyhaablakunkból, de nem nagyon sikerült, így maradt a teraszról valami óriáslétra. :)
Hohóóóóóóó, hány ilyen lesz még, amikor valami masinától kell elvontatni a gyereket! :)
Dorka kénye-kedvére kapcsolgatja a hálóban a tv-t... :?

Gagó,
hát azért némi veszélyérzet elkelne, pláne így az elején... :wink: Mondjuk a családban az van, hogy - állítólag - apu meg én szar sofőrök vagyunk, mert gyorsan megyünk és figyelmetlenek vagyunk, anyu meg tesóm viszont jó. És ez mind persze anyu véleménye szerint!! :D Az igaz, hogy apu tört már össze pár kocsit (nem másét, csak sajátot), de ő még szerintem is hülyén vezet. Én persze nem!! :D Én mindig azt mondom anyámnak, hogy ne szóljon bele, még ha gyorsan is megyek, csak addig nyomom fel, amíg biztosnágosnak érzem. Na már most ha a gyerekem is mögöttem ül, akkor meg pláne...

KépKép
viol81

Amica
Nyugika,Réka iskolába menet előtt volt 17kg!!!!!!Ugyhogy Jankád már majdnem annyi,Ágnes is utoléri őket! :wink:

Anikó
Huhúúú,még miket fog csinálni!!!Ez csak a kezdet!!Nálam már sajna a mosógépet,villanytűzhelyet is tudja kapcsolni.Figyuzni is kell rendesen!!!
A videó meg amugy tök jó muri,jó hangot ad ki amikor kijön a kazi!! :wink: :D

Gabó
belevaló csajszik is kellenek az utakon!HA Levike meg veled lesz,bizti nem leszel felelőtlen. :)
Hogy vannak a betegek??
Anyut kérdeztem,hogy van ilyen járvány a melóba,Nem tud róle,de anyudat ismeri :wink:

Cajok,1 hónap mulva költözünk :wink: :D
Vendég

Jó reggelt!

Ha jól emlékszem van egy Péter férjünk boldog névnapot neki!

Viol! Köszi neked is a köszöntést!Á kocsi alá nem semmi ez a csajszi becsalogatták a kiscicák!! :D :D :D :D
Én úgy vagyok védőnénikkel,hogy soha nem foglalkoztam vele,mert volt,hogy hülyeséget beszélt(ugye ők ami a nagykönyvben le van írva pláne ha valamelyiknek nincs gyereke nahát az meg egyensen a sírba visz)!!! :x :x :x :x :x
Az ember gyereke szépen fejlődik,egézséges mindenki látja nem is kell ennél több!
Hát én nem tudom milyen vezető leszek száguldozni biztos nem fogok az elején amíg nagyon jól bele nem jövök!
De most kérdem én!Hogyan tudok veszélyérzetet csinálni?

rik!Akkor lehet csak úgy elbaszta a gyomrát,hogy rosszul lett! :? :? Jaj,de jó lesz nektek!!!Már gyűjtöd a dobozokat?

Ja igen ház tulajok lettünk megvan a pénz a Balázs ma veszi át a kulcsokat!!!Holnap már megyünk körülnézni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

amica!Olyan gyönyörű és egézséges Ágnes,hogy ez legyen a legnagyobb gond,hogy ennyi kiló!Majd meglódul ő is! :) :)
Vendég

Sziasztok!
Gyorsan beugrottam kicsit, mert takarítok, ma van az utolsó ovi nap. Hétvégén meg megint szülinapozunk :lol: :lol: :lol:
JAnka vasárnap lesz 4éves.

Gabó, az jó!!!!!!!!!! tervezgethettek meg készülhettek az új házba!

Rik, biztosan várjátok már a költözést. jó lesz tágas lakásba költözni! Bár részemről egy rémálom volt, most kezdem kiheverni...

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó,
ááááááááááááááá, ez nagggggyon jó hííííííííííííír!!!! :D :D :D
Gratula!!! :)
Azért ne csinálj veszélyérzetet magadnak!! :) Ha majd egyedül, oktató nékül kint leszel a forgalomban, lehet, hogy lesz pici félsz a seggedben... :D

Andi,
és Jankának nem mondja Márton, hogy a tortát "megkapja tejben?" :wink: :D

Nercsi férje Péter? :oops: :roll:
Boldog névnapot Péternek! :P

Katus,
ti meg holnap mentek nyaralni, igaz?? :P Hűűű, de jó lesz nektek...
És milyen volt az ícccaka?

KépKép
viol81

Tényleg Katusék holnap mennek [size=24]Vakációra!![/size]
:D :D :D :D

amica!Istenem,hogy megy az idő!!!Tele vagytok ünnepekkel!! :) :) :)

Viol!Lehet úgy lesz ahogy mondod pláne gyerekkel!!!! :) :)
Vendég

Csilla férje Péter,
de lehet Nercsié is :D

Viol,
tortában is teljesen különböző az ízlésük... Janka tortáját (gyümölcs) nem szereti Márton :oops:
Janka olyan aranyos, mostanában babázik és szoptat, altat, fürdet stb... :lol:

A macskás sztori nagyon aranyos volt :lol:
Mostantól nem árt megnéznetek merre kavar Dorka mielőtt bárhova is indulnátok :oops:

Gabó,
szeretncsére a babafalva frissíti a vonalzót most gyárthanám megint :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Csak bekukk, mert rohanás van!

Gyöngyi, olvastam a szüléstöridet a Kismamában! Örülök, hogy szép emlék maradt!Olyan jó volt, közben eszembejutott az enyém is. Végre, jókat is olvasni a soproni kórházról, szerintem beküldöm az enyémet is.

Viol-ez extrém történet: horgászbottal napernyőt fogni a háztetőről :lol: :lol: :lol: , bocsi, nem tudok felülkerekedni ezen :oops: :oops: . Akkor aztán most már Dorka nyomában kell lenni mindenhol...

Rik-hajrá!!!!!

Gabó-nincs veszélyérzeted? 8) Az én oktatóm állandóan a téglát akarta kivenni a cipőmből, amelyik a gázpedálon volt :oops: :oops: Azért vigyázz magadra, tegnap egy durva balesetet láttam az Erzsébet kertnél, nem sérült meg senki, de a vér megfagyott az ereimben a csattanásra.... :?

Megyek, most már távirányítóval veszi ki a kazit :shock: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Nem semmi Nyuszifül vigyázz,mert szerelő lesz belőle!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze azért vigyázok!! :) :) :)

amica!Gyümitorta Nyammmmmmmmmmmmm!!! :D :D :D

Akkor minden kedves Péter férjnek boldog névnapot!
Vendég

Ja, cajok, már skubizzuk is ezerrel a gyereket, mert még a végén a volánnál találjuk meg... :wink: Mondjuk az még a jobbik eset... :roll:

Ma megyünk pasizni. Vagyis Dorka. :D Ahhoz a csajhoz megyünk, akivel sokáig voltam egy szobában a kórházban. A gyerkőcök meg pont nem találkoztak - mondjuk ott a kórházban nem is tartom valószínűnek, hogy sokat foglalkoztak volna egymással :D - mert ők aznap reggel mentek haza, amelyik este született Dorka. Most összeeresztjük őket. :)

KépKép
viol81

sziasztok cajok!

köszi péterférj nevében a köszöntést,de ő áprilisban tartja,akkor van a legjobb barátja szülinapja :wink: :lol: .
mi is kívánunk mindenkinek boldog szülinapokat,névnapokat(amikről lemaradtunk)
valahogy elszaladnak a napok....szecső is hétfőn megy a táborba,már iszonyatosan be van sózva.vasárnap készülünk a gyerelszigetre(tavaly többször is voltunk,ingyenes,sok jó programmal).nekünk is jól sikerült a múzeumok délutánja a gyerekekkel,este fél kilenc körül értünk haza.okosak voltak(na meg nem is volt tömeg,könnyű volt megtalálni őket)
mi júli 20-21.én költözünk(remélem)!!!igaz,még nem utaltak,de már csak az van hátra.jövő héten biztos meglesz már az is és akkor vége!vagy akkor kezdődik az új időszámítás?....nem is tudom...
képzeljétek,mióta nincs kiságy(sógornőm napokon belül szül,nekik adtuk még júni elején) zóra alszik az emeletes ágy alján,míra felül,szecső meg itt a nagyszobában(az új lakásban különszobája lesz végülis),zóra éjjel mászkál.ill csak a szobában a földig jut.a sarokban van a kiságyból a matrac,azon a pelenkázó és arra szokott lefeküdni,de valamelyik hajnalban félig az ágy alatt volt... :shock: :lol: :roll: :twisted: van valakinek ilyen kóbor gyereke?bár ahogy olvasom,nálatok az ágyatokig eljut a kis partizán,itt ez nincs,csak a földönfekvés...
majd mutatok fotókat is,mert lefényképeztem(én gaz,álnok....),de olyan jót röhögök rajta néha... :P :P :P :P
Kép ez egy délutáni alvás
Kép ez meg a hajnali
Kép ez meg a múzeumi festés...

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ábizsani
elküldtem privibe a tel számomat(remélem sikerült :lol: :oops: :roll: ),ha mégsem majd ide megírom!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Képzeljétek!Most voltunk a Tescoba és 50-70%-os leárazások vannak a ruhaosztályon.Én 5000ft-os kardigánt(marha jól néz ki)459-ért vettem!Jó mi?Aki tuds menjen!

Szemizo!Nem semmi csajszid van!Mászkál ide-oda!!! :D :D :D
Birom mikor az ágyalatt alszik!! :) :) :)
Szép lett Míra festése! :) :)
Milyen táborba megy Szecső?
Húha akkor már csak hetek kérdése és harcra fel nálatok is!!
De jóóóóóó!!!Örülök!!! :D :D :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?