Nyaralóknak jó nyaralást!
És hogy hol a beszámoló? Hát ahol a fejem, a vasalni, mosni, takarítani valók közt valahol fél úton.
Zazi a nyaralást jól viselte, viszont itthon már túl nyugis volt neki, hiányzott a pörgés, így mióta itthon vagyunk nem nagyon alszik, még éjjel is párszor megébred. Tegnap meg nem volt hajlandó vacsizni rendesen, így ma fél 5-kor keltünk! Mint a mosott sz@. úgy nézhetek ki.
Na mind1, azért röviden beszámolok:
Szóval az odafele út jól sikerült, direkt úgy indultunk, hogy szinte végig aludja az utat, de azért egyszer megálltunk,mint kiderült, kb 20 perccel a cél előtt, de legalább evett gyümit és utána jó kedve volt.
Aztán a panzióban kiderült, hogy a nekünk szánt szobában a németek meghosszabbították a foglalást, így mi átkerültünka szomszéd apartmannba, ami nekünk jobb is volt, Zazi kapott külön szobát és a kajája mlegítésén sem kellett sokat agyalnom, ráadásul az esti élőzene se hallatszott fel annyira. Első nap délután csak sétálgattunk, meg a panzió medencéjében fürödtünk, ez Zalánnak még hideg volt, így ő az árnyékban szunyált. Este sem volt gond az alvással és reggel is a szokott időben kelt. Másnap reggeli aztán délelőtt séta, ebéd után meg strand. A pancsolóba óvatosan kellett beleszoktatni, de kb 5 perc után úgy feloldódott, hogy alig lehetett kivinni, elnézegette a gyerek sereget, meg eltapcskolt a medence szélén, felhúzta magát állásba is, mert hát a víz felhajtó ereje megemelte a popóját
Aztán este vacsi, Zalán az étlappot olvasgatta míg mi ettünk, és minden vendég megcsodálta milyen édes gyerkőc ül velünk.
Éjjel már iszonyat meleg lett, így Zalán is megébredt párszor, de hamar visszaaludt, így másnap már hamarabb mentünk a strandra és többször vittük pancsolni a fiatalurat.
Így telt el minden nap. És egyedül a legutolsó pancsolásnál szóltak rám, hogy ne álljak bele a gyerekkel a pancsolóba, pedig máshogy a korlát miatt nem tudtam odatartani, de hát utolsó nap, egy fiatal srác volt a medenceőr. Na mind1. Aztán csütörtökön elterveztük, hogy nem megyünk ki a strandra, hanem még indulás előtt a panziónál fürdünk egyet, csakhogy kiderült, hogy a nagy melegben tönkre ment az autó csomagtartójának nyitója, ez elég volt, hogy a párom hangulatát elrontsa, így egy 10 perces locspocson kívül nem nagyon csináltunk semmit, hanem inkább elindultunk anyumékhoz, persze így Zalán épp nem volt kellően fáradt, fel is ébredt, mikor az út egyharmada után megállítottak a rendőrök közúti ellenőrzésre, persze minden rendben volt, de így tudtam, hogy a nem fogja bírni végig az utat Zazi, pedig a párom nem akart volna megállni, hát fogtam és a kocsiban etettem meg a gyereket, még jó, hogy épp főzelék idő volt, így maradhatott bekötve az ülésben.
Anyuméknál aztán szervízbe ment a párom a kocsit 5 perc alatt megcsinálták ingyen (ezért volt a nagy aggódás).
Aztán pénteken családlátogatás volt, egyik rokontól a másikig, hát persze hogy szegényem nem tudott aludni, este 5-kor szopi után úgy "zuhant" az ágyba, hogy másnap reggel 6-ig fel sem kelt, se fürdés se semmi.
Szombaton délelőtt végre kis nyugi volt otthon, anyum elfoglalkozott az unokával, délután meg már indultunk is haza.
Vasárnap meg anyósoméknál volt bucsu (fogalmam sincs milyen u vagy ú
) kicsit hangos volt a zene, így nem tudtunk sokat meradni, de nekünk még nem is volt lényeges.
Aztán azóta se nagyon bírok a kis gazfickóval, az itthoni játékok már nem bírják lekötni, bár talán most már sikerül neki aklimatizálódnia a hazai levegőhöz.
NA megyek én is pihizek még ha tudok valamennyit.