Sziasztok Lányok!
Most szabin vagyok 3 napig, ezért nem tudtam délelott írogatni.
Ma voltam eloször terhesgondozáson, de nem történt semmi azon kívül, hogy csacsogtam röviden a dokival és beutaltak az összes vizsgálatra. Ezért holnap is várakozással fogom tölteni az egész délelottöm, nem leszek veletek.
Mariann! Nálunk a terhesgondozáson a saját dokim volt. O mondta két hete, hogy ma kell mennem eloször, elmondta, hogy hol rendel, úgyhogy nekem eszembe sem jutott az, hogy más doki legyen ott. Furcsállom a nálatok uralkodó rendszert.
A táppénzrol: engem a háziorvosom kiír, mert múltkor munkahelyi problémák kiborítottak, és sírva rohantam a háziorvoshoz, aki nagyon aranyos volt, és azt mondta, hogy jobb lenne, hogy ha a nogyógyi javasolná (írásban) de ha nem lehet, anélkül is otthon tud tartani. Azzal indokolta, hogy mostanában maximálisan támogatják a terheseket, egy percig ne aggódjak, bármikortól otthon tudok maradni.
Szilvi! Isten hozott közöttünk!
Jó egészséget kívánok nektek!
Orsi! Mariannak is említettem, hogy munkahelyi gondjaim vannak (bár most enyhültek), így hát én elég hamar, júniustól tervezem otthon maradni. De már májusban kivenném a szabim egy részét. Én is azt hittem, hogy hatalmas pocakkal fogok tolatni az íróasztalom mellett, de végül is nem így alakult. Meg hát kertes házban lakom, a telek is közel van, vagy egy csomó kutyánk, a ház sem kicsi, imádok olvasni, szóval lesz otthon mit csinálnom, azt hiszem.
Évike! Örülök, hogy jól vagy, azért vigyázz még magadra! Én is rettegek attól, ami Szanival történt, de szerintem ez nem ritka. Végülis beteg kisbabát szülni még annál is rosszabb.
Orsi! Az üzemorvos szerintem el fogja nagyolni a vizsgálatokat, nem hiszem, hogy kiderül számára. Hacsak nem valami nagyon lelkis doki.
Szani! Sajnálom, ami veletek történt.
Én is csak azt tudom írni neked, hogy ha nem volt talán egészséges, így esetleg jobb volt. Azt hiszem, nagyon sokan rettegünk ettol. Mikor lehet legközelebb babátok?
Indigó! Örülök, hogy jobban vagy, de csatlakozom Bejához abban a kérdésben, hogy válts dokit.
Eszter! Holnap fogom elintézni a szükséges vizsgálatokat: vér, vizelet, EKG, körzeti orvos és fogorvos.
Évike! Azt hiszem, te kérdezted, hogy mikortól mondjuk el "országnak-világnak" a nagy hírt. Én a 3. hónap végére tervezem.
Húúúú, csak egy napig nem voltam, és most látom, mennyit írtam egy szuszra.
El is megyek, sokszor puszilok mindenkit, holnap este jövök: Laura