Sziasztok!
Olvasok, olvasok, olvasok napok óta
de írni már sosem jut idő...
Mennyi kép!!!
Üdv az újaknak!
Erika! Ne izgulj én Pestre mentem Szolnokról szülni, egy percig sem izgultam, hogy nem érek oda...biztos sejtettem valamit
Majd nagyon oda is értem pont 2 héttel később született Véda, mint a számított. Pedig a számítás jó volt, és szinte minden adat adott
Ott volt minden héten szülésrehanoló relaxáció, és néha felolvasta a szülész-terapeuta az ép szültek történeteit. Egyik anyuka ép a kórházba tartott, mikor egyszerűen kilátszott már a baba haja, ők meg a rakparton. Megálltak, feltérdelt az első ülésre, belekapaszkodott a támlába. Apa felhívta a szülésznőt, kihangosították a telefont, közben nézte az éjszakai panorámát, ahogy a Duna vizén ringatóznak a fények...
Azt írta felejthetetlen élmény! Azt mondta akkor dokibácsi, nem kell félni, a komplikációhoz idő kell, ha nagyon siet az a baba akkor elég megállni az út szélén és leguggolni, mint rég...ilyenkor minden simán, természetesen megy!
Olga! Nagyon jók a képek, jól néztek ki együtt, kár hogy ilyen kicsi ami ide felfér oldalt. Balázs nagyon édes a kádban, szerintem hasonlóak a vonásaitok, bár apát nem ismerem!
Szilbee, Elin! Az időjárás nyomja így meg az embert, én alig tudok felkelni az álmosságtól, és hidegzuhanykezelés nélkül a szemem nem tudom kinyitni
Betti!
Kipottyant a könnyem a történetedtől! Csodaszép Bettike! A húgom most érettségizett múlt héten, szülésznőnek jelentkezett amúgy, egészségügyi suliba járt Cegléden. Egykorúak lehettek? 89-es. Hááát így hogy őt ismerem,méginkánbb Le a kalappal előtted! És fantasztikus a családod, hogy így melletted álltak!
Emlékszem 16 voltam mikor anya "bejelentette" hogy kistesónk lesz, sétáltattam, és minden lökött iskolatársam, főleg a fiúk megkérdezték, a tied? Mintha nem láttak volna nap-mint nap a suliban.
Én 33 éves vagyok, és Véda az első babánk, nagyon sokat vártunk rá, és ha "újra kezdhetném" sokkal hamarabb vállaltam volna, akkor lenne esélyem egy féltucat babára még
Az is meggyőződésem, hogy még egy tizessel korábban rugalmasabb, türelmesebb voltam...
De minden úgy jó, ahogy van, és bizonyára nekem még nagyonnagyon sokat kellett érnem és fejlődnöm!
A keletiek is azt tartják a baba választ magának anyát, apát, időpontot...
Ildi! Nem semmi mennyi mindent csináltál egy nap alatt a gyerekek mellett...ámulok!
BBJudit! Leti és Gréti gyönyörű!!! Leginkább a közös kép tetszik, micsoda nővéri szeretet! Úgy fogja, mint egy hímestojást!
Bocs, ha valaki/valami kimaradt...
Mi jól vagyunk, a viharos szeles napokon kissé nyüszisebben csak... Én is befordultam magamba (vagy még ki se fordultam a kórházasdi óta
Próbálgatjuk az ízeket egy-egy kanál erejéig.
A meggy menő eddig...úgyhogy telepakolom vele a hűtőt csak még nem döntöttem el mi legyen a kiszerelési mértékegység. Arra is gondoltam itt a nyár raktározni kellene Védának, ne járjak úgy télre, mint a tücsök...
A strand jó ötlet, főleg ha sok a fa...délelőtt szerintem is tisztább lehet a víz, bár elindulni hajnalban (7-ig kedvezmémnyes a belépő) nem hiszem, hogy menne. Bár ma hajnal 4-től vigyorog Véda a világra!
Mi saját minimedencében nyomjuk, egy vödörnyi víz fér bele... A többi meg jó esetben alvás az árnyékban. Hazaérnünk nem kell még, egyenlőre mindenhol képesek vagyunk kajcsizni úton-útfélen...aludni is... Fuvarozni is tudunk!