Sziasztok!
Balwin Judit! Beszarás a két csajszli! Nagyon aranyosak! Gréti igazi fotómodell!
Nóri! Reggel megnéztem a klippet, hát nem semmi Lilcsi! Ezt a korepgráfiát tanítani kéne!
Nagyon ügyes! Tényleg! Zabálnivaló!
Betty! Köszi...
Mi is találkoztunk...
Na mostmár név nélkül: Nekünk hasfájóságra az Infacol nagyon bevált. Könnyi is adagolni. Most a Dentinox gélt használom a kisfogára és tökéletesen bevált!!!
És már két fogacskánk van!
Mostmár harap cicizés közben, ugyhogy előkeresem a bimbóvédőt, hátha ér valamit ilyenkor is...
Babát tessék vinni levegőre Katlina! Szerintem is elég a body-sapka, textilpelenka szerelés... szerintem... Sajna szerdától jön a hűvös. vagy szerencse? Na mindegy, csak vasárnaptól legyen megint jóidő, mikor nyaralni megyünk.
Tényleg Judit! Tudom már megint szőke vagyok... szóval a sonnentherme-i fürdőbe bemegyünk és a nagyobbak (tesómék) tudnak több medencében is pancsolni, mi meg tudunk menni a gyerkőccel külön, de azért össze tudunk járni tesómékkel? Húúúú, nagyábból érted mit akartam?
A tiszaligeti fürdőben voltunk, sajna a fényképező itthon maradt!
Nekem meg felesleges gyerekruháim vannak! Sok használt ruhát kaptam, nincs semmi bajuk, csak én hmmm, nem igazán tetszenek. Kertesházba kitünő! Szóval ha rászoruló családot ismertek nagyon szívesen elajándékoznám.
Szúnnyogháló alatt én is szoktam Szandán altatni a gyerköcőt!
Még nem panaszkodott...
Anna! Nagyon ügyes a kis Nimi! Ő is örökmozgó lesz?
Erika! Nagyon ügyi vagy!
Csak sikerült a vonalzó! (Halkan megsúgom csak neked, hogy nekem a régebbi hozzászólásaimnál mostmár azért van kettő, mert én is csak másolgattam a kódot, majd Nóri írta valakinek, hogy hová kell beilleszteni a kódót, és azóta nekem is úgy van.
Mikor siettem baszogattak is a csajok, hogy hová tünt a vonalzóm!
)
Na üdv mindenkinek!