Szép estét mindenkinek!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Pár sort magamról: 3 éves kislányom van már, és várjuk a kistesó érkezését. Ő ha a tervezett szerint fog érkezni, akkor Júl.28.-án lesz a nagy nap. Ha pedig időben érkezünk, akkor Szolnokon fog világra jönni a kisbabám. Már nagyon várjuk.
Már itt csücsülök egy ideje, olvasgatom üzeneteket, (régebbieket is). Olyan gyönyörűek ezek a kisbabák. Csak gratulálni tudok hozzájuk.
Lenne néhány kérdésem: Ismeritek az Altorjai doktort? Szült nála valaki? Miélyen tapasztalatai voltak?
Kádat mikor érdemes használni. Vajudás időszakot röviditi meg? Vagy mire jó? (ahol a kislányomat szültem, ott nem volt semmilyen ,,segéd eszköz", viszont Jó csapat dolgozott ott, de sajnos a szülő otthonból ,,öregek otthona" lett). Abba meleg vizet szoktak engedni, vagy langyosat? Milyet érdemes? Meleget hogy lazítson, vagy langyosat, hogy a nagy meleget könnyebb legyen elviselni, már ha akkor is lesz 36°C Nekem, vagy páromnak kell megcsinálni a fürdő vizet, vagy segítenek?
Szolnokon van mód ,,apás szülésre"?
Olvasva benneteket, magamtól eszembe sem jutott volna pelus, popsitörlő. Még most beraktam a csomagba, ne hogy elfeledjem. Írtam egy listát, arról mit kell a kórházba vinnem, de mindennap kerül még rá valami
Ha a picibaba éjjel-nappal mellettetek volt, kifürdette? Engedték hogy magatok fürdessétek? Vagy a kimerültségtől nem is próbáltátok ezt kérni? Hol fürdették, csap alatt, vagy van megfelelő kiskád?
Nyáron ragaszkodnak a Pólya használatához? Vagy az már kiment a ,,divatból" ?(kislányomnak nem volt anno, a szülőotthonban sem).
TAJ kártyát születési ak. kivonatot ott helyben intézték, vagy nektek kellett utána ,,szaladgálni"?
Most hirtelen ennyi kérdés juttot eszembe. Lehet hogy némelyik bután hangzik, de semmilyen információm nincs még erről a kórházról.
Köszönöm aki válaszol.
Válaszokat holnap fogom elolvasni, mert már nagyon álmos vagyok.
Békés, nyugodt éjszakát kívánok mindenkinek!
Erika