Sziasztok!
Julcsi szunyál, így van egy kis időm gépezni... Bár a konyhában is vár a mosatlan, meg a mosógépet sem ártana megpakolni egy adag ruhával. Most nincs valami nagy hangulatom, nagyon meleg van, erőm semmi, ráadásul ma költöznek el Csandyék (régen írt ide, a kisfia nagy barátja Julcsinak, és gyakran taliztunk), és nekünk már hiányoznak.
Persze majd fogunk egymáshoz járni, de csak nem itt fognak lakni két percre, és így biztos ritkábban tudunk találkozni.
Tegnap délután még együtt játszóztunk, nagyon aranyosak együtt a gyerekek.
Julcsi már egyre többet megy, tegnap fordult elő először, hogy szaladnom kellett utána, mert meglógott mellőlem, és a hinta irányába tepert a vödrével a kezében, én meg uzsgyi utána. Elkezdte gyűjteni a botokat is, hordja nekem, állandóan jön-megy, így este már egyáltalán nem kell altatni, megeszi a kajcsiját, lerakom az ágyba, és már szunyál is.
Andy, nagyon jók a képek, aranyos Daninak a sapija.
Én is úgy szeretnék már kicsit kimozdulni itthonról, de lehet, hogy csak augusztusban tudunk lemenni a Balcsira, mert a júliusi esküvő miatt kicsit megcsappan a havi bevételünk...
Szerdán utazunk haza anyékhoz Julcsival, pénteken lánybúcsúba megyek Kecskemétre, aztán apjuk majd szombaton jön utánunk, és vasárnap együtt jövünk haza. A következő két hétvégén meg esküvő, két buli lesz, egyik héten családi ebéd, másik héten meg Dunapatajon baráti buli. Már nagyon várom.
A babakocsiban én is be szoktam kötni Julcsit, 5 pontos az öve, bár ő nem szokott nagyon fészkelődni, szépen ül benne.
Gabella, hol lehet olvasni a blogodat?
Klarka, Julcsi is kapott egy használt vászoncipőt, én azért nem adtam még rá, mert nem túl magas a kérge, nem tudom, hogy tartaná-e eléggé a lábát. Most már egyre stabilabban megy, lehet, hogy majd ráadom néha, bár simán előfordulhat, hogy közben kinőtte... Így is a 21-es szandiból már majdnem kilógnak a lábujjai.
Nekem eddig négyszer volt meg, mióta Julcsi megszületett, nem túl szabályosan, bár az emúlt hónapban, pont 28 napra. Férjemmel mi is beszélgettünk már a kistesóról, és arra jutottunk, ha jön, akkor jöjjön, nem bánnánk azt sem, ha jövőre már négyen lennénk, ha meg nem esek még teherbe, akkor keresek munkahelyet. Hát, kíváncsi vagyok, melyik jön össze hamarabb, a baba, vagy munkahely...
Kitti, hogy sikerült a szülinap?
Ja, és egy körkérdés. Tudnátok adni esküvői ajándék tippeket? Mert lövésünk sincs, mit vegyünk... Megvan mindenük, ami egy háztartásba kell, igaz nemsokára költöznek egy nagyobb házba, biztos szükségük lesz egy-két új dologra. Max. 15-20 ezret szánunk rá. Ha nem lesz ötletünk, akkor pénzt adunk, viszont menyasszonytánc sem lesz, tehát abba nem tudunk adni, meg a menyasszony régebben nekem azt mondta, hogy ő jobban örülne a személyes ajándéknak, mint a pénznek. Csak hát vmi ötletet is adhatna mellé...
Na, megyek a konyhába, ott legalább kicsit hűvösebb van...