Annnnyira szép idõ volt ma, remélem mindenki kihasználta és feltöltõdött napocskával
.
Myssnia,
még mosod minden wc-zés után a gátsebet? Mert ha egy alkalommal is elhanyagolod (amíg nem teljesen gyógyult), akkor begyulladhat-fájhat egy picit. Az intimtornát próbáltad? Mert az a bõr alatti izmokat edzi, amik feszesebbek lesznek, emiatt kevésbé feszül a gátseb. Nekem is volt egy ideig, hogy mintha be lenne duzzadva, de elmúlt. Le is teszteltük Apucival a hétvégén
. Hát, nem a régi, de jobb, mint amire számítottam.
Norka,
ezt a dm-es szórólapot csak úgy bedobták minden postaládába még tavaly valamikor, nem a babák születéséhez volt kötve a dolog.
Az állva szopi szerintem babánként változó. Itt volt a védõnõ, amikor Beki megéhezett, és a szokásos vehemenciával csapott le a cicire, nyüszögött, nyeldekelt, dudorászott, ahogy szokott. A védõnõ meg mindenbe azt akarta belemagyarázni, hogy biztos az idegen (mármint õ) jelenléte zavarja és ezért viselkedik furcsán
. Mert egyes babákat zavar, ha nincs csönd és nyugi körülöttük szopi közben. Bekit az sem érdekelné, ha húsz idegen állná körbe, és bámulná
. Szerintem ez az igaz a sétálásra is. Ha Jázmint nem zavarja, akkor ok. És ezt biztos látod rajta, hogy tetszik-e neki.
Kangi,
örülök, hogy minden jól sikerült az utazáskor! Aranyosak a képek is! Ti itthon külön szobában alszotok Julcsival? Mert hogy írtad, hogy zavart a szuszmorgása
.
A kendõt vetted/varrtad? Ugyanis én is épp most szeretnék beszerezni valami hasonlót, ez a babakocsihurca már eléggé megviselt.
Gombóc,
aranyos lehetett Zsombi horkolás közben!
Momo,
téged olvasva kétszer is meggondolom, hogy mikor vállaljam a következõ babót! Majd ha Beki 10 éves lesz, hogy tudjon segíteni
.
Zsuzsi,
nagyon tetszett a szopis sztori! Majd alkalmazom, ha beszól valaki!
Nagy drukk és együttérzés a repüléshez!
Beki a legritkább esetben tud normálisan fekve kakilni, mindig hisztikézik egy kicsit elõtte. Azt szereti, ha az egyik lábamra ültetem, hogy a lába lógjon, és megtámasztom a hátát, vagyis mintha wc-n ülne
. És nagyon szereti, egybõl abbahagyja a sírást, és már rotyog is. Olyan édi.
Nálunk hála Istennek még minden nap volt rendesen kaki, most épp azt tesztelem, hogy milyen ételek nem okoznak neki problémát. Mert elég durvának tartom a szopis diétát, szerintem minden babának mástól fájhat a pocija, nem lehet általánosítani. Pl. Bekinek semmi baja, ha karfiolt, karalábét, kelbimbót eszem. Viszont a narancstól zöldet kakil és picit hasmenése lesz, tehát azt nem eszem. Nem tudjátok, hogy milyen allergiát okoznak az aprómagvas gyümik? Most lesz allergiája tõle (azonnal jelentkezik), vagy majd ha õ enné?
Budapestiek, ti nem szeretnétek intim torna tanfolyamra járni? Olvastam a honlapjukat ([url=http://www.intimtorna.hu" TARGET="_top]http://www.intimtorna.hu[/url]), nekem igazából a Gésák titka tanfolyam tetszett. Nem akar valaki jönni?
Ha valaki beszél Mano2-vel, jobbulást kívánok neki!
Pusz mindenkinek!
Miszike+Beki