Sziasztok!
Toffifee!
Nagyjából ilyen dolgokra vagyok kiváncsi amiket te is leírtál,legalább lesz némi viszonyítási alapom,ha most majd újra belelendülök ezekbe a dolgokba
Azzal kezdeném,hogy semmilyen rossz tapasztalatom nem volt soha egyetlen nõvérkével sem,olyan elõfordult,hogy pont egy olyan nõvér vette le tõlem a vért,akinek aznap rossznapja lehetett,mert ezt észre lehetett venni rajta.Nem bántott meg,meg semmi ilyesmi,de olyan faarccal,és közömbösen tett vett körülöttem.Ez persze mindenkivel elõfordulhat,emiatt nem kértem panaszkönyvet
Viszont a vérvételekre sokat kellett várnom,vagy csak épp a dokimra,aki pont akkor rendelt,és ha találkozni akartam vele,muszáj volt megvárnom,amíg befejez egy császárt,vagy levezeti a szülést,amiért felhívták a szülészetre.
Ezek persze normális dolgok,de akkor ott azokban a percekben nehéz ezt tolerálni.
A CTG-n szerencsére én is gyorsan túlestem,ezzel a "szervezéssel"semmi gondom nem volt.
Az UH-kon én is mindig órákat vártam,és magamba dühöngtem,hogy mért azt hívják be elõbb aki késõbb jött nálam,míg ki nem derült,hogy õk elõbbi idõpontot kaptak,vagy pont azt amit én is.
Szóval érdekelne,hogy most mennyi idõt kell eltölteni a terhes gondozáson,vagy az UH-n?
A szülészet már 99'ben is szépen fel volt újjítva,azal semmi gondom nem volt.
A csecsemõs osztályról rengeteg negatív élmény ért,ezeket már eccer leírtam ide.
Pontosan még nem tudom,hogy kinél fogok szülni,mert nem voltam még orvosnál.De a Dr.Raft Miklóst fogom felkeresni,vele eddig jók voltak a tapasztalataim
Aztán ha õ vmiért nem tud válallni,kezdhetek dokinézõbe menni.
Amúgy 100%os császár vár rám,eddig kettõn átestem,mit nekem egy harmadik?
Legalábbis nem hiszem,hogy engednének 2 császár után hüvelyi szülést,én meg most már elsem tudom képzelni,hogy hüvelyi szülésem legyen.
Bocsi ha hosszúra sikeredtem
Azért ha vannak új tapasztalatok szívesen olvasom azokat is!
Rita.