Sziasztok!
De jó,hogy benéztem ide
Már hetek óta böngészgetek itt,de eddig ezt a topicot,vhogy átugorhattam.
Olvasgatlak benneteket,és látom,hogy akad itt öröm bõven,és sajnos tapsztalni szomorkásabb hozzászólásokat is.
Az a helyzet,hogy én is pont a napokban várnám,hogy jelentkezzen a menstruációm(úgy látszik ezzel vagyunk még egy páran),de mivel én is kisbabát szeretnék,számomra is az lenne a nagy öröm,ha lenne egy pocaklakóm(ahogy itt nevezitek a bébiket).Nekem már van egy 7és fél éves kisfiam,és egy 4éves kisfiam.Gondolhatjátok,hogy harmadik babának már lányt várnék
Habár nekem tényleg mind1,csak egészséges legyen!
Na szóval én ma vettem reggel a gyógyszertárban egy tesztet.
Gabriel a neve a tesztnek.Egy perc alatt kimutatja,hogy "mi a dörgés".Én ezt megis csináltam,és egy perc alatt negatív eredményt mutatott a teszt.Nem dobtam ki a tesztet,mondom hátha még van remény...Most itt fogom a tesztet a kezemben,és a negatív jelzés mellé odahúzodott egy közepesen erõs vonalka.Így most a tesztem pozítiv eredményt mutat,de ez nem egy perc alatt történt,mert legalább 2 órával ezelõtt csináltam meg a tesztet.
Szerintetek akkor most hihetem a pozítiv eredményt?
Az elsõ két gyerkcömmel is csináltam,de azokon ha jól emléxem egyértelmû volt a végeredmény
Mindenesetre eddig nem jött meg,habár még a holnapi nap beleférne mensi szempontjából.
Mindenképpen elfogok menni orvoshoz,de egyenlõre várnék.Szerintetek?
Akinek most nem sikerült teherbe esnie azoknak üzenem,hogy fel a fejjel!
Akik pedig még izgulnak,és várnak(Eszterek),sok sok drukk!
Sziasztok,Rita.