Sziasztok!
Most szórakozott velem a babanet, jó jelszóval nem engedett belépni.
Tegnap pedig este kimenőm volt, így shoppingoltam, persze nem magamnak.
Csajszinak vettem egy könyvet, nagy kemény lapjai vannak, és mágneses figurákat lehet rá tenni. Meg vettem egy mondókás, verses könyvet, nem tudom hogy vagytok vele, de mintha nem is lettem volna ovis, még a legegyszerűbb mondókák is kiestek.
Meg Kofának vettem két pólót, mert mindet ő eszi le, vagy a Kinga pracláját törli bele. Szóval pasi, fogyóeszköz.
Jó volt egy kicsit kikapcsolni, bár ehhez a Westend kicsit ingerszegény, úgyhogy hamar itthon voltam.
Kacika!
Nekem anno nem jött meg, norcolutot kellett szednem, de jánykoromban sem volt tökéletes az összhang köztem és piri között. Ha van valami, ami publikus, és mások számára hasznos lehet az orvos mondandójában, azt légyszi oszd meg velünk is.
Sheila!
Üdv, bár szomorúan látlak. Nagyon szorítok, hogy a harmadik babóval minden a legnagyobb rendben legyen. Honnan tudjátok a nemét???
Vagy ez csak prejudikálás?
Boeske!
Ha élni akar, akkor élni is fog, és nem lesz gond, mert egy picit előbb érkezett!
Kislibus!
Téged is Isten hozott, bár ne tette volna.
Azért nem altattak, mert ettél? Egyéb eseteket én személy szerint embertelennek tartok, és én megléptem volna. (Egyébként már léptem le vizsgálóasztalról, mikor vakbélgyulladásom volt, a nőgyógyász meg nem hitte el, hogy szűz vagyok 20 évesen, és azt hitte csak egy terhességet akarok eltitkolni. Na ekkor lepattantam, és mondtam, hogy hozzám egy ujjal sem. Keríthettek még egy dokit a hisztis libának
) Vagy vészhelyzet volt?
Monyó!
Tök jó, hogy mentek nyaralni. A szomszéd kisfiúval mi a helyzet? Kinga tényleg nagyon szép kislány, de ahogy mondani szokták, még a szeme sem áll jól.
Montana!
Biciklizni? Kevés dolog van, amit bevallok, hogy analfabéta vagyok, az egyik a bicó. Kicsit élesebb kanyar, vagy magasabb lejtő, már zúgok is a rózsabokorba. Hogy engem hányszor kellett kötözni gyerekkoromban!
Biztosan nagyon jó lesz a nyaralásotok.
Mi augusztus elején megyünk valszeg a Balcsit célozzuk meg, olyan jövős-menős tengős-lengős nyaralás lesz belőle. Már nagyon várom, a férjemre és rám is ránk fér egy kis kikapcs. Egyébként ez nem hülyeség, én is számolgatni szoktam előtte a napokat, és általában úgy várom, mint a Mikulást.
Most viszont mennem kell, mert vár a lakás, ami igencsak romokban.