Niki!
Hát ez érdekes!
És élénk piros volt vagy barnás? Nem mintha lenne ötletem...
Ilyenkor már beágyazódás van vagy még csak "utazás"?
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád.
Hogy-hogy dühöngeni kezdett a vizsgáztató? Hát fogja magát vissza! Annyit kell csak mondania, hogy igen vagy nem, azt csá. Tudom milyen az amikor vezetek, és valaki belekotyog vagy beszól, utána biztos hogy tiszta idegesen vezetek, ettől akár még a parkolás is "csúszhat" nem?
Judy,
ez még mindig fenn van, akárhogy is nézzük!
Jó, hogy mindig van kiért izgulni, a "saját napjainkra" olyan sokat kell várni... és addig is a témánál vagyunk!
Én is szeretnék hőmérőzni, de mindig gyereküvöltésre/sírásra ugrok ki az ágyból, szóval nálam ez lehetetlen. Első kettőnél még ment, és a második is ennek köszönhető, ugyanis az általában 28 napos ciklusaimban a 20. napon fogant. Mi kb. a 10. naptól kétnaponként akcióztunk, de egyszerűen nem "ugrott se le se fel" a görbe, és csak csináltuk tovább
mire a 20. napon végre lett peteérésem. Namost erről fogalmam se lett volna, ha nincs hőmérőzés... és nem is tartottunk volna ki addig... ja, és ebből lett a kislány...
(A doki mindig az utolsó mensit számolta és már meg akarta szüleszteni a gyereket, én meg mondogattam neki, hogy van még egy hetünk...)
Valahol olvastam, hogy a spermiumoknak 72 óra kell az újratermelődéshez/megéréshez. Az pedig három nap.
Akkor ha naponta akcióóóózunk, felér egy fogamzásgátlással???
Erről mi a véleményetek? (Megjegyzem, nálunk a kétnapontival csak összejöttek, tehát valami turpisság van a dologban...)
Üdv, nyáriorgona