pedig nagyon sok erre a baba, szokta mondani a védőnénink, meg álltunk is sorban gondozáskor
10 naposan nagyon beteg lett, leállt a veséje, kórház, intenzív, majd Pestre vitték az alapítványi mentővel a SOTE Gyermekklinikára. Trombózis volt a veséje alatt, 6 hetet volt fent
De nagyon jó helyen voltunk, feloldották teljesen! és nyoma sincs, mindenhol minden áramlik, a veséje is szép! és még gyógyszert sem kell szednünk, jó azóta a véralvadása. Profok szerint már terhesség alatt meglehetett a trombus magja. A genetika azért volt érdekes, hogy ha jön a tesó, hajlamos lehet-e.
A Kodály tanuszodában, szombatonként 8 óra, lehet 9-kor is van, de azt nem sikerült kideríteni. 3 hete elmentünk érdeklődni, nagyon tetszett. Orvosi igazolás kell kísérő szülőnek és babának is, hogy nincs fertőzése, és a babának alkalmassági is. (jó légzőszerv pl.)
Szuperdolgokat csinálnak. Rendes úszómedence, fejest ugranak a haladók a széléről térdelve, de a minik is mennek víz alá, játékok, vízalatti karikán átbújás...ne strandos kismedencére gondolj.
Nagyon élvezték a gyerekek.
De a következő héten senki nem volt
A múlt héten meg nekem nem volt alkalmas.
A neten olvastam pesti honlapokat, Szolnokon annyira nem divat weboldalt csinálni, pedig milyen jó lenne, pl. ha elmarad egy foglalkozás... Elvileg 3 hónapos kortól járnak a babák, de szerintem a többség lényegesen idősebb volt.