Norka,
én is irigykedem az átaludt éjszaka miatt. Mondjuk, ma éjjel Anna is majdnem végigaludta, merthogy tegnap délután folyamatosan evett, szerintem nem volt éhes, így csak megnyikkant a szokott idõben, kínáltam a cicit, de már köpte is ki, és aludt tovább. Viszont sajnos mindezt a mi ágyunkban, merthogy a sajátjában nem tudtuk elaltatni, annyira fájt a pocakja, végül úgy aludt el, hogy bekapta a cicit, azzal megnyugtatta magát. Közben én is elaludtam persze, és így már nem került vissza a saját ágyába, pedig én jobb szeretném, ha nem szokna oda hozzánk...
Álmok: én is álmodom mindenféle marhaságot, de igyekszem rögtön elfelejteni õket. Szerencsére nagyon durva álmom még nem volt, mióta megvan a baba.
Méricske:
Hát itt nálunk az van, hogy a védõnõ-orvosi rendelõt most újítják fel, ezért ideiglenes helyre kerültek mind a védõnõk, mind a gyerekorvosok. Az ideiglenes helyen nincs egészséges rendelés, így nincs méricske sem... pedig én szívesen eltoltam volna babókát. Viszont jövõ héttõl visszaköltöznek a felújított eredeti helyükre, és akkor mehetünk majd mérni!
Kangi!
Digitális mérleg, de csak fél kilókat mér sajna. Ja és egyikük se volt pucér
, úgyhogy valószínûleg nem pontos az a 4 kiló, csak úgy kábé...
Megnéztem Julcsit, naaaaagyon ari!
Ami meg a kajákat illeti, én is kicsit nehezményezem, hogy ennyire meg kell szûrni az étrendemet, és sok fincsiségrõl le kell mondanom ideiglenesen.
Ma kint járt a védõnõ, és (többek között) azt mondta, tegyünk huzatot Kismanó takarójára, mert beszipákolhatja az apró szöszöket, amik lejönnek a takaróról. Ez most tényleg...??? Ez eddig eszembe se jutott. Nekünk az a Kenguru Gold-féle polár takarónk van, elég jó minõségû, eddig nem láttam, hogy szöszölt volna... és ha huzat kell rá, miért nem azzal árulják?
Névtelen!
Valahol létezik egy légzésfigyelõs fórum, szerintem ott tudnak inkább válaszolni neked...
Franyo + vállon szuszogó Annácska