Gézám! Mi ez a
jel? Nimi nyűgi, vagy nyugi?
Kati! Miért szégyelnéd, hogy elváltál és ennyi évesen? Manapság az a különszám, ha valakik együtt maradnak...normálisan. Arra meg légy büszke, hogy ilyen idősen szülsz. Én meg férjhez sem mentem...oszt én sem szégyellem! Szégyellje az magát, aki szerint szégyellni kéne magunkat!! Irgum-burgum..
Amúgy itt a Barosson fog nyílni egy cuki a Koktél helyén...de mikor már?? Olyan régen csinálják már
! Ott összegyűlhetnénk.
Vacsorára meg tudom ajánlani a Szapáry út végén, a meztelen szobornál van egy étterem, nevét nem tudom. Kerthelyisége is van. Na, nem ott, hanem bent. Egyszer vállalati buli volt ott, de igényes kis hely.
Azt nemrég mondták a tv-ben is, hogy Romániában sokkal jobb üzleti lehetőségek vannak már, mint itthon. Ez elég szomorú!
Igen Ildi, szomszédok voltunk, de az a biggyesztett szájú emberke nagyon hamis ott!! Mintha legalábbis sajnálnád, hogy elköltöztetek! Szerintem alig vártad, hogy végre megszüljek, és elköltözhess...
.
Olga! Míg írtam az előbb a hozzászólásomat, Lilcsi kibányászta az egyébként is defektes meggyet a kocsi aljából és helyet foglalt rajta
. Úgyhogy gyorsan elfogyott...
Katlina! Alig látszik az összeborulásotok! Kicsit még dolgozgas rajta!