Noh, most kicsit bővebben
Csajok, tényleg kivirult a topic, majdnem mindenki képet cserélt
És mien csinik vagytok! Fanna, te is bebiggyeszthetnéd az iwiw-es fotódat
Ildi, Elin, remélem így van - ha van dokim, más ne túrjon belém! Ildi, nem ma voltam, holnap reggel menek amnióra. A szülésznő meg is nyugtatott ma, hogy azután is fogok vérezgetni
Kati, nekem is ismerős vagy... pedig nem is vagyok szolnoki
Tényleg csini kismami vagy. Sőt, dögös
Fanna, megpróbálom majd érvényesíteni az akaratomat
De ma pl. tök rendes szülésznővel (gondolom az volt...ő jött ki a csengetésre) akadtam össze, mondtam, hogy a dokimmal mindent megbeszéltem telefonon, erre ő már szólt is neki
Meg végig kedves volt, magyarázta mitől vérezhetek, meg nyugtatgatott, stb. Hát hasonló jókat magunknak a szülésre is
Katlina, ha 7-re mész NST-re, akkor már tuti lesznek előtted – tapasztalat. Én negyed7-től szoktam ott dekkolni (így első vagyok), és ha szerencsém van, sikerül is bejutni fél8 körül a bentfekvő kismamák után. Már ha a főorvos uraság nem viszi be tonnaszámra a kiskönyveket
Komolyan mondom, már marhára haragszom rá. Az oké, hogy 1-2 páciensét beprotezsálja...de 10 percenként megjelenik 2-3 kiskönyvvel!
Nóri, perszehogy küldök majd mindenkinek sms-t, akinek megvan a száma
Hm, emberem lehet még nem sejti, mi vár rá(nk)
De nagyon várja már a kicsit
(felolvastam neki a kérdést, aszongya írjam meg, hogy már összecsomagolt
)
Rövid helyzetjelentés: ritkultak a fájások, kb. óránként jönnek (néha ritkábban, néha sűrűbben) - de vannak
Fájdalomnak én még így nem örültem
De nem hiszem, hogy ma éjjel, vagy holnap történik valami...hacsak a reggeli amnio meg nem sürgeti a dolgokat.