Sziasztok!
Kati! Üdv köztünk! Hamarabb is írogathattál volna nekünk kedves!
Mindenki nevében mondhatom azt hiszem, hogy nagyon ügyesek vagytok a lánykáddal, hogy a placenta ellenére még mindíg bent van a kicsi! Hát igen, reméljük még az az 5 hét rendben lesz!
Nóri! Nem rossz a gépünk...
Csak olvasó üzemmód... Megnézegettem a fényképalbumotokat! Teccccik!
Judit! Ne félj annyira, ha az amnio után beindul a szülés! Nem megnyugtatásképp: ugye nálunk is megcsinálták a 37. héten. Akkor még babuci maradt. Majd azt hiszem már csak a 40.héten csináltak, este már jöttek a fájások, majd másnap reggel meglett babuci!
Ha nálad is így történne ne keseredj el! Igazából nem értem, hogy egyesek miért szeretnek napokig vajúdni. Én örültem, mikor a dokim burkot repesztett és 2 és fél óra alatt meglett babuci. Kinek jó az, ha napokig vajudik az ember lánya? Anya és baba is csak jól kifárad, és anyuka szerez egy olyan élményt, hogy örökre elmegy a kedve a szüléstől.
Na tudom, ezzel lavinát indítok, de ez persze csak az én véleményem, a többiekét is tiszteletben tartom.
Szilbee!
Nem semmi pocak az 16 hetesen!
Csak így tovább!
Az Elevit mellett én is kiállok! Majdnem a terhesség elejétől szedtem, és igaz 14 kg ugrott fel, de nem is vontam meg magunktól semmit!
Ildi! Imikének én is jobbulást kívánok! Szegény drága manóka.
Ja, tüdőszürés! A 39.héten engem is el akartak küldeni. Mondtam, hogy eszembe sincs! 9 hónapig vigyáztam rá! Én elhiszem, hogy nem csinál bajt a harmadik harmadban, de inkább nem kockáztatok! Egyébként nekem azt mondták, hogy azért kell, hogyha majd akarok leadni tejet... Én februárban estem teherbe, elöző év szeptember elején voltam tüdőszürön, azt mindenhol elfogadták. Bünti nekem sem jött! Próbálták volna csak meg!
Na, azt hiszem bepótoltam a mulasztásom!
Judit! Katlina! Stella! Kati! Továbbra is várjuk a bejelentkezéseket!
Üdv mindenkinek!